torstai 15. joulukuuta 2011

Something borrowedTuossa viikonloppuna tuli tosiaan käytyä Irenellä taas yökyläilemässä ja vietettiin me vähän pikkujouluakin siinä. Sain pikkujoululahjaksi Fazerinan suklaakarkkeja, appelsiinin makuisia, herkkuani. Suklaata en yleensä pahemmin narskuta, mutta joulun alla sitten koko vuoden edestä. Yule lahja saakin odottaa ihan siihen Yuleen asti. Eikä siihenkään ole enää kuin kuusi päivää (ensi keskiviikkona). Toivottavasti pahuksen Kela toimittaa minulle rahani ennen sitä, jotta voin käydä ostelemassa vähän lahjoja. 

/When we were at Irene's place crashing we celebrated Little Christmas (or little Yule, what ever) and Irene gave me a gift; chocolate! I don't normally eat chocolate but under a Christmas I eat it. Yule is next week! My actually Yule gift can wait until then..


Ja Irene ymmärsi täysin kuinka siistiä oli, että päihitin lavapelkoni ja sitäkin juhlittiin sitten, drinkkien voimin ja hyviä elokuvia katsellen (esim Blues Brothers) ja sain pelonvoittolahjaksi Tim Burtonin pelikortit, joita olen toivonutkin siitä asti, kun näin ne MothMouthin blogissa.. Miten ihana lahja!

/And because I won my stage fear she gave another gift; Tim Burton Playing cards! I have been like to having them ever since I saw them at MothMouth's blog. What a great gift I say!


Lainasinpa muutaman kirjankin. Taikakirjassa on kaikenlaisia uskomuksia, olen lukenut tota joka käynnilläni ja nyt sain sen vihdoin lainaan. Mahtavia juttuja! Noita kirja kertoo, mitä tapahtui sen jälkeen, kun Ihmemaa Ozissa päihitettiin noita.. ei se tarina suinkaan siihen päättynyt, tämäkin on pitänyt lukea jo ties kuinka kauan! Se onkin seuraavan vuorossa. Sadonkorjuu kirjassa on hienoja vinkkejä miten tehdään vaikkapa omenasosetta jne..

/And I borrowed few books from Irene. In particular I want to read Noita (Witch) because I really need to now what happened after the story Wizard of Oz.
Ja katsottiin tosiaan Blues Brothers kakkonenkin tänään oujee

/We watch Blues Brothers 2000 today.

P.s Hennin blogissa on mainiot linkit mistä voit lahjoittaa rahaa jouluksi hyväntekeväisyyteen.

/Leena

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

nami, fazerinat on parhaita!! :P ja oi miten söpöt pelikortit :3

henni kirjoitti...

Kiitos linkkivinkistä :D
Onpa söpöt pelikortit :) Niin ja jos unohdin aiemmin onnitella, niin onnittelut tuosta lavapelon voittamisesta :) On varmasti tosi hieno fiilis siitä!

skam kirjoitti...

Luin äsken tuon sinun pikkujoulu postaukseni ja olin todella surullinen siitä:(Olen tykännyt blogistasi ja nyt julkaiset tuollaisen kuvan jotta jotkut pellet saisivat hupia anonyymejen vihaisista kommenteista, esiintymällä uusnatsilippuejn kanssa:OMiksi?Onko sinusta hauskaa tai oikein mainostaa tuollaista aatetta?Voin ymmärtää miksi ystävistäsi on hauskaa lukea anonyymejen komnmtteja, koska kovin viisailta he eivät vaikuta, mutta sinua minä pidin kyllä viisaampana.Todella ikävää, että julkaiset tuon tapaista sivuillasi varsinkin kuin wiccana pidät itseäsi.

skam kirjoitti...

piti vielä lisätä aijempaan kommenttiini. kun kirjoitin sen aika tuohtuneena, että pahoittelen jos ilmaisin kantani tökerösti.Kuitenkin vastaisuuden varalta ei varmaan kannata tuollaisia julkaista, varsinkin kun olet siitä jo aijemminkin saanut negatiivista palutetta ja ihmiset ovat oikeasti pahoittaneet mielensä.Muutenkaan tuo ei ole sellainen aihe josta saisi vitsailla.

Rätsi kirjoitti...

Aivan ihanat pelikortit! Huusin tuon ääneen ku näin :)

Leena kirjoitti...

Hani: Joo noi oli tosi hyviä <3 Ja pelikorteilla tulee ehkä pelattua nykyistä enemmän xD

henni: Kiitoksia hurjasti! Ja on kyllä ihan mahtifiilis!

skam: No selkeästikään ilmeisen moni ei ole vieläkään tajunnut sen koko jutun idea.. enkä jaksaisi enää jauhaa itsestäänselvyyksien vuoksi. Ihankuin muutenkaan täyttäisin blogiani tollasilla jutuilla. Itse kun en kuitenkaan ole mitenkään kiinnostunut uusnatsismista, miksi laittaisin niitä läjäpäin lisää?

Rätsi: Khehee kyllä multakin jonkinasteinen hihkaisu taisi kuulua xD