perjantai 26. lokakuuta 2012

Let it snow Tämä päivä alkoikin hieman erilaisemmin, kuin normaalisti. Heräsin puhelinsoittoon ja luurin toisessa päässä oli Cosmon toimittaja. Luulin unitokkuraisena, että kyseessä oli lehtimyyjä, mutta siinä vaiheessa, kun sain kuulla olevani viikon tykätyin heräsin lopulta. Eipä ollutkaan lehtimyyjä, vaan te rakkaat lukijani olitte saaneet minut viikon voittajaksi! Siinä sitten ääni käheänä ja innosta piukeana vetelin pieniä voiton tansseja pitkin keittiötä ja olin niin innoissani haastattelun aikana, että ihmettelen miten toimittaja sai puheestani mitään tolkkua. Vielä kun voittaisin ja pääsisin bloggaamaan. Pitäkää peukkuja. Haastattelun voipi lukea täältä. Eipä siinä unikaan enää ottanut tullakseen, kun oli pää täynnä kaikenlaisia asioita ja kaiken kukkuraksi, yrittäkää itse nukkua miehen kuorsatessa vieressä täysin tyytyväisenä ja yläkerran naapureiden sahausta kuunnellessa. Välillä olin aivan varma, että naapurit yrittää sahata tiensä lattian läpi ja saan pian jonkun ihmisen niskaani.
 

Pistin siis kahvia tulemaan ja join aamukahvini tsemppaajamukistani, on se hyvä, että päivä alkaa aina itsetuntobuustilla (tosin tänään ehkä Cosmon haastatteluheräys kävi kyllä jo ihan itsetuntobuustista). Itseasiassa kyseiset mukit on vieraidenkin suosikkimukeja, onneksi saatiin häälahjaksi koko setti, että kukaan ei jää ilman ja kaikkia on ihania. Aamut menee mulla aina uusia blogipäivityksiä lukiessa eikä tämäkään aamu ollut mikään poikkeus.


Today's outfit
Necklace: Give away from other blog
Skirt: H&M
Top: H&M
Black and white shirt: Flea market
Shoes: From Anniina (Andiamo)


Päivänasukuvaa oli pakko tehdä jo näin nopeaan tahtiin uutta, koska olen aivan rakastunut tuohon boleroon.. tai paitaan, mihin lie kategoriaan kuuluu. Löysin sen facebookin goottikirpparilta (johon olen luonnollisesti täysin koukussa aina siihen aikaan kuukaudesta, kun sitä rahaa ei enää olisi ja ylitän aina budjettini.. tähän pitäisi tulla sitä muutosta mistä puhuin edellisesä postauksessa) alle kympillä. Kangas joustaa mukavasti ja piristää mun ainaisen mustat toppini mukavasti. Löysin korulippaasta myös hetkeksi unohtuneen kaulakorun jonka voitin aikoinaan eräästä blogiarvonnasta (joku voipi virkistää muistiani, että kenen blogi oli kyseessä ja kuka korun suunnittelija olikaan, nettiselaimeni teki tenän joku aika takaperin ja kaikki kirjanmerkkini katosi). Mulla on kausittaisia vaiheita milloin mikäkin koru, meikkityyli ja vaatteet on mulla suurkulutuksessa. Nyt on tuo paita, meikki, kaulakoru, sekä ne Janin antamat cameopääkallokorvikset.


Today's makeupWinter is coming

Kävin kaupassa ja apteekissa pitkästä aikaa, olipa ihanaa mennä ulos, kun kahden päivän aikana syksystä onkin tullut talvi. Edustin tyylikkäänä maihareissa ja siskoni tekemissä värikkäissä villasukissa. Käytiin jo viime yönä Anniinan kanssa pihalla ja mentiin nurmikolle narskuttelemaan vastasatanutta lunta. Toissapäivänä oltiin yhtä innoissamme raesateesta ja seisottiin vaan paikallamme tuijotellen pikkuisia jääpalloja. 

Luonnollisesti silti mikään ei mene aina niin kuin suunnittelisi, koska apteekissa käydessä unohdin reseptini kotiin ja ramppasin edes takaisin. Kaupastakin älysin ostaa vain maitoa ja kahvia, olin unohtanut kokonaan, että meille tulee koko viikonlopuksi vieraita.. Onneksi kaapeista pitäisi silti vielä löytyä jotain muona-aineksia ettei nälkää kuitenkaan nähdä. En kyllä varmana mene enää kolmatta kertaa tuota samaa matkaa tänään. Tästä pitäisikin kai sitten mennä siivoamaan ja laittelemaan juhlakoristeluja..

Me outside

Translation:
Phone woke me up today. I am Cosmopolitan's weekly winner! Yey! It is all because of you my dear readers! Now we need to continue hoping that I will win the grand price and I will write a blog for Cosmopolitan. 
Of course I didn't sleep after that (who would?) and I got up and drank my morning coffee by reading new posts. I even got myself to go to a store. It was awesome trip, snow everywhere and realizing that it has come winter after just one day. I hope the snow will stay.
And I wanted to share my new black and white shirt, it is my favorite at the moment. As the make up too. 
Sorry my short translation dears, I am just too tired because I haven't slept properly (again) and I still need to go clean because we are having guests all weekend. Love you darklings, stay spooky and I will translate my interview soon!

/Leena

P.s Miksi tää Blogger on poistanut kaikki noi lukijaäänestysnumerot tuolta oikeasta sivusta? Argh.. 

15 kommenttia:

fit4m kirjoitti...

Kauheasti onnea! Toivottavasti voitat :) Tuo viimeinen kuva on muuten ihana :3

Eerika S. kirjoitti...

Vau! Onnittelut! Mahtoi olla tosiaan ihana tunne saada joltain "isolta taholta" tunnustusta :)

VictorianKitty (Sophistique Noir) kirjoitti...

Congratulations! You deserve it. :)

Saara kirjoitti...

onnee:3

henni kirjoitti...

Aivan i h a n a tuo viimeinen talvinen kuva ^^ Ja paljon onnea menestyksestäsi :)

ShaDow kirjoitti...

Onnea oikein paljon. Sinä kyllä ansaitsisit voittaa :)

Saara kirjoitti...

Onnea!
Ja aivan mielettömän ihana asu <3

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Onnittelut! :) Olisi ihan huippua, jos voittaisit koko kisan, ois aikakin saada jotain erilaista näkökulmaa tuon lehden suunnalle ^^

Gabriell kirjoitti...

Onnittelut! :> Viimeinen kuva on upea.
Terveisin pitkään blogiasi lukenut

Saija Sasetar kirjoitti...

Wohooo! :D
Onnitteluja, oot ny ihan julkkis. :P


♥ Frillycakes Giveaway ♥

Insomniac's Attic kirjoitti...

Congrats on the Cosmo win - fingers crossed for the Grand Prize! :D

Sibel kirjoitti...

Congrats :) your makeup looks very pretty ♡

juliatidi kirjoitti...

Paljon paljon onnea!! Toivon kovasti että blogisi voittaa koko kisan! <3

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Oih, onnea onnea! Ihan mielttömän hienoa :) Toivottavasti voittaisit!

Leena kirjoitti...

Kiitoksia kaikille! Toivotaan parasta!

Thanks to you all! Lets hope the best!