maanantai 29. lokakuuta 2012

Moon tranceKuuntelen usein klassisempaa musiikkia ja aina välillä sitä löytää vahingossa erilaisia esiintyjiä ja soittajia. Tällä kertaa tahtoisin esitellä tämän vuoden suurimpiin suosikkeihini kuuluvan Lindsey Stirlingin, amerikkalaisen viulistin, joka on hurmannut minut täysin erilaisella tyylillään, upeilla musiikkivideoilla (joihin hän itse tekee asunsa), suloisella charmillaan ja veikeällä tanssillaan. Mielestäni Lindseystä näkyy elämäniloisuus ja rakkaus musiikkiin erittäin selkeästi ja ehkä senkään takia en saa hänestä tarpeekseni. Lindsey on ollut pinnalla jo maailmalla parisen vuotta, mutta ei ole mielestäni saanut vielä kovinkaan isoa kuulijakuntaa Suomesta. Joten jos et ole vielä ehtinyt tätä sievää neitokaista katsastamaan niin suosittelen sitä lämpimästi. Tässä muutamia lempikappaleitani ja viimeisimpänä uusin kappale Halloween musiikkivideolla, no tietenkin tunnelman kohottajaksi!

Lindseyn Youtube kanava 

Phantom of the Opera on lempioopperani, eikä tämäkään coveri ja video jätä kylmäksi.

My favorite opera and video is just beautiful.


Itse en ole lämmennyt tippaakaan dubstepille, mutta Lindseyn Crystallize kappale on suosikkikappaleeni ja kuuntelen sitä usein repeatilla. Jäälinnakaan ei ole kehnompi maisema taustalle.

I don't like dubstep but this is my favorite song from Lindsey. I listen this on repeat.


Taru Sormusten Herrasta sattuu myös kuulumaan suosikkeihin. Video on kuvattu Uudessa Seelannissa ja kuuluupa tässä pieni pätkä Lindseyn lauluakin.

Lord of the rings is one of my favorite too. Video has been filmed in New Zealand and you can even hear Lindsey singing in this.


Seuratkaa varjoa taustalla, mielestäni erittäin hauska idea.

Follow the shadow, I really like this idea.


Tässä vielä uusin kappale uudella videolla!

And here is the newest song and video!
Translation:
So I found Lindsey Stirling early this year and I have been listening to her music every week. I really like her style to play and dance at the same time. She is awfully cute and she even have beautiful singing voice. She makes really cool music videos and she makes her music video outfits mostly by herself. I really would like you to check her Youtube channel and enjoy her music!/Leena

10 kommenttia:

Yuki kirjoitti...

Oh, kiitos kun esittelit tän! Kuuntelin näitä biisejä ja meni kylmät väreet, tuo esiintyminenkin on niin ihanan energistä. Aion kuunnella jatkossakin!

HajaMiel kirjoitti...

Ihana viulisti, muistan kuunnelleeni tämän Skyrim aiheista vetoa yhtenä iltana häpeilemättä tunnin putkeen :D.

Maija H. kirjoitti...

Jännä, että juuri tämän otit esille. Tuntunut meinaan pidemmän aikaa siltä, että aina kun joku sanoo kirosanan dubstep ja esittää "muttakun"-väitteen, sieltä tulee joku tämän naikkosen tuotos.

Henk koht itse laskisin etenkin nämä videot siihen kastiin että tunnen suoranaista ärsytystä koko tyyppiä kohtaan.

Miksi se yliposeeraa jokaisessa noin dramaattisesti ja ei voi vahingossakaan katsoa kameraan? Ihan kummallista vetkutusta ja pompsahtelua. Är-syt-tää.. :D

Jo tämä seikka ulkoisesta habituksesta riittää omalla kohdallani hepulihipuliin koko naisen nimen kuullessani.
Kuunnella viellä voin, mutta en katsoa.

Makunsa tietty jokaisella. :)

Nimetön kirjoitti...

Lindsey on ihana :D Kiitos kun linkkasit tuon uuden videon <3

Werewolf kirjoitti...

ihanaa kuulla jotain uutta ja erilaista välillä, en nimittäin ole ennen törmännyt kyseiseen soittajaan!! Täytyy etsiä hänen musiikkiansa ja lisätä soittokokoelmiin!!=D tykkäsin todella!!!

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Kiitos uuesta musiikkituttavuudesta! :) Tykkäsin, ihanan energinen nainen videoilla. ^^

Hele kirjoitti...

Hehe, muistan kun ekan kerran näin tuon Crystallize-videon. Pakko sanoa, että itseänikin ärsyttää todella paljon tuo koko ajan tapahtuva yliposeeraus ja liikkuminen... Varsinkin kun on itse viulisti (ex-viulisti, nykyinen alttoviulisti) ja tietää miten paljon tuommoinen yleensä vie pois soittamisen laadusta :D
Musiikissa ei sinänsä mitään vikaa, kuulostaa olevan oikein kiva viulisti. Ei oma suosikki, mutta mahtavaa että klassisia instrumentteja tuodaan muihin gengreihin näin kivasti!

Annele kirjoitti...

osa videoista ei näy, kuvassa lukee "error" tms.?

Anki kirjoitti...

Ihana artisti! :) Mahtavia biisejä, kiitos tästä!

Leena kirjoitti...

Yuki: Eipä mitään, kiva kun tykkäät!

HajaMiel: Siitä Skyrim biisistä minäkin taisin neidin saada tietooni :)

Maija H.:Haha xD Ensimmäinen kappale sai kyllä hymyn huulille xD Jokaisella esiintyjällä on oma tyylinsä ja kaikkia ei voi ikinä miellyttää. Silti musiikkihan siinä on se tärkein, ei sitä esiintymistä tarvitse katsella :)

Chrissie: Munkin mielestä <3

Werewolf: Olisi ihanaa löytää jostain ihan oikeita levyjä.. ehkä tässä tulevaisuudessa vielä...

Vivian: Hienoa että pidät :)

IndianaRex: Kyllähän tuommoinen liikkuminen vie tietenkin keskittymistä pois siitä soittamisesta,olen huomannut noista dokumenttityyppisistä videoista ja siitä talent esiintymisestä.Ja itse pidän myös siitä että klassisempia instrumentteja on tulossa yhä enemmän käyttöön ja pinnalle :)

Annele:Pahuksen Blogger taas varmaan. Tsekkaa Youtubesta :) <3

Anki: Eipä mitään, hienoa kun pidät!