maanantai 27. helmikuuta 2012

New wedding plans with a new place

Anniina, Me and Laura <3

Tänään on ollut jälleen yksi suhteellisen onnistunut maanantai! Ainut mikä tässä päivässä on mennyt pieleen, on krooninen niskakipu ja se, että Anniina värjäsi mulle raitoja vaikka kuinka kauan ja minä menen ja pesen ne ja tadaa, raidat ovat kadonneet. Joten mulla on edelleen yksi väriset violetit hiukset ja vituttaa ihan sikana, että mulla meni yks purkki hopeista hiusväriä suoraan violettina viemäriin.

Mutta mutta, mulla on hääasiaa tälläkertaa. Eli päätettiin Janin kanssa, että me halutaankin pitää häät sisätiloissa Porin keskustassa ja löydettiin aivan mahtava tila näiden kuvassa näkyvien ihanian naisien avustuksulle. Nyt on keittiötilat, ruokatilat ja astiat, karaokemahikset, disco, bändeille paikka äänentoistolaitteineen kaikkineen ja kaiken huipuksi saan majoituksen kaikille vierailleni! Seinät, katto ja lattiat on pääasiassa mustia ja kellarissa (kuinka goottia) on hieno tila itse seremonialle ja syömingeille pitkän puisen pöydän ääressä. Pari seinää on tehty isoista kivistä. Tunnelma on kertakaikkisen mainio. Mainitsinkö, että tämä kaikki on samassa rakennuksessa? Ihan huippua, stressitaso on huimasti laskenut ja olen todella innoissani. Nyt on enää oikeestaan kyse vaan yksityiskohdista ja pitää hommata puvut. Kengät tuottaa edelleen suurta päänvaiva, mutta enköhän mä jotakin keksi.. Päivät on nyt varattu kalenteriin sinne, perjantaina laitetaan paikkoja kuntoon ja lauantaina on sitten käteenliittäjäiset ja juhlat. Perjantainahan me mennään maistraatissa jo naimisiin, mutta noi muut onkin kiva pitää sitten erillisenä päivänä. Tarttisin kyllä luultavasti vielä pari kaveria auttamaan, mutta enköhän mä saa sovittua asiat tässä jo piakkoin. Ajattelin alkaa suunnittelemaan kutsukorttejakin jo tällä viikolla, mulla on pari ideaakin jo.

Translation:
Anniina dyed my hair and I really wanted my hair to be violet and silver but when I wash my hair all the silver hair got mixed with my violet hair and now my hair is only violet. I am so sad about it because I really wanted some change in hair.. 

We decided that we want to have our wedding inside so we went to see the new place with my friends. It is perfect, black walls, ceilings and floors and in the basement there are rock walls and long wood table which look just like medieval! Juuuust perfect because wedding theme is goth/medieval! Cool. And I don't need to stress anything now, it is just answer all of my prayers.

/Leena

7 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Kiva puntti -.-

Nimetön kirjoitti...

ihania suunnitelmia ja hyvä että samasta paikasta löytyi kaikki mieleiset asiat! :)

Sanna J. kirjoitti...

Loistavaa, Pori rules :) Kerran aiemmin oon ollu siellä ja silloinkin häissä :D Yövyttiin Sokos hotellissa.
Hyvä että löytyi tuommoinen helppo hääpaikka, turha sitä on ylettömiä stressata :)
Kahtellaan sitä hääpuku-asiaa huomenissa.

Ravenoir kirjoitti...

Kuulostaapa hyvältä hääpaikalta! Ei tarvitse stressailla turhaan kun kaikki samassa rakennuksessa. :D

Tuli muuten tuosta tukka-asiasta mieleen, että vaalensitteko niitä raitakohtia ensin? Kun vaikka niitä suoravärejä pystyy sekoittelemaan ja joitakin lisäämään toisen päälle suoraan niin veikkaan, että siinä on käynyt niin (jos ette vaalentaneet), että väri ei ole vaan tarttunut violetin päälle. Mulla olis muuten tuolla vessan kaapissa StarGazerin silver-väriä, josta on käytetty vain 1/5 osaa. Ei tarttunut mun ihanaan kanariankeltaiseen otsikseen silloin kun oli vaalentamiset menossa. Että voit saada sen jos haluat.

Anna kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa hääpaikka! Hienoa että se on hoidossa :)
Pori on meidän rakkauden kaupunki, tavattiin siellä aviomieheni kanssa ensimmäisen kerran <3

Monna kirjoitti...

Moikka!
Mäkin sain vihdoin ja viimein aikaseksi tulla lukemaan sun blogia! <3
Ihanalta kuulostaa häävalmistelut!! <3 Siitä tulee ihana päivä, jonka muistat(te) aina!!

Leena kirjoitti...

Anniina: En ees huomannu ennenku sanoit xD

HANI: Niinpä! Ja oon ihan innoissani tästä :)

Sanski: Joo Pori on kyl aika rules lol xD Ja tosiaan ihan hienoo, ettei tartte sressat tiettyi juttui enää :)

Ravenoaris: Juu kyllä niitä vaalennettiin ensin, värinpoistolla oikein. Ja ehdottomasti kelpaa kyllä uus väripurkki!

Erica: Aww ihanaa! Monilla on näköjään Porista kyllä kivoja kokemuksia <3

Monna: Mahtavaa että sait aikaiseksi, toivon mukaan viihdyt blogin sivuilla :)