keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kisua kerrakseen

Moii, sori etten jaksanu eilen tehä merkintää, mutta olin koko päivän Cocossa Miian ja Tapsan kanssa (ja muun Cocon normiseurueen kanssa) ja siel oli nii kivaa et siel sit vähän kesti.. unohin ottaa kuviakin, ehkä ens kerralla.. Ku tulin kotiin halusin vaan lukee Pimeyden rakastajaa (joka muuten loppuu ihan justiinsa nyyyhhh) jaja.. en sit jaksanu enää kirjottaa mitään.

Tänäänpä alkoi koulu. (arf) Mutta eipä ahistanut yhtään. Kuvittelin ittelleni kauheet paniikkikohtaukset heti ku astun koulun ovesta sisään, mutta ei mitään. Lähinnä mä melkein olen odottava että miten tää vuos menee ja saisiko tehtyä kaikki rästit arvokkaan nopeasti ilman ongelmia. Oiski hienoa! Muut tosiaan lähtee jo työssäoppimaan, mut mä jään koulul korvailee viime vuoden juttui. Onneks osa maikoista on nii rentoi, että eiköhän tää tästä. En saanu vielä lukkaria, ehkä huomenna.. sanottiin vaan et kasiks kouluun ja muusta ei mitään tietoo. Taitaa olla taas koulus kaikki nii sekasin.

Kisunen<3
Matkasin kouluun Kisun kanssa (jolta myös pummin köyhänä tupakkia köh köh) ja koulun jälkeen mentiin Kisun tykö hengailee ja tuli nii paljon puhetta molemmilta että huhheijaa. Puhuttiin nopeasti, melkei toisiemme päälle ja keskeytettiin toisiamme koko ajan xD Tossa kuva, en jaksanu muokata sitä, toivottavasti Kisu ei suutu jos näyttääki mielestäns muka norsun.. piipiltä vaikkapa. Ja mulla ei oo meikkiä! Niäh. Outoa, että siinä minä for real ilma photoshoppia ja meikkiä, kärsikää.

Joo oltii vuos puhumatta ku mä suutuin Kisul, mut onneks se on ny ohi ja ollaan varmaan parempii kavereita ku aikasemmin, jes.
Jos vaiks saisin haettuu ittelleni opintolainaa (jonka tajusin vast äsken et sitä ois voinu nostaa JO ENSIMMÄINEN PÄIVÄ TÄTÄ KUUTA). Vittu tuli hidas olo ku Kisu sano sen.. heh ei oo aina aivot käytössä. No pointtin, jos siis jaksaisin nostel sitä jotenki en tiiä miten, pitää varmaan käydä pankissa taas. Ni päästäis ehkä viikonloppun vähä ryyppääs ja rellestääs.. piih<3
Muistan ku ei oltu väleis ja kuuntelin Rasmuksen ekoi levyi ni tuli vähä haikee olo, me kuunneltii niit Kisun kans ku hengailtii yhes ja otettii vähä lonkeroa. Onneks se ei ollu vihane mulle vaiks olinki viime vuonna vähä asennevammane. 

Sit Kisul on iha sikana yks vuotine kisuli (on kyllä huomion kipee kolli täytyy myöntää, hyppi mun syliin ja purisi!<3 vei sydämeni) ja kun oltii lähössä ulos ni se meni kikkailee tyynyn alle ja sain siitä kuvan:
Snifu on ovela
Sit ku palailtii meil päi ja Kisu meni kattoo Sofiaa ja sen koirii ni mäki halusin nähä ja tällänen hassu 8 viikkonen ihanuus vallotti kans sydämet ku se halus sylii ja hyppi ja ei sit millään pysyny paikallaan ja koko ajan piti olla ottamassa multapaakkui sen suusta :


Leema kuittailee ja jatkaa kirjan lukemista hahaa!

5 kommenttia:

Sik kirjoitti...

Uah, koira(tai kissa)vauva olis niiiiiiin ihana <3 Mut ehkä nyt vois eka odottaa että tuo ihmisvauva tulee ulos.

Annele kirjoitti...

oot söpö ilman meikkiäkin! :)

Leena kirjoitti...

Sik : Niinpä! Tahtois lisää, mutta Jani tietää et pian täällä olis sata karvasta otusta joten se on rajottanu määrän tohon viiteen xD

Annele : Kiitos kultsi<3

Kisu! kirjoitti...

Leena on ihan höpsö, ja toi on ihan hyvä kuva meistä! <3 luv u!

Leena kirjoitti...

Kisu : ite oot höpsö <33 tyksin sua mussuseni<3