maanantai 6. helmikuuta 2012

Give me something new


Nyt ei kyllä tunnu lainkaan maanantailta, ne on yleensä ikäviä ja kaikinpuolin pilalle menneitä päiviä, ainakin kirjoittajan osalta. Heräsin pirteänä ja suhteellisen iloisena ja olen jo kerännyt uusia gothabilly inspiraatiokuvia, joista sitten sainkin innostusta ottaa uusia kuvia. Tältä näyttää tän päivän hiukset ja meikit. On kyllä sen verran maanantaita, että se ulottuu huonoon hiuspäivään.. suortuvia sojottaa joka suuntaan, eikä asiaa auta yhtään se seikka, että hiuslakka on tekemässä loppuaan..


Perjantaina on muuten luvassa uusia Batfit kuvia, on kyllä sellanen olo, ettei niissä näy varmaan mitään muutosta, vaikka kyllä itse tunnen muutoksen. Viikko-ohjelma on muuten suhteellisen olematon, koska tällä tädillä ei ole pahemmin rahaa tehdä mitään tai mennä minnekään. Ehkäpä saan aikaiseksi keittiöönkin uutta muutosta maalin muodossa, katsotaanpas.. Mieli halajaisi myös uutta zombie elokuvaa..


Translation:
It does not feel like a Monday at all! I feel cheerful and happy. So I decided to take photos of my today's makeup and hair for you! On Friday you will see my new BatFit photos, I think I don't have change that much though.. I don't have plan for this week so maybe I will do something nice for kitchen with paint.. hmm.. we will see.. and I want to see some new zombie movies.. mmm.. braaiinnss...

/Leena

6 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Voi kun olet kaunis ♥ Rakastan sun hiuksia :> Mullakin on tähän asti ainakin ollut oikein mukava maanantai.

Dial V for Vintage kirjoitti...

Your hair looks amazing, it's so bright and colourful! :) And your make up is perfect!

Nimetön kirjoitti...

mitä huulipunaa/ kiiltoa sulla on noissa kuvissa? Ihanan väristä:)

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ihanat nuo hiukset, tuo väri on vaan niin huippu!:)

Karoliina kirjoitti...

Ihana kampaus, sopii sulle tosi hyvin!

Leena kirjoitti...

Niina: Kiitoksia kamalasti <3 Mäkin tykkään mun hiuksista <3 Ihme ja kumma maanantait onnistuu joskus.

Dial V: Thank you so much! I like this style too <3 And you are perfect, not me!

HANI: Jotain vanhaa mitä sain joskus mutsilta, ihme ettei oo menny jo vanhaksi xD Laitan yleensä huulipunan päälle vielä glossia.

Vivian: Niin on, en millään viittis luopuu violetista <3

Karoliina Kalma: Kiitoksia! <3