sunnuntai 29. elokuuta 2010

Olkkarin uudistusta

 Noniin, tänään esittelen meidän hieman uudistunutta olkkaria.

Ensinnäkin, Jani sai ton koneen laitettua parempaan kuntoon ja nykyään siinä on Ubuntu, kerrankin se tuntuu toimivan, edelliset virheet on kadonneet jonnekin... jonnekin.. xD

Yola on kauhea linssilude, niinkuin näkyy. Se tuli tutkimaan heti mitä mä oikeen kuvailen. On se kasvanutkin vähäsen <3

Jani osti mulle uudet pikkukajarit tohon, koska koko koneesta ei aiemmin kuullu mitään.. Jani on ihana<3  Oisitte nähny mun ilmeen xD Mut hemmotellaan pilalle sanon minä. Uus hiirimatto pitäs ostaa, toi on ärsyttävän huonos kunnos ja vääränlainenkin.

Mä niin haaveilisin niistä uusista verhoista.. kattoo ens kuussa miten on rahaa kaikkien kenkäostoksien jälkeen joit oon tehny kaverien kautta xD Voispa niistäkin tehdä merkinnän jossain vaiheessa.

Bassoboomboom
Kajarista vähä lähempää ja Nirvanaherutusta
Sitten toi meidän tv-seinä. Ennen ja jälkeen kuvat ekaks ja sitten hirvee läjä yksityiskohta kuvia xD Sori jälleen paska kamera, mutta en mä sille mitään voi, ettei oo parempaakaan.. Elikkäs:

Ennen. Toi tuoli lähti.Vasemmal oleva hylly menee makkariin
Oikeel olevan hyllyn maalaan mustaksi, akkarit tulee siihen
Nintendo 8-bit <3
En mä mitään Singstaria pelaa
Sallalta joululahja
Suitsuketeline ja X-files fanitus
Olipas paska värillisenä, kippo lahja eksältä
Kippo sisältä <3
Täs pullos oli vaan hienot etiketit<3
Toimii siis kynttilänjalkana
Hartwall areenalta, napattu Tarjan vikalta keikalta
Nightwish heru
Kerään viuhkoja, tässä suosikki
Mun hengelliset kirjat ja Tarotkortit


Lempparikirjoja<3
Kynttilät väänty ollessaan lattialla =(
Häälahja Lauralta ja Jarkolta, viiniteline
Jooh. Seuraavaksi tuleekin olkkarisisustuksesta ennen ja jälkeen lehtihylly.

Niin ja.. perjantaina oli tosiaan Anniinan synttäribileet. Niistä ei ole oikeen kuvia, koska en ollutkaan biletuulella sillon. Mä menin kyl sinne muutamaks tunniks, mutta lähinnä olin hiljaa ja tunsin itseni ulkopuoliseksi vaikka tunsin kaikki. Plaah. Tyypillistä mua. Just ku haluis pitää hauskaa ni tulee depressiivinen vaihe mun fucking sairaudessa. Laura tuli sit viel meil käymää ja juttelee mun kans. Painuin nukkuu yhen aikaan ja sain paniikkikohtauksen. Olin pidelly sitä niin kauan että itkin vain kunnes olo oli täysin tyhjä. Jenni ja Anniina soitteli (Lauraki halus mut baariin) että miksen tuu baariin mukaan laulaa karaokee. No sit Jani pamahtaa kotiin, täysin tietämättä mun olosta että miksen mä oo messis ja miksei tänne voi tul laulaa Singstaria. No me siinä melkei jo riideltiin ja Jani tajus kuinka paha olo mulla oli. Se piti mua sylissä ja lohdutti vaikka kuinka kauan. Rauhotuin ehkä itkettyäni Janille tunnin pahaa oloani. Huoh. Mä olen niin turhautunut, kerranki kaverit koossa ja mä saan jonku saamarin kohtauksen. Tyypillistä. Ja noloa. En todellakaan halunnu kenenkään näkevän sitä, ihan ku en yleensäkään olis kauheen dramaattinen juodessani. Alkoholi ei oo mulle hyväksi, vois taas olla ilman sitä jonkin aikaa.

Eilen olin vaan superväsynyt enkä jaksanut oikeen mitään. Toi tv-taso tuotiin ja siivoiltiin Janin kanssa. Yritän tyhjentää makkaria hirveestä läjästä laatikoitani, jotta sielläkin mahtuis olemaan ja pääsis sitäkin sisustamaan. Meidän koko perhe tuntuu hamstraavan kaikkea ja mä olen saanu superkeräilijä geenin. Kaikkea kivaa pitää saada eikä mitään ikinä hennois heittää pois. Nyt mul on viel semmone dilemma, että kun oisin valmis luopumaan jostain, Janipa ei olekaan xD Esim toi hylly mihin tulee sit läjä lehtiä. En haluis tol seinäl muuta. Mutta, se luopu yhestä tuolistaan, joten kaipa mäkin voin tehä kompromissin tän asian kanssa. Ehkä mä kestän sitä paremmin mustana. Vaalea puu ärsyttää mua vaan niin sikana nykyään. Mun huone, ku asuin porukoilla oli niin suomalaiskaikkionbeigeä, että kyllästyin siihen ihan totaalisesti. Kyllä se sillon meni, mutta nyt ei enää kiitos. Tumma puu käy (niinku toi punaruskea mikä on tos tv-tasossakin) mutta ei enää vaaleaa. Siksi Janin tietokonepöytä saa myös pian uuden lookin. Sitäpä odotellessa sitten..

Leena
/Ehkä illemmalla postausta niistä kengistä (haha, taas kenkiä!)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ihan samat Tarotit. :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli kiva postaus, oli mielenkiintoista nähä millanen kotikolo sinul on :)

Ps. Ihanan paljon leffoi ym. <3

Leena kirjoitti...

margai: on on vai?! cool, samiksii xD

satua: Kiitoksia <3