lauantai 19. tammikuuta 2013

Haetaan mallia

Hei arvon synkijäiset lukijani. Voimauttava valokuvausprojekti on nytkähtänyt käyntiin ja etsimme vielä malleja. Tarjoaisimme yhdelle lukijalleni tilaisuuden päästä mukaan projektiin. Ainoat kriteerit ovat, että mieluiten saisi olla syömishäiriö taustaa, kuvia saa käyttää julkisuudessa ja että hyväksyt ettemme maksa tästä palkkaa, vaan teemme hyväntekeväisyyttä. Osallistuminen ei ole maksullista.

Voit omata minkälaisen tyylin vain, eikä iälläkään ole niin väliä. Alaikäisiltä tarvitsemme luonnollisesti huoltajan suostumuksen paperilla. Kiinnostuneet  voivat ottaa yhteyttä alla olevaan kommenttiboksiin tai lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen leena.flinck@gmail.com. Olisi myös hyvä jos kertoisit hieman syömishäiriö taustastasi ja miksi haluaisit mukaan projektiin.

P.s Musta löytyy muuten uusia kuvia täältä klik.

/Leena

5 kommenttia:

Annele kirjoitti...

mä odotan mielenkiinnolla millainen tästä teidän projektista tulee. :) muille: meillä on samantapainen projekti, mutta emme tule sen kanssa julkisuuteen.
^____^

Lokitar kirjoitti...

Voisi olla aika karu "syömishäiriöisen kaapista astuminen" äidilleni kun näkisi kuvani jossakin, kun hän ei vielä edes tiedä yläasteella alkaneesta ongelmastani (joka on onneksi nykyään melko kurissa) :D

Leena kirjoitti...

Annele: Minäkin odotan tätä mielenkiinnolla :)

Miss Shi: Olihan se munkin perheelle aika shokki..

Heni kirjoitti...

Haastoin siut! ^_^

http://henioverdoze.blogspot.fi/2013/01/haaste-mulle-ja-haaste-sulle.html

Leena kirjoitti...

Heni: Kiitoksia <3