sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Dark Shadows (2012)

Wow this year it is just full off interesting movies, don't you think? You can easily guess what series I am going to watch after Supernatural! This seems to be very promising. And another gothic serie from the sixties. This is what I have been looking for, something that I haven't seen yet! More info in this later.. If you want to see more gothic and horror movies which is just on their way to cinemas, just click my Coming soon tag.

A gothic-horror tale centering on the life of vampire Barnabas Collins and his run-ins with various monsters, witches, werewolves and ghosts. Based on the cult TV series.


Director:


 

Tim Burton

Writers: 

Dan Curtis (characters), Seth Grahame-Smith(screenplay)

Stars:

 Johnny Depp, Michelle Pfeiffer and Eva Green


Release Date:

  (USA)


Source: Imdb

/Leena

4 kommenttia:

linnea-maria kirjoitti...

wow that sounds amazing! Looking forward to hear more about it.

Anna Gramm kirjoitti...

Minä taas luovutin jo alkumetreillä tämän vuoden leffatarjonnan kanssa kun kuulin, että eräs scifiäksjön perustuu laivanupotuspeliin. Jaa miten niin Hollywoodilta ideat lopussa? :D

Dark Shadows tulee varmaan katsastettua vaikka Burton ei olekaan aikoihin herättänyt kuin korkeintaan laimeaa mielenkiintoa. Jälleen kerran miinusta pakollisista Johnny Deppistä ja ohjaajan tyttöystävästä jotka varmasti vetävät jälleen ne perusroolinsa, mutta iso plussa Michelle Pfeifferistä koska tuollainen valinta Burton-tuotannossa on todellakin jotain odottamatonta.

iii kirjoitti...

Anna Gramm

Ohjaajillahan on aina vakiokaartinsa ja visionsa, mielestäni se ei tee siitä "perussuoritusta" Hahmoja visioidessa persoonaltaan ja ulkomuodoltaan on aika normaalia käyttää sitä mikä on hyväksi todettu.
ps. Michelle on aikaisemmin näytellyt esim. Burtonin ohjaamassa Batmanissa.

Leena kirjoitti...

linnea-maria: Me too! <3

Anna Gramm: Köh oikeesti? Mikä ihmeen leffa sellanen on? XD Ja Burton kyllä toistaa itseään tällä Deppi ja tyttöystävä asialla, mutta en voi sille mitään, että pidän niistä silti.. musta ne on itseasiassa jo aika lyömätön yhdistelmä xD Mutta tää on kai mielipide asia.

Irish: Totta :)