keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Iloista menoaKiirettä on kyllä pitänyt! En oikeasti valehtele siitä, että tää kesä on varmaan kaikkein kiireisin kesä naismuistiin. Justiinsa viis päivää reissussa toisella puolella Suomea Insanityn sekopäisessä seurassa ja voinpa sanoa että oli niin kovat menot, että olin kerranki festareilla kännissä (jopa niin paljon että jokainen matkalta ottamani kuva on otettu väärillä asetuksilla.. tyylillä loppuun asti siis!) ja jopa alotusbileet oli aikamoiset hahaa. Semmosta matskua, että niistä jutuista ei sitten julkisesti oikein puhutakaan. Videolla saatatte nähä vähän jotain juttuja. Yleisestikin oli niin hauskaa, että kuten aina, kamera unohtuu vaikka sitä pitäisi kädessä koko ajan. 

Nyt on pieni lepotauko tänään, huomenna ois kuvaukset täällä Porissa ja perjantaina taas reissuun viideksi päiväksi, apua! Tällä kertaa pääkaupunkiseudulle ja nyt voin sanoa ihan suoraan että semmonen rahapula ja kiire, että en kyllä ehdi näkemään kuin niitä kenen kanssa on jo sovittu tapaamisia, sori! Parempi onni ensi kerralla. Kunhan näistä super mega reissuista on pärjätty niin saatte kyllä semmosia pläjäyksiä postauksia, että oksat pois! Viis videota kesken, 10 postausta kesken ja lisää vain tulossa, auttakee pientä bloggaajaa! Samaten yhteistyöjuttuihin ehtii panostamaan vasta viikon päästä ja puh tässä loppuu puhti pian. Eipä silti, elämä on tehty elämistä varten, seikkailut, täältä tullaan!

Ps Muistakaa äänestää Neaa, perjantaihin asti aikaa Click

Translation:
So.. what´s up is that I am busy busy busy! I went to see my friend Insanity. Just got back home my trip to Joensuu (other side of the Finland) and from Ilosaarirock (one of the Biggest festival in Finland) and I must really say, I am so beaten up! But it was fun trip, oh the memories.. I was so drunk that all of my pictures is bad quality and I even forget to took them most of the time.. damn..! But it tells that it was fun and tomorrow I have new photoshoot and I am going to Lahti and Helsinki day after tomorrow. I need to relax some time! But when these trips are over I can promise that you will have at least 5 videos and lots and lots of post about my summer! Love you and have fun, life is awesome!

Remember to like Neas picture on MissRock 2013 contest click

/Leena

6 kommenttia:

Neeppu. kirjoitti...

Voe Leena <3

annieveliina kirjoitti...

Upeet nuo niitit!! :D

Mari kirjoitti...

Oonko sekasin kun klikkaamalla Insistä päädyn tänne
http://noidankoto.blogspot.fi/2013/07/karhunpaiva.html

Pahalapsi kirjoitti...

Bebe oot aina Joensuussa läsnä, varpaissa <3 ;DDD

Nebula kirjoitti...

Melkoista menoa :D
No onneks me nähdään pian sitten teidän ysäri-bileissä!

Leena kirjoitti...

Neeppu: Piih<3

annieveliina: Niin onnnn<3

Mari: Kiitos kun huomasit, tää on mulla yleinen ongelma aina xD

Insanity: *total reps* <3

Nebula: Niinpä! Pian nähään!