sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Modify the kitchen table

Table and bench before

Tällä viikolla sain viimein aikaiseksi maalata keittiön pöydän ja penkin (toinen penkki on nukkekodin alustana) ja olen kovin tyytyväinen lopputulokseen, kuvista ei ihan näe, kuinka kivalta se nykyään näyttää. Nuo kalusteet on kuitenkin jotain 30 vuotta vanhat ja harmillista kyllä, ei ole aitoa koko puuta, joten noiden miellyttävän näköiseksi tekeminen on jo haaste sinänsä. Sitä paitsi, olen lopen kyllästynyt vaaleaan puuhun ja kaikenlisäksi ton mallisiin pöytiin ja penkkeihin, kotona niitä on nähty ihan riittämiin. Kierrätys silti toistaiseksi kunniaan, ehkä tässä kestää vielä pari vuotta näinkin.

Vielä kun saisi uuden maton (mä en tunnu sietävän kotona enää lainkaan sinistä sisustuksessa), seinät maalattua/tapetoitua ja kuvassa näkyvän jakkaran ajattelin maalata myös punaiseksi (kettiössä on punamusta teema), kenties musta jakkara, jonka päällinen valuu mustan osuuden päälle kuin valuva veri.. tai vastaavaa, en ole vielä ihan osannut päättää. Lamppu on yksinkertainen ja tylsä, sitä ei edes huomaa keittiössä ollessa. Ehkä teen siitäkin punaisen. Tai mustalkoraitaisen! Mielipiteitä?

And after

While painting you have time to listen your favorite albums

Translation:
I finally finished my painting with kitchen table and I am very happy with the result. Now I need new carpet and I still need to paint the walls and that stool.. and lamp.. Much work to do.

3 kommenttia:

Black bird kirjoitti...

Toi tumma väri sopii hyvin pöytiin ja tuoleihin, mä tykkään! Mun pitäs saada aikaseks hankkia tuo Chisun uus levy, taas on niin hyviä kappaleita!

linnea-maria kirjoitti...

It turned out really nice! The colour of pine is so boring yellow I think.

Leena kirjoitti...

Black bird: Tumma sopii kyllä kaikkeen. Uus levy on tosi hyvä <3

linnea-maria: Thank you so much, again xD <3 Yeah, it is very boring, I so not like it.