maanantai 1. heinäkuuta 2013

New pictures

Pictures by Janne Koivuniemi

Viikonlopuksi mennä huristeltiin taas Turku suunnalle ja sieltä  Gothic.fi´n tiloihin ja ulkokuvauksiinkin. Jannen kanssa kaikki sujui vaivattomasti ja tultiin heti hyvin juttuun. Olin jo aiemmin kertonut vähän omia ideoita ja Janne myös minulle omiaan ja kuvaustilanteessa saatiin homma menemään todella sutjakkaasti. Tyyliksi hain erittäin klassista goottia ja kuvauspäivänä tuntui siltä, että nyt mennään viktoriaanisella meiningillä ja näin tehtiin. Lisää kuvia tulee näkyville kunhan saan niitä, mutta tässä tosiaan esimakua. Marjo oli oikein mukava ja sen kanssa oli helppo malleilla, tosin kyseinen nainen halusi välttämättä naurattaa mua koko ajan ja intensiivinen katse sai olon tuntumaan siltä, kuin olisi keskellä tuijotuskisaa. 

P.s Sannan tekemä hame näyttää erittäin hyvältä myös Marjon päällä.


Translation:
Last weekend was photoshoot weekend again and I am still dead tired. But we took some awesome pictures so it was worth it. Photographer Janne was really nice and easy to work with. We are going to photoshoot again later this summer or fall. I love classic goth style and victorian style is maybe my ultimate favorite. It is so elegant, full of details and you can be so serious. And even if you show some arms and little bit of leg it is so shamefull and it make this style so fun. And what was fun, was Marjo. She wanted to make me laugh all the time and I think I made new friend. More pictures will come later./Leena

8 kommenttia:

Tiina Kalla kirjoitti...

wauuuu upeita kuvia taas kerran :))

Mortianna kirjoitti...

Hehee, tuo Marjon (?) paita on joskus ollut mm. minunkin päälläni. ;) Ja saman munasillaan juoksevan pronssipatsaan luona olen itsekin poseerannut.

Rusty Myself kirjoitti...

Upea asu ja kuvat on onnistuneet!:)<3

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! ♥ Molempien asut ovat kyllä upeat, varsinkin nuo hameet näyttävät niin hyviltä että. ^^

Pahalapsi kirjoitti...

Superhieno tuo siun päällä oleva hame! Onko se uusi? :)

Nebula kirjoitti...

Siis voi upeus näitä kuvia.. Mielettömiä! <3 Ja teidän molempien asut on aivan ihania. Kyllä on kuvaajalla taito hallussa, ihanaa :)

Darash kirjoitti...

Ihana hame sulla ja muutenkin upea nainen!

Leena kirjoitti...

Tiina Katariina: Kiitoksia!

Mortianna: Hahaa lol xD Tuttua puuhaa siis..

Siiri: Kiitoksia <3

Vivian: Kiitos ihana<3

Insanity: Rekvisiittaa ja lainassa kuvaajalta ^^

Nebula: Mahtia, pitää sanoa Jannelle terveisiä ^^

Darash: Kiitos! ^^