torstai 4. heinäkuuta 2013

Fantasy land

Photo by Heidi Järvi

En tiedä, onko mulla ollut ikinä näin kiireistä kesää. Ensi viikolla olis Joensuuhun menoa, ensimmäistä kertaa Ilosaarirockiin! Sussumurunen lupas ottaa oikeen lomaa töistä, että ehitään kunnolla vaihtamaan kuulumisia ja odotan innolla meidän uusia kokemuksia. Sitä seuraavalla viikolla olen menossa Lahteen kuvailemaan ensimmäistä Kaunis mieli kuvasta (jossa armahin Lisaseni toimii kuvaajana) ja menen katsomaan myös kavereita.. jonka jälkeen suhahdan samantien Helsinkiin kahtiin eri kuvauksiin ja sitten onkin jo kaverin polttarit, meidän ysäribileet, ramppaan Turussa kuvauksissa, mennään Hämeenlinnaan keskiaikamarkkinoille, kaverin häät ja ties mitä!

Kuva on viime Vaasan reissulta, kun päädyttiin kuvailemaan Heidin kanssa jotain steampunk fantasia meininkiä, voitte vain kuvitella Janin työnne kykkimään savukoneen kanssa (voi sitä ihanaa söpöliiniä). Tämä viikko on onneksi suht kiireetön ollut, olen ehtinyt olemaan päästäni vaihteeksi sekaisin ihan rauhassa, ennenkuin taas pitäisi jonnekin mennä. Tällä hetkellä kaikki rahat tuntuu menevän pelkkään reissaamiseen ja sen ajan mitä en ole menossa ympäri Suomea, vietänkin neljän seinän sisällä ahistellen millon mitäkin asiaa. Aina, kun meikärouvalla menee jotenkin paremmin, unohdan ottaa lääkkeeni ja siitähän se riemu repeää, kun kerran innostuttuani millon mistäkin aiheesta, saan manian, jota eittämättä aina seuraa masennus. Huoh! Kiireistä siis pitää päänkin sisällä.

Huomenna tehdään kuitenkin sen verran arkista hommaa, kuin piha-aidan leikkuuta, haravointia ja saunassa käyntiä. Postissakin pitäisi hilpasta ja kaikenlaista mitä normaalit ihmiset nyt kai tekeekään. Ei olla vieläkään päästy mökille, koska mitäpä mökillä tehdään kuin saunotaan ja meidän piippu ei ole maailman parhaimmassa kunnossa. Pöh! Onneksi tänä kesänä silti sinne päästään saunomaan ja uimaankin jo mieli halajaisi. Kuinkas moni on ehtinyt jo pulahtamaan kesävedessä ja mitäs muuta siellä on tehty?

Ja vaikka elämä onkin, mun tapauksessani ainakin, hieman vaikeaa ja ajoittain erittäin kuoppaista, täytyy aina vaan myöntää, että elän nyt siinä fantasia maailmassa jossa aina olen halunnut elää. Ei tämä tämän paremmaksi voisi enää mennäkään.

Translation: 
I don´t remember any other summer that has been this busy for me. I am going to festivals, photoshoot, different cities, see friends, friends are coming here and I am having parties and medievel festivals and weddings and oh so much everything! 
Picture is from last Vaasa trip, Heidi wanted to make something magical fantasy kind of pictures and here is the outcome. 
This week has been rough for my mind but oh, I have time to be just how I like because I don´t need to go anywhere. It is nice just.. be for a while. 
Tomorrow it is time to do some gardening and sauna time, ah I can´t wait to go outside and do something relaxing.

/Leena

4 kommenttia:

ShaDow kirjoitti...

Voi vitsit mikä kuva!!! Mielettömän upea! Pärjäilehän siellä ja muista levätäkin välissä :)

Black bird kirjoitti...

Oi, kui hieno kuva! :o En meenannut tunnistaa. Onko näitä tulossa lisää? ^^

Naelle Devannah kirjoitti...

You're gorgeous! ♥
So great to have a busy schedule. Have fun!

Leena kirjoitti...

ShaDow: Toi on kyllä ihan mieletön <3 Ja koitan lepäillä!

Black bird: Kiitoksia <3 On juu tulossa, kunhan kuvaaja saa valmiiksi.

Uvita Viruella: Thank you, I will!