lauantai 12. tammikuuta 2013

Today´s look

Today´s make up and look

Oon nyt alkanut petraamaan tän bloggaamisen kanssa taas, otin teille nimittäin tän päivän meikistä kuvaa ja mulla on teille videokin lataantumassa! Toivokaamme ettei nettiselain pätkäse, koska oon ladannu tota jo melkein kaks tuntia nyt (kello n. kaksi yöllä). Tänään oon kerrankin tuntenut itseni taas.. itsekseni. Olo on tosi hyvä, itsevarma ja oon tyytyväinen kehooni ja ulkonäkööni. Kiirettä on pitänyt, mutta yritän tosiaan nyt keskittyä enemmän omaan mieleeni ja se on kyllä kannattanut. Heti kun lakkaan murehtimasta ylimääräsiä, tuntuu kuin lastillinen painoa lähtisi pois kyömyttämästä selkää ja tunnen melkein lenteleväni pilvien seassa. Kaikki tuntuu taas yhtä ihanalta kuin ennenkin ja tunnen oloni erittäin sosiaaliseksi. Siksi harmittaakin, kun tänään piti nähdä kaveria, mutta ajan puutteen vuoksi ei sitten nähtykään.. höh.


Oon siis tyytynyt katsomaan Ghost Adventuresia johon olen tällä hetkellä totaalisen koukussa. Nyt on menossa jo vitos kausi ja voi että, kun joka päivä mieleni halajaisi kummitusjahtiin kavereiden kanssa. Videokamera vaan pitäisi hommata, olisi hienoa filmata teille ja kertoa vaikka paikkojen historiaa ja näyttää mimmosta touhua se oikeasti onkaan.


Onneksi huomenna pääsee pitkästä aikaa ulos ja maanantaina pitääkin käydä postissa hakemassa yksi uusi mekko ihanuus.. mietin tässä nyt antaisinko jotain sneak peakkia ääh voi tuskaa.. Noh, ehkä myöhemmin sitten. Päästään myös pienelle autoreissulle tosiaan huomenna, kun mennään moikkaamaan kavereita vähän matkan päähän keskelle korpea. Sieltäkin pitäisi tarttua mukaan kaikkea kivaa pientä. Mutta nyt voisinkin painua takaisin tekemään jotain noista pakollisista ikuisuus jutuista (tiskivuori sen kuin kasvaa vain) ja jännittelemään uuden Haamuseikkailujen jakson parissa. Heipsan hei huomisiin! (tai siihen asti kun länttään tuon videon tänne..)



Kiinnostuitko? Katso Youtubesta! Tässä teille eka jakso.
Did you like it? Here is the first episode! Watch more on Youtube.



Translation:
Today I feel absolutely awesome! I like my figure and I feel beautiful. My mind seems to be in order and I need to enjoy it as long as it last. I even made a new video (sorry in Finnish) and take some today´s make up pictures. I love my today´s confidence. But now I think I continue watching new Ghost adventure episodes (which I looooove at the moment, I am at 5th season already) and just chill and wait for tomorrow. We are going to see our friends to middle of nowhere and maybe I will come back with little something. Oh and Monday I need to go at the post office to get my new dress.. you need to wait for few days to see it but I must say.. it is gorgeous. Love you my little spooky cuties! Until tomorrow!

Loving you, Leena

12 kommenttia:

karostardust kirjoitti...

<3

Louhakka kirjoitti...

Hitsi ois mahtavaa päästä kummitusjahtiin! En vaan oikeen tiedä täällä Tampereella mitään paikkaa, mihin mennä kameran kanssa kuvaileen... :P Eikä oikein nuo mun kamutkaan innostu asiasta :D

henni kirjoitti...

Kaunis Leena <3
Ghost Adventures on NIIIIN hyvä! Pikkusen vaan harmittaa, että uusimmissa jaksoissa (ite oon 7-kaudessa menossa) se itse kummitusjahti on jäänyt vähemmälle, ja tuntuu että paikan historiasta kerrotaan enemmän, niitä ns. ennakkotietoja. Mielenkiintoista sekin on, mutta tunnin mittaisessa jaksossa sais olla enemmän aavejahtia :D Eikun jaksot kaksituntisiksi...

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Sie oot tosi kaunis näissä kuvissa! ♥ :) Mie en malta oottaa, että näkkeepi sen mekon, minkä oot tilannut, kuullostaa aika kivalta. ;)

netteraven kirjoitti...

Aijai olet nätti! Varsinkin tuo toinen kuva siusta on ihan yli kaunis <3 ;__;

Violette B. kirjoitti...

I think is amazing how deeply inluenced by our mood is our aspect. You may feel really happy today because you look stunning in these pictures :-)

Laura Morrigan kirjoitti...

You look beautiful! That purple lipstick looks great, and your hair is lovely!

linnea-maria kirjoitti...

Sometimes I just giggle when I watch this programme, Zack can be so silly sometimes. But the Bobby Macheys musicroom is so damn creepy, i hate that show. There is a show they are doing a few years later when they link together 3 different locations with a technical device (bobby mackeys is one of the places) and things gets really bad, they have to quit that session for the first time in their history.
Other interesting shows are "The dead files" and "Paranormal State"

Nebula kirjoitti...

Kummitus adventuresia :) kuulostaa siltä, että itsekin voisin katsoa, sen verran aihepiiri kiinnostaa. Ihanaa lukea, että olet ollut tyytyväinen itseesi - miekin yritän kovasti opetella rakastamaan itseäni, ehkä se on tämän vuoden lupaus.
P.S. Olet kaunis!

Leena kirjoitti...

Karo: Sinäpäs <3

Myrika: Ollaan menossa just Tampereelle kummitusjahtailemaan toukokuussa jos haluat tulla mukaan ^^

henni: Se on! Ja sääli jos on jäänyt jahti vähemmälle, noi on kuitenki mielenkiintosia joka jaksossa. Ja niinpä, vois olla pidempiä!

Vivian: Kiitos ihana <3 Ja keh en itse malta odottaa että pääsen esittelemään sitä!

Nette: Kiitos ihana! <3

Violette B.: Thank you so much <3 I made me smile big time!

Laura Morrigan: Thank you so much honey <3

linnea-maria: Me too, I love that they have so much humor in the show. And the episode you were talking about was season 5, the season I am watching now ^^ And thank you for the tips!

Nebula: Kiitoksia <3 Ja on kyllä katsomisen arvoinen. Tosi mielenkiintoinen sarja kaikenkaikkiaan ^^

Nani Vengeance kirjoitti...

Kauniita kuvia :)

Leena kirjoitti...

Nani Vengeance: Kiitos! :)