torstai 12. elokuuta 2010

Kenkäfetissi

Olen tänään niin tajuttoman väsynyt, että taidan vaan esitellä kenkiäni enkä lätise sen kummempia.. nukuin ihan liian vähän viime yönä ja sitä vähemmän viime yönä. Mua ei oo luotu heräämään kaheksaksi kouluun XD Tosiaan. Esittelyssä tällä kertaa korkkareitani. Mulla on kyllä enemmänki mutta tässä mun suosikit, ne mitä käytän eniten.Uusimmat ostokset on nää heti ekana olevat ja vikana esiteltävät (en tosin osaa ees kävellä noin ohuilla koroilla, mutta ne oli niin kauniit ja kutsu mua.. ne on mun kihlajaislahja mulle <3). Kaikissa noissa korkeempi korkosissa on korkeutta koroissa n. 11 cm. Oon niin pätkä ni on siistiä ollakin välillä vähän pidempi.
Andiamo, 20 e
Tässä päältä ja sivulta.
Samettia, kirpparilta 3 e, joululahja Veeralta
Kirpparilta, 2,50 e (mulla on näitä toisetkin)

Kirpparilta 2 e
Kirpparilta 3 e
Andiamo, Cancan, kalleimmat korkkarini 59,90 e
Laitoin kuvaa vähän takaaki

Ja me Minnin kanssa katsottiin Taru Sormusten Herraa, Jani otti meistä kuvan. Huomatkaa mun kamalat hymykuoppani. 0_o Minniä pitää nykyään harjata joka päivä, koska sen turkki menee niin takkuun. Tuskallisen vaikeaa se on välillä, tulee hampaista ja Minnin murina on aika häävin kuulosta.. Mutta eilen ja tänään tytsi on ollut kiltisti harjattavana<3

Ens viikolla meen Kisun kanssa taas kirpparille, etsitään molemmille uusia vaatteita. Tai siis ehkä vaan Kisulle, jos mä en saakaan viel opintolainaa. Huomenna pitäs saada tietää. Olin laiska ja tein hakemuksen taas netin kautta xD Eli toivottavasti ois huomenna tilillä rahaaaaaa.. (money money)

Pitäs etsiä työhaalarit jostain.. mun farkkuni (ainoat mihin mahun, mitkä siis näkyy aiemmis merkinnöissä) on ihan laastissa kun poisteltiin koko päivä tänään tapettei seinästä ja laastitki piti poistaa sen jälkeen huoh. Saan vasta ens maanantaina tietää lukkarini, toivottavasti Sirpa oikeesti ehtii sillon kattoo sitä.

Tänään kävin Kisulla Janin kanssa, juotiin kahvia ja Snifu vei taas mun sydämeni. Meinasin jo kidnapata sen meille, mutta sitä ei ole vielä leikattu, eikä ole sen puoleen Yolaa ja Freyaakaan.. olis siinä sit yllätystä kerrakseen xD

Huomenna Laura ja Venni tulee meille yökyläilee, mennää grillaa ja ryypsää toho pihal, toivottavasti Kisuki ehtis (ehkä Tatukin) messiin. Mitä enempi sen parempi, kaikki mukaan!

Mä kuittailen ja meen koht nukkuu et jaksan nousta huomen aamulla.
/Leena
P.s Jani teki tänään mulle ison läjän lettuja <3

7 kommenttia:

Varpushaukka kirjoitti...

Oi, ihanat nuo ensimmäiset korkkarit ja Andiamon Cancanit ♥ Itseltäni puuttuu myös vielä muutamia Disneyn leffoista, etenkin ne parhaimmat kuten Kaunotar ja hirviö yms. : D Videoina kyllä löytyy, mutta niiden kunto on vähän niin ja näin...

Leena kirjoitti...

Sayen : Ne ON tosi ihanat! Multa löytyy Kaunotar ja hirviö VHS nä, mutta se alkaa olla jo aika kulunu jostai miljoonasta katselukerrasta..

Annele kirjoitti...

ihanat noi sun kalliit korkokengät! ite en kyl osaa kävellä korkkareissa, tai no ehkä osaan mut näytän idiootille ;D

Anonyymi kirjoitti...

voi apua, mit korkoi tytyn kengis! ihastuin varsinkin noihin andiamon cancan'hin. love.

kui pitkä/pätkä sin muute oot? ite oon 174cm:nen kukkakeppi, ni en oikei oo ikin oppinu käyttään korkkareit, vaik kenkiä rakastanki... harmi. mut onha täs viä aikaa :´)

Unknown kirjoitti...

mikä ihana kissa <3

Sanna kirjoitti...

Oi ku Minni ja sie olette söpösiä ^^

Leena kirjoitti...

Annele: No korkkarit vaatii yleensä harjottelua :)

satua: Khih ne on love<3 Mä oon 162 senttinen :)

Eve: Se tulee aina syliin kölliin <3

Sanna: Kiitoksii<3