torstai 5. elokuuta 2010

Pitkästä aikaa

Kirjoitanpa ihan omaa blogia pitkästä aikaa. Saa nähdä jos kirjan eteneminenkin tästä sutviutuisi. Haluisin samalla saada muille inspiraatiota paranemiseen! Tää on taisto joka me voitetaan! Ajattelin kertoo kans, kuinka vaikeeta paraneminen oikeasti on. Se voi olla joilleki helpompi prosessi, joillain se kestää vuosia, minun tapauksessa ehkä jopa koko elinikäni. Jotkut paranee syömishäiriöstä terapian ja hoidon avulla, tai tajuavat elämisen yleisesti olevan vain elämisen arvoista. Mulla se ei ole niin helppoa.. ja siitä mä aion teille kertoa.

Tämä on Leenan tarina, ei sensuuria.

P.s Tältä näytän tänään.
Sillon ku oma kaappi ei tunnu riittävän, menen kavereiden kaapille, joko kinumaan omaksi tai lainaksi. Tää ihana mekko löyty Anniinan kaapista. Piti käyttää kuvauksissa, mutta eipä tullutkaan sitten käytettyä. Se on oikeasti violetti, mutta näytin mielestäni läskiltä (hah!) värillisessä versiossa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heippa! löysin linkin galtsusta ja päätin samaan syssyyn lisätä itseni blogisi lukijaksi. ihanaa, et aiot taistella <3

t. "karisma" :D

Leena kirjoitti...

Joo aion ihan kympillä taistella syömishäiriötä vastaan! Taistele sinäkin <3

Anonyymi kirjoitti...

oi kyllä, niin aion ja taistelen!
tsempitän sua kyllä täysillä ja aion jatkossa seurata miten kamppailusi tuotaa tulosta :)

mAlice kirjoitti...

Mokasin tänään hiustenvärjäyksen hopeisiksi ja googletin apua, päädyin blogiisi. Nousi iho kananlihalle hetkeksi; olen itse gootihko bulimikko, naimisissa, rakastan kauhuelokuvia, minulla on kaksi kissaa (olisi edelleen rottia mutta mies tuli allergiseksi), olen noita, kasvissyöjä ja välitän eläinten oikeuksista, kirjoitan, piirtäminen on lähellä sydäntä.

Tavallaan olen kateellinen, tahtoisin olla yhtä näyttävä ja taistella tätä paskaa vastaan yhtä vahvasti.

Leena kirjoitti...

Niina_ Aika mahtavaa, tuli leveä hymy naamalle kun tätä luki XD Hienoa löytää samanhenkisiä ihmisiä, varsinkin sattumalta.. No toivottavasti jatkat lukemista ja sultakin tulis joskus blogia esiin :) Kateellinen, pöh, ei kannata olla xD Näyttävä voi olla jos haluaa ja rohkeuttakin on monenlaista ;)