tiistai 14. helmikuuta 2012

Happy bloody Valentine's day


500 postausta tehty ja monen monta vielä jäljellä! En ole kadonnu mihinkään, vaikka enää kirjottelekaan joka päivä. Masennus on nostanut taas rumaa päätään ja oon ollu totaalisen sekasin viime päivät. Maanis-depressiivisuus tuntuu ajoittain ylivoimaiselta. Onneksi läheiset ymmärtää ja olen saanut anteeksi käytökseni. Masennus on tosin vaikuttanut liikunta puoleen, enkä ole todellakaan liikkunut niin paljon, kuin on ollut tarkoitus..

My today's (Valentine's day) outfit

Onneksi nyt on asiat taas paremmalla tolalla ja sain jopa alotettua vihdoin keittiöönkin uutta tuunausta, eli keittiönpöytä korjataan ja maalaan sen ja yhden meidän penkeistä, toinen sattuu olemaan nukkekodin ikäänkuin pöytänä.. Ensimmäiset hionnat ja maalaukset on nyt tehty ja huomenna toiset. Siis tosin vain jalustoihin, koska en välittäisi nyt alkaa kikkailemaan ja sotkemaan viimesillä maaleillani, parempi tehdä asiat rauhassa. Uutta huonekaluakin on meille tulossa, nimittäin Sina sanoi lahjoittavansa meille uuden sohvapöydän! Kyse on Ikean Lack sohvapöydästä ja oon itseasiassa halunnutkin just tollasta, kuinka passelia!

We will have this new table at this weekend.. thank gods for friends!
Ystävänpäivä tänä vuonna ei ollut mitenkään erikoinen, koska meidän piti mennä alunperin ravintolaan ja mun piti saada ruusujakin, mutta vähemmillä varoilla päädyttiin viettämään vain (jälleen) rauhallinen koti-ilta. Katsottiin pari elokuvaa, jotka oli todella viihdyttäviä (varsinki Saapasjalkakissa, ihana!) ja muuten vain olemaan normaaleja ällösöpöjä yhdessä. Voi pahus, sain Jenniltä ystävänpäivälahjankin, mutta unohdin kuvata, ehkä laitan ne seuraavaan materiapostaukseen.

Jani was very tired when we take this picture.. but we still need to have picture on Valentine's day you know!Translation:
We had very calm and nice day together, nothing special. We watch two movies and just love each others. How very boring but I love my life.. and Jani <3
I have been very depressed lately, again I know. That is how my life is with my sickness.

/Leena

3 kommenttia:

Sanna J. kirjoitti...

Ihanaa ystävänpäivää sinullekin kulta <3

Satua kirjoitti...

iloista ystävänpäivää leena!

Leena kirjoitti...

Sitä samaa teille kaikille! <3