tiistai 22. tammikuuta 2013

Don´t blinkViikonloppuna oli kylässä tällä hetkellä yksi elämäni tärkeimpiin henkilöihin kuuluva ihana Lisa. Tarkoitus oli mennä kuvailemaan hieman pidämmällekin ja harjotella paria uutta juttua, mutta tietenkin juuri silloin, kun en saisi olla kipeä, minuun iskikin ensi kertaa moneen vuoteen vatsatauti. En yleensä valittele tänne sairastumisiani, mutta voisin mainita sen kuitenkin silti ihan parista syystä. Toinen syy on se, että aiemmin kärsin kyseisestä vaivasta vähintään kerran vuodessa, koska syömishäiriöni takia vastustuskykyni oli täysin nollilla. Toinen syy on se, että muistin liiankin elävästi miltä tuntui olla jokapäiväinen bulimikko. Nyt kun olen tosiaan jo yli vuoden ollut oksentamatta säännöllisesti (aiemmin päivässä 1-6 kertaa)  ja ehdin aikoinaan tottumaan siihen kaikkeen kurjuuteen. Nyt se kaikki palautuikin sitten turhankin vahvana ahdistavasti mieleen. Vatsakrampit, voimattomuus, vapina, paha maku, päänsärky, hampaiden vihlonta ja kurkun kaikkipuolinen kipu ja turvotus. Niskakin meni aikoinaan kauheille krampeille, hyvä että päätä sai käännettyä ja voi sitä kipua.. Ei todellakaan ole ikävä. Vieläkin heikottaa ja se tuntuu olevan vain jatkuva muistutus menneestä.


Sen sijaan sitten päädyttiin ottamaan parit päivän asukuvat läheisellä pihalla ja vietettiin koko päivä katsoen Doctor Whota. Oli kyllä mahtavaa. Lisan vierailu oli juuri sitä, mitä sillä hetkellä kaipasin ja on ihanaa miten oma itseni voin neidin seurassa olla. Vaikka ollaan tunnettu vasta vähän aikaa ja nähty vain muutamia kertoja, tuntuu kuin oltaisiin tunnettu vuosia. Jos olette kokenut vastaavaa, tiedätte miten mahtavaa sellainen on. Sain Lisalta lainaan mitä ihanimman hupparin (jonka päällä Yola oli tietenkin tahtonut nukkua edellisen yön.. voi karvoja karvoja..), harmi etten saanut omaksi. Viikonloppu oli muutenkin kaiken kaikkiaan ihan liian lyhyt. Hyviä muistoja saatiin, maanista puheryökyä, Doctor vitsejä ja monia haleja. Onneksi pian nähdään taas keväällä, ikävä on silti jo kova.


Today´s outfit

Shirt: From Lisa (Backstreet)
Skirt: Morticia (Lip Service)
Shoes: Second hand from friend (Demonia)

Translation: 
So one of my best friends came by last weekend. Lisa is so important to me now days, I don´t know what to do without her. We watched Doctor who. laughed like maniacs and we take few today´s outfit pictures. And I got sick. Now I remember how my life was when I was really bulimic. Absolutely awful. Everything hurts, my tummy, neck, mouth, head.. I shiver like a leaf and felt sick and powerless. I really don´t want to get back there, never.

/Leena

6 kommenttia:

Cherry jam kirjoitti...

Doctor Who <3 <3 <3

Paranemisia, on aina ihan ahterista olla kipeänä ja vatsatauti on yks ikävimmistä :(

Hukutettu Nukke kirjoitti...

Näytät tosi hyvältä! Noi vaatteet näyttää mun silmään täydelliseltä yhdistelmältä. :>

SkeletonOrchid kirjoitti...

Nobody should have to feel that way darling, happy to see you are blooming over and over ágain.
That boots are purê love, and lilac really suits you, you look strong

Jonna kirjoitti...

Kauniita kuvia! :)

Lightness kirjoitti...

Voi ei miten ihanasti sie kirjoitit miusta :') Ikävä on jo sinua. "They are fast. Fast then you have ever seen. Don't look away. Don't turn your back. And don't blink. Good luck."

Leena kirjoitti...

Cherry jam: Niinpä<3 Onneksi sitten parannuin kuitenkin aika nopeaan.

Hukutettu Nukke: Kiitoksia <3

SkeletonOrchid: Thank you <3

Jonna: Kiitos ^^

Lightness: Khihi <3