lauantai 12. tammikuuta 2013

Vastauksia kysymyksiin


Hieman ärsyttää rakeisuus, rätinä (kyllä niitä asetuksia ei voi säätää) ja voi jestas sentään mitä hölinää, mutta tässä tää nyt olisi, vastauksia teidän kysymyksiinne. Lisäkysymyksiä? Haluatko johonkin perusteellisemman vastauksen videon muodossa?

/Leena

5 kommenttia:

Saara kirjoitti...

oot ihana <3

Louhakka kirjoitti...

Hahaa, mad cook on kyllä ihan huippu! :D Ostin Arille sen Mad cook kirjan joululahjaks ja siellä on paljon sellasta, mikä saa vähän ajatteleen asioita uusilta kantilta. Esim lihatuotannosta oli paljon karua faktaa. Sen lukeminen olikin yks syy, et lopetin punasen lihan syönnin ;)

Tee lisää videoita, sua on kiva kuunnella :D

Turmiotar kirjoitti...

Ihanaa nähdä sinua vihdoin myös videolla. <3

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Siulla on kyllä tosi sulonen ääni, ihana oot! ♥ :) Miulla tuli muuten mieleen tuossa videota kattellessa, että onko siulla ikinä ollut jotenkin ristiriitanen olo bloggaamisen suhteen, kun sie kertoilet täällä henkilökohtaisemmistakin asioista? Tai onko koko aikana tullut sellaista oloa, että pitäskö lopettaa vai jatkaa kirjoittelua?

Tuntuu melko yleistä olevan, ja osa on lopettanutkin bloggaamisen vähän ajan pohdiskelun jälkeen, niin tuli mieleen, et onko siulla ollu semmosta oloa joskus? :) En muista ootko aiemmin kertoillu asiasta, raskausdementtiaa pukkaa taas. :D

Leena kirjoitti...

Saara: Itepä oot <3

Myrika: Se on! Vitsit oli niin hauska ja niillä on aina hyviä pointteja. Videoita on tulossa lisää, mulla on vaikka mitä ideoita jo!

Turmiotar: Piu <3

Vivian: Khih kiitoksia <3 Voisin vastata tähän vaikka videon muodossa ku mulla olis vaikka mitä asiaa mistä haluaisin puhua vähän enemmän. Lyhyesti, on kyllä ollu semmosta oloa.