lauantai 1. lokakuuta 2011

My babybat years part 1

My hair turn to red

Elikkäs, ajattelin jakaa teille vähän kuvaläjäystä (oksennusta) siitä miten tyylini on muuttunut siitä, kun aloin pukeutumaan tummanpuhuvasti ja ihannoimaan sydämeni kyllyydestä goottiestetiikasta. Estetiikasta ei ollut vielä kyllä tietoakaan, mutta jostainhan sitä pitää lähteä! Voikoon sanoa vaikka, että en osannut meikata, en yhdistää vaatteita ja mulla oli kummallinen päähän pinttymä käyttää kesälläkin villakäsineitä, koska ne sattuivat olemaan ainoat sen tyyliset käsineet.. ja jostain syystä hattu jonka ostin oli päässäni kesät ja talvet. Ensimmäinen korsetti tuli minulle eksäni kautta, äiti osti ensimmäiset maiharit (niissä oli vetoketju kyljessä voi jestas sentään..) ja isä hommasi mulle ketjuja farkkujen kylkeen laitettavaksi. Edellisenä kesänä kaverini oli valistanut minua hevin suuresta maailmasta ja kuuntelin pääasiassa Nightwishia ja suomalaista kikkeliheviä. Piakkoin mukaan tuli mm. Slipknot ja aloin kuuntelemaan myös Within Temptationia ja Evanescensea. Tässä siis todistusaineistoa babybatvaiheestani :)

My first corset


This is my look summer 2005. I'm going to Linnamäki with Salla

In autumn I looked like this.


I'm wearing my girlfriend gloves

I didn't make up my eyebrows.. weard?

I started to photoshop my pictures..

My second corsetAnd this is how I looked like in winter 2005.. What was I thinking?

I bought my first leather jacket on fleamarketI was so Wicca back then xD

Translation:
Well.. I was 15.. And this is how I dressed when I was babybat.

 /Leena

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Hei noi kuvat on Kivenlahdesta! Asun ihan tuossa vieressä <3

Satua kirjoitti...

voi eiii... oot niin suloinen!! ihana tyttö :)

Jenni L kirjoitti...

Mäkin olin tulossa ihan huurussa ilmoittamaan että alakivenlahden rantakalliot bongattu! Asuin myös noiden vieressä, ihanaa aluetta! :D

henni kirjoitti...

Ihania kuvia, hihi :)

Usva kirjoitti...

No mitäs NOLOO jos maihareis on vetskari sivussa?! Onko se jokin määritelmä "täydellisen goottiuden"/punkkariuden saavuttamiseksi, ettei pidä maihareita, joissa on vetskarit sivulla ;) Ei ole tarkotus kuulostaa mitenkään tylyltä, mut ihmettelen vaan mistä tollanen päähänpisto.. Toiset vaan tykkää pukeutua niin, että vaatteissa olisi edes kohtuullisen mukava olla. Itse tilasin ensimmäiset korkeavartiset maiharini, eikä niissä ollut vetskaa sivulla - tulos: En saanut niitä jalkaan, vaikka otin kaikki nauhat pois! Että siitä lähtien olen kyllä ihan suosiolla ostanut maiharit aina sillä perusteella, että ne saa jalkaankin. Eri asia tietenkin lyhyempivartisissa maihareissa.. Ei niissä tarvitse olla vetoketjuja.

Leena kirjoitti...

Mistress Mystral: Niin onkin :) Oikeen kiva paikka <3

satua: haha kiitos<3

Jenni L: On kyllä kivaa aluetta, menin tonne aikoinaan kaverin kanssa aina hengailemaan :)

henni: Kiits<3

Aurélie: No siis ei niissä nyt varsinaisesti ollut mitään noloa, lähinnä ne vain kului tosi nopeasti, verrattuna aitoihin ja muutenkin.. ei ne nyt ole kuitenkaan lainkaan sama asia. Ainakaan mun mielestä xD Ja mun maiharit on kuule oikein mukavat XD Ja ne on vieläkin melkein kuin uudet, vaikka on ollut käytössä jo 4-5 vuotta. Noi feikit meni jo vuodessa rikki.