sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Give away


Eli ystävänpäivän kunniaksi (teen tätä nyt vähän myöhässä, sehän on huomenna!.. no ihan sama xD) on taas arvontaa. 
Tällä kertaa voittopottina on lahjakortti Seppälään. Päädyin tähän siksi, että on kivempi antaa tällänen, että erilaiset lukijat voivat tähän osallistua. 
Eli jos haluat osallistua, kerro miksi alunperin aloit lukemaan blogiani ja jos on jotain muutettavaa/ideoita postauksiin (ihan kuin ei olisi edellisiäkin tekemättä vielä! xD), kerro se. Arvonnan voittaja ilmoitetaan tiistaina 15.2

Onnea arvontaan!

/Leena

24 kommenttia:

M kirjoitti...

Ensin kiinnosti tyylijutut ja sitten enemmän lueskeltuani olen tykännyt kun kirjoitat niin rehellisesti.

Nimetön kirjoitti...

Aloin lukea tätä joskus siksi, että ehdittiin jonkin verran tutustua irc-gallerian kautta ja vaikutit niin mielenkiintoiselta ihmiseltä. Myös syömishäiriö on ollut yksi tekijä, mikä tässä yhdistää.

Hmm. postausideoita... öö no ainakin itse tykkään lukea kaikkien mahdollisten blogeista erilaisia teemapostauksia (kuten päiväni kuvina, kaikki hiukset mitä minulla on ollut jne) Myös joku meikkivideo vois olla kiva:)

Sanna J. kirjoitti...

Olit mielenkiintoisen oloinen ja näköinen tyttönen. Lisäksi tykästyin siihen, kuinka rehellisen avoimesti kerrot syömishäiriöstäsi ja elämästäsi yleensä. En tiedä tarvitseeko sinun muuttaa mitään, ethän silloin olisi enää sinä :)

Batsinthe Belfry kirjoitti...

Kiinnostuin blogistasi ihan sisällön vuoksi, tunnen sut nimittäin välillisesti erään ihmisen kautta ja kiinnosti tietää sun elämästä enemmän ja etenkin sun syömishäiriöstä (itsehän sairastin/sairastan pakkoneuroosia...). Tykkään myös siitä miten laajasti postailet erilaisista aiheista. :) Niin ja ois kiva saada sellasia valokuvapostauksia jotka valottas vähän ihan sun arkielämää, samaan tapaan kuin täällä (http://revolutionary-red.blogspot.com), sellasia tunnelmapaloja. :D

Sally Slander kirjoitti...

Itse aloin lukemaan kun tosi moni kaveri lukee sun blogia ja sulla vaikutti olevan paljon painavaa sanottavaa :) Ja olihan sulla! En osaa mitään tiettyjä aihe-ehdotuksia antaa, kaikki mitä tulee on hyvää :D

Alternative indian kirjoitti...

Aluksi luin blogiasi tyylisi takia, mutta myöhemmin enemmän luettuani alkoi kiinnostamaan myös syömishäiriöön liittyvät postaukset, itsekin saman helvetin läpikäyneenä tiedän mitä tunnet. Tsemppiä <3

Ramiina Levy kirjoitti...

Luin aluksi anonyyminä blogiasi, mutta josain kohtaan liityin lukijaksi.Olet kiinnosta ihminen. Tyylisi ja elämän vaikeutesi saivat minut lukemaan blogiasi.On mukava lukea huonoista ja hyvistä päivistäsi.Olet myöskin kovin rohkea ja suorasanainen. Arvostan tätä.

Valonia kirjoitti...

Alunperin tutustuin sinuun Irc-Galleriassa. Alusta asti olet ollut mielestäni kiintoisa ja kiehtova ihminen, ja ihailen sitä miten olet jaksanut taistella syömishäiriötä vastaan. Myös tyylisi ja rakkautesi luontoa kohtaan saivat minut kiinnostumaan. :)

AnneDeadly kirjoitti...

Kirjoitat ihailtavan rehellisesti sun hyvistä ja huonoista päivistä. Vaikutat mielenkiintoiselta henkilöltä. ^^
Luen blogiasi siksi kun tiiän sut irc-gallerian kautta jaja... oot tommonen! :D

Kettu Saarinen kirjoitti...

Etsin jotain hyvin persoonallista ja "tavallisista" ihmisistä erottuvaa blogia. Löysin blogisi ja ihastuin siihen samantien! Aivan mahtava. Kirjoitat rehellisesti omista ongelmistasi ja kaikesta mitä mielessäsi liikkuu. Et häpeä laittaa kuvia tai mitään muutakaan. Kirjoitat asioista joista pidät ja/tai tahdot meidän kanssamme jakaa. Blogisi on nyt juuri hyvä tällaisena, eikä siinä ole mitään muutettavaa. Jatka samaa rataa, pidä blogi persoonallisena! ♥

BrokenCinderella kirjoitti...

Heyy!:)<3 Löysin sun blogin n. kaksi kuukautta sitten ja liityin lukijaksi! Nyt blogisi on yksi lempiblogeistani ja seuraan tätä aina. Olen aina ollut kiinnostunut syömishäiriöistä,joten selviytymisesi kiinnostaa minua.:) Tykkään myös goottityylistä ja vaatteista ja sitä löytyy hurjasti blogistasi!=)

Blogiasi voi kuvailla sanoilla kaunis,vahva,herkkä,tunteellinen,mielenkiintoinen,innostava, mutta ennen kaikkea tämä on monipuolinen!:) Täältä löytyy aina vaatteista parantumiseen sekä arkielämästä vaikeisiin asioihin. Kaikista parasta on se kun esittelet tyyliäs ja kerrot parantumisestasi,mutta tykkään myös lukea sun kuulumisia,esimerkiksi kun oot nähnyt kavereitas tai tehnyt jotain muuta.:)

Teet myös paljon teemapostauksia ja paras olikin kun kerroit mediasta blogissasi!

Ulkoasu on selkeä ja kaunis! Tykkään tästä tosi paljon:) Oot taitava kirjottaa ja suhun on helppo samaistua ja ymmärtää sua paremmin kirjoittamisen avulla.

Kuvat on suurta plussaa,koska sulla on tosi paljon sun omia kuvia blogissas ja se on hyvä juttu! Ja muutenki sulla on myös täällä paljon naisten kuvia,joita käytät teksteissäs ja suurin osa niistä on normaalipainoisia ja kurvikkaita,ei mitää alipainoisia tikkuja. Siitä tykkään kans tosi paljon!=)

Videot on loistavia mitä oot tehnyt ja sekin on plussaa! Oon miettinyt miten joku osaa tehdä näin monipuolisen blogin!

Sori,en keksi mitään parannusta tähän blogiin!:) Tää on mulle nyt täydellinen<3

Tuli aikas pitkä kommentti.. Mutta tykkään tosi paljon blogistasi ja voisin kehua tätä vieläkin enemmän. :D

Tinde kirjoitti...

Mie ajattelin kuunnella elämään tältäkin kannalta kun, ite oon aina ollu vähän sinne päin painon ja elämän kanssa. Sellanen ruokaa rakastava-pömppömahanen-otus. Mie en ymmärrä miten so et voi pitää ihtestäs kun soot saanu nuin kauniit kasvotki!! Solet kaikin puolin hellyyttävä.

Lady Grotesca kirjoitti...

Rupesin blogiasi lukemaan ihan tyylin takia ^^ Sinulla on ihanan vaihteleva tyyli, ja sitä on aina mukava seurata :) Älä muuta blogiasi mitenkään :D Se on hyvän monipuolinen jo nyt.

Miss Chaos kirjoitti...

Löysin blogisi sattumalta jonkun toisen lukijan kautta, syömishäiriötarinat kiinnostavat, vaikken itse sairasta/ole sairastanut. Sitten kolahti erityisesti se rohkeus miten avoimesti juttujasi kerrot ja ihailen selviytymistäsi kovista ajoista. Ja lisäksi tyylisi ja elämänkatsomuksesi viehättävät. Tämä on muodostunut yhdeksi lempiblogeistani.

Minäkin toivoisin jotain sellaisia kuvapostauksia, jotka valottaisivat lisää arkeasi. Tai kertoisivat muista normaaleista asioista ympärilläsi. En osaa selittää :D

-Miss Chaos

Positiivinenpakana kirjoitti...

Aloin lukea blogiasi tyylisi vuoksi, ikuisena materialistina ihastuin kuviisi. Kirjoitat mielenkiintoisesti ja blogissasi on paljon kuvia, juuri sellainen blogi jota tykkään lueskella.

Ravenoir kirjoitti...

Aloin lukea blogiasi, koska tyylisi innostaa ja kiinnostaa minua. Kerrot blogissasi myöskin asioita, joita moni ei uskalla. Syömishäiriöön voin samaistua siinä määrin, että yläasteella silloinen paras ystäväni sairasti aluksi bulimiaa - lopuksi anoreksiaa ja itselläni on ollut ongelmia syömisen kanssa myöskin.

Pidä blogisi tällaisena, tämä toimii!

Kylänmahti kirjoitti...

Aloin lukea blogiasi koska olet mielestäni symppis ja herkkä tyyppi. Blogigi on aito ja kaunis. Viihdyn sivuillasi. c: <3

sinnasonia kirjoitti...

Aloin lukemaan blogiasi aluksi ihan vain mielenkiinnon takia.
Pidänn blogistasi koska se on niin monipuolinen!
Jatka samaan malliin :) <3

Seranelle kirjoitti...

Etsiskelilin blogeja joita lukea, ja sinun osui silmään :) Mielenkiinnosta jäin seuraamaan ja tällä tiellä sitä sitten ollaan :D Postausideat on jo kaikki sanottu :D

Esmi kirjoitti...

Tykästyin ekana kanssa siihen, kun oot kirjotuksissas niin rehellinen ja aito. Lisäks tykkään siun tyylistä ja blogissa on kiva ulkoasu! En muista mitä kautta löysin tämän, mutta varmaan jonkun muun blogin kautta eksyin. :>

Nimetön kirjoitti...

Luen tätä, koska olet minulle rakas <3 Tiedät kyllä ketä ;)

Leena kirjoitti...

Ano: Mulla on jotain 100 ihmistä joille oon rakas.. kukas niistä mahdat olla? Eli en kyllä todellakaan tiedä xD

netteraven kirjoitti...

Luen blogias, koska on paljon kiinnostavia aiheita. Paljon samanlaisia asioita, mitä on kokenut ja mitä ajattelee asioista. Siltikin, että vaikka esim. vegetaristina olet töysin mun vastakohta olen silti kiinnostunut lukemaan asioita myös toisen näkökannalta. Jotenki kivaa "nähdä" myös toisen aatteet! Tuo vähän vastapainoa ja ymmärrystä erilaisiin asioihin.

Blogi on monipuolinen eikä jää mikään kohta kaivertamaan. Siksi yleensä voi vaan lukea kyselemättä turhia. Tyylisuuntaus samanlainen ja tärkeitä asioita, joista pystyt puhumaan suoraan ja esimerkiksi siihen minä taas en pysty. Ihana nähdä ihmisiä, jotka siihen pystyvät eivätkä ns. "häpeile" ongelmiaan, nimimerkillä itse olen omistanut lievää anoreksiaa, mikä oli rankkaa aikaa elämässäni. Vaikka sekin on sinäänsä bulimian vastakohta niin silti kovin samanlainen ongelma. Pystyn ymmärtämään täysin kaikki ne tunteet.

Olis ollut niin ihana nähdä sut viel sillon irl. :< Ei ollut varaa niihin matkoihin ja tuli hirveesti muita ongelmia.. Mutta jonain päivänä pakko nähdä! <3

mAlice kirjoitti...

Se mikä tässä on randomeinta on että päädyin blogiisi kirjoittamalla googleen hakusanoiksi "keltaisuus pois hiuksista" :D

En seuraa yhtään muuta blogia (ainakaan näin aktiivisesti), mutta tänne oli pakko jäädä koska:

1. jaamme syömishäiriöhistorian
2. jaamme kaksisuuntaisen mielialahäiriön
3. jaamme rotat ja kissat
4. jaamme samoja vaatteita (siis omistamme samoja) (tai no onhan sulla yhdet mun sukat ;)
5. jaamme samoja kenkiä
6. jaamme "poikkeavan" uskonnon, vaikken wicca olekaan
7. jaamme samanhenkisen tyylin
8. jaamme kasvissyönnin ja eläintenoikeudet
9. jaamme nukkekoti-innostuksen
10. jaamme lempileffoja, -kirjoja, -sarjoja jne
13. jaamme naiskauneuden ihannoinnin (ja joskus romanttisen rakkauden naisia kohtaan)
12. ja listaa voisi jatkaa loputtomiin :)