torstai 11. heinäkuuta 2013

Queen Ida-Emilié Antoinette Josèphe de Cauconén-Lorraine´s birthday party

All pictures by Henry Söderlund
My outfit:
Wig: From Ida
Necklace: Glitter
Earrings: Gift from friend
Dress: Flea market
Shoes: From Ida

Vietettiinpä sitten Kuningatar Idan syntymäpäiväjuhlia Turussa mitä kauneimmassa paikassa Brinkhallin kartanossa ja kyllä oli komeaa pukuloistoa, kaikki olivat pukeutuneet ja meitä oli lähemmäs 50 sieltä. Voitte siis kuvitella, että välillä oli sellainen tunne, että nyt on kyllä tultu ajassa selkeästi taaksepäin 1700-luvulle. Miehet kumartelivat, naiset niiailivat, kaikkia sanottiin mi ladyksi ja mi loordiksi ja ruokakin oli aivan mahtavaa. Tuntui aika vipiltä, kun minulle oli erikseen laitettu sushiakin lautaselle piiloon odottamaan Janin ja minun muodikasta myöhästymistä. Olin aikamoinen draamakuningatar kyllä myöhästymisineni ja valituksineni, mutta pian kaikki ikävät asiat unohtuivat (olin hieman huonovointinen ollut koko päivän), kun kaikki olivat niin ihania, ohjelma melkein kaatoi naurusta maahan ja päivänsankari oli mitä tyrmäävin! Kirjoittelenpa myöhemmin vähän lisää ohjelmasta, mutta ajattelin jakaa teille näitä vähän virallisempia bilekuvia (eipä joka juomapippaloissa ihan näin tyylikkäitä kuvia otetakaan, mahtia Henry!) ennen kuin hilpailsen Joensuun suunnalle Sussua moikkaamaan ja Ilosaarirockin lumoihin (Nightwishia tietysti kuolaamaan erittäin epäleidimäisesti). Nauttikaas näistä!

Translation
So, Queen Ida had her birthday party in most beautiful old manor in Turku (Brinkhall manor), the place was all ours the whole night and ladys and lords were all very friendly and bowing for each other. We had almost 50 people there (some were late like me) and still there was no fighting and look at these party pictures! How often you can see as cool as these.. and yes, we were drinking of course. But very.. polite way I should say. We were all thinking that we got back in time back to the rococo times where peoples hair are big, laughs loud and everyone are waering their best outfits. Food was awesome, so were the whole party. More about it later but here is the official pictures for you (my own favorite ones) and lets see on next week!


XoXo
Leena

4 kommenttia:

linnea-maria kirjoitti...

So many awesome people :). All the effort the birthday guests has put on their costumes must have given the party a special air.

El kirjoitti...

Oh my all those costumes are divine!! It must have been a truly amazing party :)

juliatidi kirjoitti...

Siis aivan upeita ja inspiroivia kuvia! :-)

Leena kirjoitti...

linnea-maria: It was magical <3

Ellone: It was!!

Mayter: Eläpä muuta viserrä <3