maanantai 28. tammikuuta 2013

Go with the wind


Kunhan kokeilen miltä nää isommat kuvat näyttää mun blogissani. Tissit! Hehe.. nojoo, haluatteko, että kuvat on näin isoja vai pienempiä niinkuin aiemmin? Olen meinaan ensi kuun puolella tekemässä blogille hieman pieniä muutoksia ja musta on luvassa paljon uutta kuvaakin! Viime viikon aikana on myös tapahtunut suuri muutos mun pääni sisällä, itsevarmuus on vain kasvanut ja vihdoin tiedän minkälaisen uran haluan itselleni luoda, jes, vihdoinkin! Eli suuria tuulia, unelmien toteutusta, toiveita ja voi, odottamista ja innostusta. Tunnen vihdoinkin eläväni, eikä paremmasta voisi enää toivoakaan! Oikeasti.. en voi kuvailla, kuinka onnellinen olen nyt. Ja varpaista hiuksiin totaalisen rakastunut. Ihan kuin oltaisiin tavattu vasta äsken..

Translation:
I am just going to try does these bigger pictures looks much better or not.. what do you think? (titties! haha) I am making new changes on my blog next month and you will see new cool pictures of me aswell. I can´t wait all the thing that are going to happen to me! I want to make a career (I am all mysterious), experience new thing and just be who I am! I love the new me and I love my life. I am so happy right now. And totally in love. 

/Leena

14 kommenttia:

Werewolf kirjoitti...

Voi miten ihanan hyväntuulinen postaus!!! Olen onnellinen sinun onnellisuudestasi, ihanaa että tunnet olosi noin hyväksi ja ovat muutokset elämäsäsi mitä tahansa, ovat ne varmasti mahtavia tekstistäsi päätellen!! Odotan innolla uusia muutoksia!!!<3 ihanaa<3

Sissi kirjoitti...

Pienemmät oli enemmän mun mieleen! Mutta ei tämmösessä isommassakaan mitään vikaa ole. Kunhan ei tule sellasia pienenpieniä postimerkkejä, niitä ikävä tihrustella (:

Lightness kirjoitti...

<3

Saija Sasetar kirjoitti...

Hihhih..minäkin ensimmäisenä (ennen tekstiin menoa) ajattelin että Tissit!! xD
Ihanaa, kun löytää elämälleen suunnan ja samalla tavallaan itsensä, on onnellinen ja asiat sujuu! Mulla olisi sama homma edessä, katsotaan miten käy, tuleeko se ahaa elämys sieltä.

Tää kuvakoko on kiva tässä mun härkäsellä pöytäkoneen näytöllä, mut varmaan läppärillä toimis paremmin pienemmät/keskikokoset. Ihan mikä tuntuu itsestä hyvältä! ^__^

~ Frillycakes ♥ ~

Hiidenneito kirjoitti...

Koko on ihan hyvä tiss... erhm, kuvassa! Ehkä jos enemmän kuvia tulee postaukseen, niin osa voi olla pienempiä ja "parhaat" kuvat suuria ^^)

Hihii mäki oon ihan innoissaan sun puolesta, noh sattuneesta syystä :D Nyt vaan tuulta purjeisiin!!

henni kirjoitti...

Ite tykkään enemmän pienemmistä kuvista, mä kun selailen nettiä läppärillä, eikä noin iso kuva mahdu kokonaan ruudulle :/ On hankalampi siis hahmottaa kokonaiskuva.

Ihanaa että sulla menee hyvin :)

Mearra kirjoitti...

Isot kuvat on jee! Ääni isoille kuville! Ne näyttää paremmalta minusta kuin pienet, joita joutuu tylsästi klikkailemaan jos haluaa nähdä kuvan koko komeudessaan. :3

Varjosudenhetki kirjoitti...

Sanon samaa kuin Henni, vähän turhan iso. Saa olla toki isompia kuvia mutta ehkä vähän pienempiä kuin tuo. Toisaalta ainahan kuvat saa klikattua isommaksi?

Nimetön kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
ShaDow kirjoitti...

isot kuvat on kivoja, näkyy yksityiskohdat, meikki tms. paremmin :) On muuten tosi kaunis ja hyvällä maulla sensuelli kuva <3

juliatidi kirjoitti...

Ihanaa hyvää mieltä tulee itsellekin kun lukee muiden onnesta! <3 Pienemmät kuvat ehkä omaan makuun kivempia, mut toisaalta jos esittelee yksityiskohtia esim meikkiä tms niin silloin isotkin toimii :)

Violette B. kirjoitti...

This big picture looks great, but you' re always gorgeous in them :-)

I hope to read a lot about your new misterious life!

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Voi miten ihanan hyväntuulinen postaus! ♥ Ihana kuulla, että sie oot onnellinen ja totaalisen rakastunut. Ihan ittekkin tulee entistäkin paremmalle tuulelle, kun kuulee, et muillakin menee hyvin! ♥ :)

Leena kirjoitti...

Werewolf: Mäkin odotan xD

Sissi: Selvä, koitan katsoa kuvan mukaan. :)

Lightness: itepä<3

Sasetar: Kiitoksia palautteesta :)

Lady Selena: Niinpä!

henni: Selvä ^^

Mearra: Haha olipas pirteä palaute xD

Varjosudenhetki: Saa klikattua :)

Shadow: Kiitos <3

Demonita: Selvä ^^

Violette B.: Thanks! And you will!

Vivian: Aww ihana sinä <3