maanantai 28. helmikuuta 2011

Gentlemen prefer blondes (1953)

   Tämäkin tuli katsottua jo aikoja sitten, mutta sain vasta nyt tämän tänne. 

   Ihan viihdyttävä elokuva, Marilyn esittää hölmöä Loreleita ja Jane on hänen fiksumpi osapuolensa Dorothy. Parhaat ystävykset matkaavat Pariisiin etsimään onnea ja loistoa ja mukana kaikenlaista mutkistamassa matkaa. 

   Tyypillinen hömppäleffa, sopii hyvin tylsän illan tunnelman kohottajaksi. Ennen vanhaan taisi melkein kaikki elokuvat olla luonnostaan musikaaleja, toisin kuin nykyään. Enpä mä tästä mitään niin erikoista keksi sanottavaa, odotin ehkä vähän enemmän sellasta showmeininkiä, kun luulin tän olevan vielä vähän enemmän sellainen. Minkähän Marilynin leffan sitä seuraavaksi katsoisi?
/Leena

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tämä on minun lempileffa! Ehkä olen katsonut sen jo liian monta kertaa...mutta se on hauska! Ja se estetiikka kiehtoo, naisten ihanat vaatteet ja tyyli tms. Silloin 50-luvulla oli naisten vaatteet tehty naisten vartaloita kunnioittaen, aivan upeita leikkauksia noissa mekoissa.

Leena kirjoitti...

Natassja: Olihan se kyllä hauska xD Ja kyllä, sillon oli ihania vaatteita, tossakin oli ainakin kolme asukokonaisuutta mistä tykkäsin ihan kamalasti! Ja samaa mieltä myös siitä, että ennen tehtiin vaatteita kunnon naisille!