perjantai 30. joulukuuta 2011

24 things about me

Bea haastoi mut jo lokakuussa tekemään faktahaastetta. Tässä haasteessa piti olla 25 faktaa. Anna haastoi mut marraskuussa ja tässä piti olla 8 faktaa. Joku muukin haastoi mut, mutta en löydä sitä sivua enää kirjanmerkeistäni.. elikkäs tässä näitä nyt sitten on 24 kappaletta, enpä keksinyt enempää tällä kertaa.


1. Mulla ei ole ikinä murtunut luita. / I have never broken any of my bones.

2. Voisin elää pelkästään hiilareilla. En ymmärrä siis näin ollen karppaajia, nehän jättää juuri parhaimman ruuan pois. Kuka pystyy elämään ilman leipää, spagettia, sipsejä, perunaa ja vaikkapa nuudeleitä? Eilenkin syötiin lasagnea ja olisin voinut antaa Janille mitä hyvänsä anteeksi sen takia, koska se oli niin hyvää! / I love carbs. I love bread, spaghetti, lasagna, potatoes etc.. I could live only on by carbs. I don't understand why people diet and leave them.

3. Meillä ei nuoruudessani ollut pahemmin mitään eläimiä, koska äiti ei halunnut olla se joka niitä hoitaa. Meillä oli kyllä silti vähän aikaa viisi neitokakadua. Äiti ja isä ja niiden lapset. / We had 5 cockatoo when I was little.

4. Toinen nimeni on Maarit. Kummitätini toinen nimi on Maaret ja siinä se tarina. / My second name is Maarit. It was my God mothers second name so that's that.

5. En ole puhunut moneen vuoteen kummitätini kanssa. Ja vielä kauempi aika on siitä, kun puhuin kummisetäni kanssa. / We haven't spoke in years.

6. Mulla oli murrosikäisenä kauhea heppakuume. Halusin tallille ja ratsastamaan, mutta se oli kuulemma liian kallista. Ehkä ihan hyvä, koska kuumeeni meni suhteellisen pian ohitse. Olen enemmän kissaihmisiä.. / I loved horses when I was little and I wanted to ride on them but.. it past.

7. Mulla on ollut melkein 30 rottaa. / I have had almost 30 rats.


8. Rakastun ihmisiin helposti. Siis jos pidän jostain ihmisestä, olen valmis ystävystymään heti ja tekemään kaikkeni ystävyyden eteen. Teen sen ihmisille myös hyvin selväksi. Näin ollen olen myös pettynyt enemmän kuin jaksan laskea. Tämä on onneksi jo jotenkin hallinnassa. Kaippa mä olen joku synnynnäinen hippi.. Peace and love yo. / I fall in love easily. When I like people I just want to do what ever it takes to make good friend. That's why I had my heart broken so often.

9. En ole koskaan ollut kunnollisella ulkomaanmatkalla. Oon siis käynyt Norjassa, Virossa ja Ruotissa, mutta en pidemällä, koska mulla on liikaa fobioita jotka estävät sen. / I have never been very far on Finland because I have too many phobias. 

10. Eniten maailmassa pelkään neuloja, verta ja pellejä. Nyt on tullut myös uusi kammo, valkoiset madot ja toukat ja kaikki mahdollinen pieni ja kiemurteleva sellainen. Sain melkein paniikkikohtauksen, kun löysin kaulahuivistani koiperhosen valkoisen toukan. Olen paha ihminen, koska tapoin sen melkein sadassa asteessa pesukoneessa. Siunasin kyllä hänen sielunsa ennenkuin ohjelma lähti käyntiin. / My worst fear are blood, needles and clowns. I also dislike white maggots. 

Google


11. Sanon myös siunaukset jokaiselle vahingossa tappamalleni hyttyselle. / I make a little prayer every time I accidentally kill a mosquito.

12. Ensimmäinen suudelmani meni niin, että suukon päätteeksi sanoin raikuvasti "YÖÖÖK!". ..Köh.. taisin olla 13 tai 14. / When I kiss first time in life I said "Disgusting".

13. Saan kökkäreisestä ruuasta oksennusrefleksin. Tämä on ollut vauvasta asti, se lukee mun vauvakirjassani. Tämä käsittää esimerkiksi paakut perunamuussissa ja pystyn syömään vain sellaisia jugurtteja kuten banaanin ja vaniljan makuista. Joskus päärynän makuisissa ei ole kökköjä. / I can't eat food which has globs in them.

Google


14. Haluan, että tänne kertyy monta kommenttia, ennenkuin vastaan niihin. Näin ei alunperin ollut, haluaisin kyllä vastata aikaisemminkin, mutta tästä on tullut jo tapa. / I answer your comments when until they have.. many.

15. Oon alkanut pitämään ihan kamalasti erilaisista punaviineistä. Punkkua tänne ja heti! / I like red wine, gimme!

16. Mulla on varastossa polkupyörä ja siinä ei ole ollut lukkoa puoleen vuoteen, eikä kukaan ole vieläkään yrittänyt pölliä sitä.

17. Rakastan suolakurkkuja. Tai maustekurkkuja. Enkä osaa sanoa mitä varsinaista eroa niillä on, kaipa toiset on makeampia ja toiset suolasempia. / I loveeee pickles. Yum.

18. Mun mielestä myös klementiinit ja mandariinit on sama asia. Kai niillä on oikeesti jotain koko ja makeuseroa.. mä en silti näe niissä mitään eroa. / I think clementines and mandarins are the same thing.

19. Voin olla sisällä vaikka kaksi viikkoa ilman, että tekee edes tiukkaa. Jossain vaiheessa saan idean lähteä vaikkapa Helsinkiin, koska kaipaankin rauhan sijasta menoa ja meininkiä. Kyllä. En tiedä johtuuko tämä luonteestani vai maanis-depressiivisuudestani vai siitä, että pelkään välillä mennä ulos ja pelkään myös sosiaalisia tilanteita, vaikka toisaalta olen kyllä erittäin sosiaalinen ja äänekäs.. hmm.. ehkä tämä on vain kompinaatio kaikesta. / I can be at home even two weeks without any difficulties. 

20. Olen näin ollen erittäin sekava, pohdin liikoja enkä aina edes itsekään tajua mitä ajan takaa ja miksi ajattelen niin monimutkaisesti. / I am very complicated person.

21. En ole koskaan luovuttanut verta. Haluaisin, mutten tiedä uskallanko. Nyt olisin oikean painoinen, mutta neulat pelottaa.. / I have never given my blood.. or what ever you say it in english.

22. Mun on myös pitänyt tehdä elinluovutuskortti, mutten ole saanut aikaiseksi hommata sitä. / I need to get organ donor card.23. Haluan, että mut polttohaudataan. Pelkään kuollakseni sitä, että mut haudataan elävältä arkussa. Palan mieluummin. Kyllä, olen lukenut liikaa kauhuromaaneja. / I want to be cremated because I don't want to die six feet under.. alive..

24. En ole ikinä juonut Cosmopolitania ja nyt tahdon! / I have never drunk Cosmopolitan but now I want one!

/Leena

7 kommenttia:

Bea kirjoitti...

Sama homma kökköisen ruuan kanssa, yök :X Nyt oon oppinut sentään hiukan jo syömään muitakin jogurtteja kuin pelkkää vanilijaa ja banaania :D Esim mansikan makuista Kalinkaa, mutta siitäkin nypin ne isoimmat kököt pois...
Ja hyvin tehty cosmo on nannaa :P

Andromeda kirjoitti...

Mäkin haluisin luovuttaa verta ja oon kans miettinyt joskus tuota elintenluovutusta..
Näin puheenollen, punaviinit on nams! :)
Ja aika hyvä tuo pusukommentti x)

Niina kirjoitti...

Neitokakadut <3

:)

Anniina kirjoitti...

Olet sinä juonut Cosmopolitania mun luan :)

Miss Chaos kirjoitti...

Ymmärtääkseni on tullut sellanen uusi laki, että elinluovutuskorttia ei enää tarvita. Sen sijaan sinun elimet luovutetaan automaattisesti, jos ne on käyttökelpoisia, ja jos et halua sitä, sinun pitää ilmaista se elinaikanasi. Laki taisi muuttua 2010. Halusin vain kertoa.

mAlice kirjoitti...

Taas tuli monta asiaa jotka yhdistää :) Elinluovutuksen voivat läheiset kieltää, muuten se on periaatteessa automaattista. Maanisdepressiiviset ei saa luovuttaa verta, eli sitä ei tarvitse murehtia. Kysyin aikanaan mistä johtuu, vaikka ei olisi lääkitystä ei saa luovuttaa, johtuu ilmeisesti siitä ettei ne voi taata luovuttajan hyvinvointia jos on tällainen sairaus.

Leena kirjoitti...

Bea: Joku muukin omaa tälläisen ongelman xD Mä yleensä tungen lusikan sinne purkkiin ja nuolen sen lusikan, sillei siihen ei yleensä tuu niitä kökköjä. Mutta tällä tavalla sen jugurtin syömiseen menee jotain puolikin tuntia.. xD

Andromeda: No ilmeisesti ei enää tarttee murehtii mistään, ku automaattisesti otetaan elimet enkä saa luovuttaa verta ku oon mielisairas, hah! Ja pusu oli aika järkky xD

Niina: Jep <33

Anniina: Niinpäs olenkin oho! Lisää!!

Miss Chaos: No onpas näistä asioista ilmoitettu yleisölle erittäin hyvin =/ No eipähän tarttee miettiä tätä asiaa xD Mun läheiseni silti tietää et haluan luovuttaa.

mAlice: Selvä kiitos tiedosta! Ja aika syrjintää! En tiennytkään, että veren mukana saa mielisairauksia, kuulostaa oudolta. Mutta ihan ymmärrettävää, eihän sitä tiedä mitä se siirtää.