perjantai 6. elokuuta 2010

Suunta hukassa? vol 2

Mä unohdin eilen vielä pari kuvaa, jotka on iha pakko esitellä. En muista ihan tarkkaan oliko tää 2005 vai 2006.. mutta siis aivan mahtava kuva musta taviksena.

Hiukset on ehtiny tosin haalistua jo vähäsen. Mulla oli päällä (jotka ei näy kylläkään) h&m:n mustat samettihouset ja paidan ostin kaverini kaapista. Se oli mun suosikki paita, siihen asti kun mahduin vielä siihen (ja se ehti kulahtamaan suuresta käytöstä).

Kerranki joku paita mikä korosti kivasti muotoja. Lasit nappasin Sallan (joka kuvasikin tämän) päästä ja posetin siinä sitten koulun urheilukentällä.

Oli hauskaa. Olin siihen aikaan tosi spontaani ja tykkäsin tehä kaikkea hauskaa. Harmi ettei nykyään enää ole ihan sellainen (sinänsä ihan hyväkin..).


 Mä harrastin kans skeittausta vuonna 2005. Sen aika harva tietää. Jatkoin sitä vielä seuraavanakin vuonna, mutta sitten se vaan unohtui. Nykyään mietin pysynköhän enää ees laudan päällä..

Hauska harrastus, mutta välissä kyllä turhan vaarallinen. Kuvassa teen manuaalia, en kyllä oppinu kovinkaan montaa temppua, lähinnä keskittyminen meni siihen, että vaan pysy siinä laudan päällä. Salla nauro mulle iha kiitettävästi, ku kokeilin kaiken maailman temppuja.

Vuonna 2006 ehin kasvattaa hiukseni jo aika pitkiksi (omg opin jo käyttää vähä meikkiä toho aikaan ja mulla on jopa harvinaista huulikiiltoa huulissa.. 0_o), kunnes päätin tosiaan leikkauttaa ne, niinku edellisessäki postauksessa oli jo Leena lyhyemmillä hiuksilla. Ennen ruskeita hiuksia siis.

Mä tykkäsin tosta leikkauksesta tosi paljon, laitoin sitä käkkärälle ja käytin huivia. Nyt kun noita kuvia katselee, ni tais mulle jotenki sopia lyhyemmät hiukset..
Syksyyn/talveen mennessä hiukset oli ehtiny jo kasvaa kivasti, kunnes värjäsin ne tosiaan ruskeiks ja Salla leikkas ton ihanan otsiksen. Oli pakko viel lisätä toi profiilikuva, koska siitä näkyy toi otsiksen leikkaus aika hyvin.

Ennen ku vuosi ehti kunnolla vaihtumaankaan, mä kyllästyin jo ruskeeseen väriin ja värjäsin takasin punaseen ja jälki oli mukavan punaruskea. Tossa kuvassa Gini kuvas mua ekaa kertaa, oli tosi kiva kuvauskerta, vaikka en osannu sillon vielä kyllä yhtään malleilua. En tienny lainkaan miten päin olisin ja tunsin itteni iha totaaliläskiksi. Kuvassa olevat hanskat on mulla vieläkin, mutten ikinä muista käyttää niitä. Toi toppi oli alunalkaen Ginin, se on pornokaupasta. Ostin sen Giniltä (omg vaate jonka hintaa en muista! xD).. johonki hintaan.


Vuosi 2007.. olin hetken niillä mun punasilla hiuksilla ja sitten kyllästyin. Olin just muuttanu Poriin, olin vihdoin 18 ja Pori tuntu ehkä maailman mälsimmältä paikalta. Päätinpäs sitten shokeerata Porin mummoja sinisillä hiuksillani. Sain iha kamalasti katseita ja mun hiuksia kommentoitiin joka päivä. Siitä ehkä huomaa kui mälsä paikka tyylillisesti Pori on.. Vuos 2007 oli ratkaseva siinä, että löysin tyylini. Tollaselta mä nykyäänki taidan näyttää. Korsetti ostettu kaverilta (40e), hanskat oli..en muista sen liikkeen nimeä, mutta noi oli alennukses ja makso 7 euroa. Hame on Mörrin tekemä, entisistä housuista saa kaikkee makeeta.

Tässä kuvassa olin just ottanu värinpoiston (au!).. niinku tosta ylemmästä kuvasta näkyy, sininen haalistuu kivasti ja juurikasvu näyttää ehkä perseimmältä ikinä.

Tosiaan, värinpoisto ja tulos tämä. Blondi juurikasvu ja vihertävät hiukset.. siis sanoinhan että kyseessä oli shokkiväri joka poistuu 6 pesussa?! xD Voin sanoa että olo oli jokseenki turhautunu, ku ei tosta päässyt kirveelläkään eroon.. huh.

Kuvassa oleva korsetti taitaa olla kans kaverilta ostettu.
Mä alan nyt menemään näiden kuvien kanssa niin sekasin, että ei tästä tule enää mitään xD Ääh. Jatkan taas myöhemmin uudella merkinnällä. Mulla näitä tyylei riittää, toivottavasti ette kyllästy.

/Leena

Ei kommentteja: