lauantai 9. helmikuuta 2013

My new heart

Today´s make up

Kaipa jonkinasteisen tylsyyden rupeama sai meikkaamaan tänään ihan blogia varten. Tälläistä jälkeä siitä sitten syntyi. Olen nyt rakastunut noihin toisen tyyppisiin kulmakarvoihin. Lyhyttä tukkaa oli myös kiva kokeilla, jostain syystä pitkään on syyhyttänyt taas polkkatukka, jota mulla ei kyllä ole ollutkaan varmaan kymmeneen vuoteen. En ole myöskään osannut päättää mitä tekisin otsatukkani kanssa.. Ainiin kih, en malta odottaa, keväällä tulee rintaan isompaa tatskaa ah rakkautta.





Kaulakorun löysin SirRoilta ja niitä voi tilata mm. täältä. Niitä voi ostaa myös minun kauttani, jos sen kokee helpommaksi. Sydän vei kyllä oman aorttani ja tällä hetkellä on vaikea päättää mitkä korut ovat suosikkejani, niitä kun alkaa kertymään jo niin monta. Paidasta en saanut yhtään parempaa kuvaa, mutta toppi on lahja Marialta ja sain sen viime Helsinki reissulla, myös nykyinen yksi suosikki.



-Postaus tehty yhteistyössä Sir Roin kanssa-

Translation:
I was bored and I wanted to practice new technique on my eye brows and try how I look in shorter hair. Shirt is a gift from my friend and the necklace i got from Sir Roi (you can find more jewelry here) and if you like it you can buy it from the link page or from me. Or something else maybe. I love the heart so much, now days is so difficult to decide my favorite nekclaces because I have so many.

/Leena

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

vitsit nää on upeita! :D

Varjosudenhetki kirjoitti...

Mä sain tästä jotain Tarja Turunen-viboja. Siis Oceanbornin ajoilta. Sopisi sulle lyhyempikin tukka mutta itse olen pitkän ystävä. ^^

Hiidenneito kirjoitti...

Nuo kulmat käy sulle kyllä ihan älyhyvin :) Pitäis itekin opetella ja kokeilla kaikkea rohkeemmin!

Madame Macabre kirjoitti...

Love it! :D And your pendant is awesome ;).

Leena kirjoitti...

Eveliina Lahti: Kiitoksia <3

Varjosudenhetki: Huomasin saman kun mainitsit, olipa ihana kommentti <3

Lady Selena: Kiitoksia, kokeile ihmeessä! <3

Madame Macabre: Thanks! I like too <3