keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Luurankopuku, selvästi! /Skeleton outfit, clearly!

Hyvää Yulea kaikille!
Mä tuossa just heräsin ja nyt katselen Mauri Kunnaksen Joulupukki ja noitarumpua, mulle se on kuulunut aina keskeisenä osana jouluun. Aamupala on syöty ja vietänkin tämän päivän kaikenlaisten joululeffojen parissa. Ilalla syödään kuvut täyteen jouluruokaa ja sitten avataan toistemme antamat lahjat. Kävin eilen jouluostoksilla, mutta musta tuntuu, että parit lahjat pitäisi kyllä vielä ostaa.. Kaupat oli täynnä porukkaa ja olin selkeästi muiden lailla jälkijunassa. Lahjojen antaminen on sinänsä erittäin miellyttävää, koska haluan aina ilahduttaa ihmisiä ja tykkään itse saada lahjoja koska.. noh, olenhan materialisti ja kukapa ei pitäisi lahjoista. Tänä vuonna mulle on vain kaksi lahjaa, Ireneltä ja Janilta. Myöhemmin saan vissiin lisää. Porukat pisti rahaa, jotta saadaan jääkaappi täyteen joulusapuskaa. Illalla voisi tehdä kenties jotain joulutaikojakin.. Kunpa olisi itselläänkin oma noitarumpu..

My gifts this year <3


Santa Claus and a witch drum (Finnish)

Translation:
Very good Yule everyone! I just woke up and I just ate my breakfast and now I am watching Christmas movies and animations. When sun sets we eat our stomachs full and enjoy our Christmas food. Then we give each other our presents and open them. I wish I had my own witch drum.

/Leena

8 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Joulupukki ja noitarumpu on paras ikinä <3

Ravenoir kirjoitti...

Me jätettiin tänä vuonna ihan suosiolla kaupoissa hikoileminen muille ja tilattiin suunnilleen kaikki lahjat netistä, Verkkokaupasta ja Superkaupasta + Puljusta. ;) Löytyi kaikille lahjan saajille jotain ja kätevästi tulivat tuohon lähi-Siwaan/Postiin.

Leena kirjoitti...

Saara: Niin on! <3

Ravenoaris: No ihan fiksua kyllä. Yleensä mä teen lahjoja itse, mutta tänä vuonna ei ole nyt kyllä jaksanut..

Andromeda kirjoitti...

Toi joulupukki ja noitarumpu kuuluu kans mun ehdottomiin lemppareihin, samoin Lumiukko :) Ne katsotaan perinteisesti aattona sitten. Mutta hyvää Yulea, Leena <3 voitais nähdä täs joku päivä, satun olemaan Porissa :)

Leena kirjoitti...

Andromeda: Juu voitais kyllä nähdä, ehditkö vaikka huomenna?

E kirjoitti...

Minkälaisia ovat joulutaiat? :)

Black bird kirjoitti...

Tuota Joulupukki ja noitarumpua katselin ihan semmosena pienenä ja katon vieläkin :) Se on niin ihana <3 Mua vieläki harmittaa ku pukki lentää jään läpi veteen :(

Leena kirjoitti...

Kartanonrouva Elise: Ne on sellaisia mitä tehdään jouluna :) Tiettyjä ruokia, suojataikoja jne :) Ei niitä varsinaisia virallisia joulutaikoja oikeastaan ole..

Black Bird: Se on kyllä ihan loistava! Ja pukki parka joutuu vedenvaraan =/