maanantai 20. helmikuuta 2012

Ugly inside


Helou mi darklings. Oon ollut kipeenä varmaan kohta jo viikon. Se on kaikinpuolin paska juttu, koska ylipäätään ei jaksa mitään vaikka tahtoisikin, en saa liikkua ja olo on väsynyt ja voimaton. Koska en voi liikkua oon keskittynyt syömispuoleen ja toivon, että huomenna vois jo vaikkapa joogata. Tällä viikolla ois Staminan keikka, enkä osaa millään päättää menenkö sittenkään, kun rahalle ois muutakin käyttöä ja on vaan niin masis fiilis. 

Kaikenlisäks juurikasvu on varmaan kilsan mittanen, enkä millään jaksais vaivautua kauemmas ostamaan värin (siis hiusten) poistoainetta. Kaikki itsevarmuus tuntuu välillä aina valuvan suoraan korvista ulos, en pidä blogistanikaan, mikä on kumma juttu, koska mulla on tähän kauhea pakkomielle nykyään. Kaikki on vaan kertakaikkisen pielessä, koti ei näytä hyvältä ja tunnun jälleen vaan haluavan miellyttää kaikkia, ku teen jotain tai haluan jotain, mietin vaan mitä muut ajattelee siitä. Ihan perseestä, luulin päässeeni sen yli jo. Kaiken lisäksi oon ollut nalkuttava tylsyys akka, joka vaan haluaa kaikkea ja valittaa. Tahtoo vanhan kropan takas ja lohtusyömisen pois joka päiväsestä rutiinista.. Onko ihme, että painoa on tullut, kun kuitenkin tykkäis syödä välillä samaan tahtiin kuin aikaseminkin, nyt vaan tosin ruoka ei tuu samantien ulos vaan jää kroppaan muodostamaan rasvasoluja.

Kuvat vuodelta 2008.


Translation:
I have been sick almost a week now. I can't do almost anything and I am just so frustrated this situation. I am cranky and bitchy almost every day and I complain little things. Why I can't be happy? Why it is so hard? I want my old body back, I feel fat and ugly. I am boring and irritating.. why I even have friends? I hope I get well soon so I can be myself again. I don't even like my blog, I think it is ugly. I think what other people think about me and things I do. This is so exhausting.

Pictures are from 2008.

/Leena

5 kommenttia:

Annele kirjoitti...

voi Leena... tuttuja tunteita. :( voimia paljon <3 p.s. oot upea NYT! <3

henni kirjoitti...

Kivoja vanhempia kuvia, mutta nykyitsessäsi ei ole myöskään mitään vikaa :) Itseäkin puraisi pikkuinen liikuntakärpänen, ja uskon ettei tunnu kivalta kun ei voi kipeänä tehdä mitään. Ja kipeänä lässähtää kyllä ihan muutenkin... Älä pode huonoa omaatuntoa, kyllä se taas siitä :)

*hali*

Fehlgeburt kirjoitti...

Täälläkin samanlaista masis-fiilistä ja kipeyttä myös eli treenaus kielletty:( Nyt onneksi enää nuhaa vähäsen niin voi alkaa liikkuakin.
Äläkä blogista ainakaan ota paineita lisää, kirjoittelet kun on fiilistä :)

Nonnulan Jonna kirjoitti...

Moi Leena, minulla olisi sulle mukava mielenpiristys haaste mun blogissani <3

Leena kirjoitti...

Annele: Kiitoksia hurjasti, kumpa sen näkis itsekin useammin! <3

henni: Kiitoksia <3 Ja ihan totta kyllä. Nyt oon parantunut ja voimalla eteenpäin!

Fehlgeburt: Tollanen helpotti mieltä heti <3 Otan paineita oikeestaan varmaan kaikesta xD

Nonnu: Haha no kiitoksia xD <3