keskiviikko 23. helmikuuta 2011

The Pretty Reckless

Eääh.. tänään on menny loma taas ihan.. kivasti. En oo saanu siivotuksi ihan niin paljoa, kuin oisin halunnut. Meen lähinnä vaan fiiliksen mukaan, aina välillä tulee sellanen olo, et ny siivoon keittiön kaappei, tai et ny pitää tiskat tai pest taas pyykkiä (pesepä itse yhtäkkiä KAHDEN ihmisen KAIKKI vaatteet xD), et kyl tää tästä etenee. Tulee hyvä olo, ku tietää tehneensä ees jotain. Sain jopa käytyä terapiassa, wuhuu! En oo varmaan kuukauteen käyny, ku joka kerta oon joko unohtanu, nukkunu sen yli tai ollu kipeenä.. Hyvä minä. 

Yolalle on varattu leikkausaika ens kuun 7 päivä. Samalla rokotetaan. 82 euroa menee siihenki touhuun, kallista hommaa! Millä hinnoilla te ootte käyny narttukissat leikkauttaas ja jo Porissa, ni missä? Noh, ei sillä rahalla nii väliä, tuleepahan samalla tarkistettua kissan kuntokin ja saahaan sille eka rokotus, voi pientä, hurjasti juttua ekalla eläinlääkärireissulla!

Jaa jaa, eipä tänään siis mitään erikoista.. oon kattonu leffoja (Flushed Away-Virran viemää ja My super ex-girlfriend) Oli aika hauskoja. Pääasiassa silti musaa kuunnellu. Tän päivän kova sana on ollut, The pretty reckless.


The Pretty Reckless on Taylor Momsenin muodostama ja edustama rock-yhtye. Yhtyeen nimeksi piti alun perin tulla pelkkä The Reckless, mutta nimi vaihtui The Pretty Recklessiin tavaramerkkiongelmien takia. Viime vuonna ilmestyi bändin debyyttialbumi Light me up ja levyltä on tehty kolme musavideota.


Band members

Former members
  • John Secolo – guitar (2009)
  • Matt Chiarelli – bass (2009)
  • Nick Carbone – drums, percussion (2009)

En ole itseasiassa kuunnellut tätä edes kovin kauaa (no onko ihme, kun levykin ilmestyi vasta viime vuonna syksyllä..), mutta se tuntuu sitäkin läheisemmältä ja omalta. Olen ihan rakastunut Taylorin (btw tyttönen on vasta 17 ja vetelee silti tollasella äänellä ja asenteella) ääneen ja tyyliin. Jos joku tulee mössöttää sen laihuudesta ja miksi tykkään siitä, ni on ne laihatki ihmiset silti ihmisi. Nauttikaa kuvista ja musiikista, levy olis mukava saada omaankin hyllyyn! Tulisipa mokomat vielä Suomeenkin keikkailees.


Jos Taylorin näyttelijäura kiinnostaa ni se on ollut mm..


Year Title Role Notes
1999 Prophet's Game, TheThe Prophet's Game Honey Bee Swan
2000 How the Grinch Stole Christmas Cindy Lou Who Nominated—Saturn Award for Best Performance by a Younger Actor
2002 We Were Soldiers Julie Moore
2002 Hansel & Gretel Gretel
2002 Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams Alexandra
2006 Saving Shiloh Samantha Wallace
2007 Paranoid Park Jennifer
2007 Underdog Molly
2008 Spy School Madison Kramer
2007–
present
Gossip Girl Jenny Humphrey Series regularMosh mosh!

Ja tässäpä teille musiikkia!

Sellasella meiningilla tänään!
Leena

P.s Ärsyttää olla köyhä, kohta tulee pääasiallisesti hiilarillinen ruokavalio korvistakin ulos! Ja mä haluan sipsejä!

6 kommenttia:

Bea kirjoitti...

Juma mikä ääni!! Tää menee kyl tarkemmin kuunneltavien pinoo!

Jenni L kirjoitti...

Mäkin sain jonkun siivousraivarin tänään, mooonta tuntia. Urakka tosin jatkuu vielä huomenna.. :D Pääsee repii tapetteja ja maalaamaankin!

Seranelle kirjoitti...

Aika halvalla pääset kissanleikkauksesta, jos vertaa joensuun hintoihin :/ Täällä on vaan 2 eläinlääkäriä ja molemmissa maksaa reilusti yli 100e.

Leena kirjoitti...

Beatamarie: Niin on! Ja ehdottomasti kannattaa tutustua tarkemmin.

Jenni L: Heh, ihanaa saada tälläsiä spurttikohtauksia xD Ja tapettien repimistä inhoan, maalaaminen on kivempaa.. Silti.. sitäkin pitäs loppuelämä tehdä, nojaa xD

Sister September: Aijaa no onpas kallista! No mä oon vielä mukana eläinsuojeluyhdistyksen jossai kampanjassa, jossa saa vielä alennustakin :)

BrokenCinderella kirjoitti...

Toi Taylorhan on just kaunis ja sillä on mun mielestä hyvä vartalo,vaikka laiha onki!:) + Sillä on ihana tyylikin ((:

Sadettaja kirjoitti...

Eksyin sun blogiin, googlen kautta. (<3 The Pretty Reckless <3) Haaveilit levystä omaan hyllyyn, mä tilasin Amazonista silloin kun julkaistiin (EP ja Light Me Up), eikä ollut edes pahan hintainen, EP 8€ & LMU 15€...jos oikeen muistan, siit on niin kauan :)Typerää muuten et iTunesissakin on maarajoitteet, olin ihan huumassa eka sieltä lataamassa, kunnes tuli et "joo, ei onnistu sun maassa, mitäs asut jossain Narniassa" Blääh. :/ Mut loistopostaus!! Täytyy tutustuu sun blogiin enemmänkin :)