sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Jillian Michaels 30 day shred

Hyvää sunnuntaita vaan kaikille! Tänään mulla on ollut erittäin laiska päivä ja oon vaan nautiskellut ei minkään tekemisestä.. kohta pitäis mennä tiskaamaan päivän tiskit ja vielä ois vuorossa viikon Jillian treeni.  Kyseessä on treeniohjelma joka sisältää kolme eri tasoa, joista kaikki on puolen tunnin mittasia. Luonnollisesti seuraava taso on edellistä vaikeampi. Olen kyllä aika innoissani siitä, koska viime kerralla huomasin jo jaksani level ykkösen jo ihan hyvin ja nyt ois kolmas kerta, toivon mukaan en enää hengästy niin pahasti! Jillian on muutenkin niin inspiroiva ja ihana <3 Tää lupaa kaiketi n. 8 kilon pudotusta kuukaudessa. Noh, mullahan ei tää paino mihinkään liikahda, taitaa olla vieläkin vähän liian vähän proteiinia (nokun se hiilari nyt vaan maistuu paremmin), joten väliäkö tollasilla lupauksilla. Saa nähdä missä vaiheessa kuvittelen olevani valmis kakkostasolle, luin eräästä blogista, että joku oli tehnyt vuoden ykkös ja kakkostasoa, ennenkuin alotti kolmosen, huh.. 

Mutta tosiaan, tää on kyllä kiva lisä P90Xn seuraksi! Vaihtelu virkistää.


I think before and after pictures are very inspiring!Translation:
Today is my third time in this Jillian workout and I am excited to know have I got even little bit better than last time. Love this workout so much! When I done it the first time my calves was totally in pain like 3 days.. 3 levels and I am working my ass off with the first one! Sundays is my Jillian time <3

Leena

2 kommenttia:

Liitokala kirjoitti...

Mistäpä olet moisen DVD:n hankkinut? Vois kotitreenijutut kiinnostaa etenkin jos pakkaset tulevat kiristymään uudestaan ja Jillian vaikuttaa melko kovikselta mimmiltä. Ei ylibodattu mutta kuitenkin jäntevä.
Ps. aivan ihana hiusväri sulla uusimmassa postauksessa! Harmi etten töiden takia oikein voi värjäillä hiuksia enemmänkin shokkiväreillä, otsatukassa pieni violetti kaistale jota ajattelin hieman laajentaa. Muutoin pää olisi varmaan jotain..mielenkiintoista!

Leena kirjoitti...

Liitokala: Ihan netistä löysin ja latasin, oishan se kiva hommata ihan DVDlläkin, mutta oon toistaseks vähän köyhä.. Jillian on ihana <3 Ja kiitoksia hurjasti! Harmi tosiaan toi ettei töiden takia voi pahemmin värjäillä =/