lauantai 19. helmikuuta 2011

Show Me How You Burlesque

 Leffa tuli itseasiassa katottua jo viikko sitten, mutta olen vasta nyt saanut aikaseksi tehdä tän arvostelun.. (olenpa nopea). Odotin elokuvaa niin suurella innolla, että oisin halunnu nähä tän, ennenku tää tuli ees Suomeen teatteriin.. kumma kyllä, yks niistä harvoista leffoista, joita nettiin ei sitten ollu sattunu vielä vuotamaan, oli tää kyseinen (huoh!).. joten piti odottaa kiltisti.

Ja nyt, kun kävi itte siellä Burlesquetapahtumassa (jonka postauski vielki kestää ku haluisin kaikki kuvat kerralla, mutta se taitaakin tulla osissa, kattoo jos huomenna jaksais sitäki rupeamaa alkaa tekemään!), huomasin vaikka kuinka paljon puutteita elokuvassa.. olisi ehkä ensin pitänyt nähdä elokuva ja sitten vasta mennä kattomaan livenä.. toisaalta, mä en missään nimessä ois halunnu missata sitä. Eli, ainut kohtaus missä ees tuli burlesquemainen tunnelma, oli helmiasu kohtauksessa, jossa käytettiin isoja höyhenviuhkoja rekvisiittana ja ruumiinosien peittona. Se on selkeästi siis myös mun lempikohtaukseni. Siinä oli huumorintajua ja pientä leikkisyyttä, joka on mulle ainakin burlesquessa se suurin nautinto. Burlesque ei ole pelkästään pikkuhepeneissä tanssimista (niinkuin tässä ilmeisesti tuntui käyvän..) vaan siinä on niin paljon muutakin. Erityisesti mua harmittaa se, että kaikki siinä esiintyvät tytöt oli tosi hoikkia ja hyväkuntoisia. Olisi ollut piristävää nähdä vielä vähän muodokkaampiakin naisia. Ja Burlesque nimeä kantavalla elokuvalla oli yllättävän paljon elämiseen liittyvää draamaa osana..

 Juoni oli suhteellisen ennalta-arvattava, voisin kategorioida tän jopa tyttöjen leffaksi, koska päänäyttelijät kuitenkin ovat naisia, tässä käydään tyttöjen tunteita ja elämää läpi ja tietenkin, jokaiseen tyttöjen leffaan (paitsi onhan noissa räiskintä ja bond leffoissaki aina hottis nainen, mutta ehkä vähän eri tavalla, kuin tyttöjen leffoissa..) kuuluu poikakin johon rakastua, niin myös tähän. Siinäkin mielessä siis vähän hölmöä.. Toisaalta, eipä mua pahemmin haittaa, olen hömppäleffojen suurkuluttaja.

Millainenhan käsikirjoitus mahtoi olla alunperin, Christina kuulemma muokkasi sitä, ennenkuin suostui mukaan.. Silti olen suhteellisen äimänä, odotin Christinalta huonompaa näyttelytaitoa, mutta kyllä tää tyttö osas näytellä, jopa tanssia (ja tietenkin ääni ny kattais Usaan asti), että siinä mielessä ei mitään valittamista. Muutkin näyttelijät sopi ihan suhteellisen hyvin tähän.. Mutta Cherin osa huooh. No sopihan se sillei tähän, seki siinä lauloi ja piti huolta clubistansa. Mutta siitä tuli niin sellanen samanlainen "äitihahmo" noille nuorille tiukkapeppusille tytöille, joka on nähty jo niin monessa tän tyyppisessä leffoissa, eli aika toistoa jälleen kerran. Mä odotin siltä jotenkin.. ehkä enemmän. Noh, seki on jo 60- vuotias, ei sillei paha. Missähän kauneusleikkauksissa seki on käyny ku ei tainnu leffassa näkyä ainuttakaan ryppyä.

 Mutta tosiaan.. jos siis tahtoo nähdä edes vähän kurkistusta Burlesquen maailmaan ja tykkäät hienoista ryhmä koreografioista (joka oli tässä hieman häiritsevää, kaikki oli niin viimesen päälle, että kaikki hauskuus jäi siinä sitten pois) ja kauniista naisista, tää on leffa sulle. 2 tuntia kestävä leffa ei tuntunut kyllä todellakaan kahdelta tunnilta, välissä olevat biisit sai ajan kulumaan vieläkin nopeampaan. Erittäin tarttuvia biisejä, pari tunnettuakin siellä välissä. 

Laitanpa videota vielä hetken päästä, pitää vaihtaa konetta, kun tässä ei ainakaan toimi youtube taas vaihteeksi..

/Leena



Tässä sitä helmiasu ja viuhkakohtausta


Harmi ettei tästä asusta lötynyt vähän kattavampaa kuvaa, Christinalla on aivan upea vyötärö!

Pin up tyylinen huiviajelu kohtaus oli aika söpö

Tässä opetellaan askelia

Julianne Hough oli aivan mahtava tässä<3

Kuten Nikkiä esittänyt Kristen Bellkin




Luonnollisesti läähätin vaatekomeroa joka clubilla oli..
















Jaha tää tuli sit vahingos kahtee kertaa ja eäääh typerä blogger ei anna poistaa sitä!









Ja tää asu oli ihan sairaan hieno, käden kuvat tisseillä ja pepulla, tahtoo kans!

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

käväsin kans n. vko sitte katsoos samaisen leffapläjäyksen.

perushömppäähän tuo ja oon pitkälti samaa mieltä sun arvioitten kanssa.

mutmut. olin kans hämmästynyt christinan näyttelytaitoihin :D siis se nainen Oikeasti Osaa!

cher oli jotenki puistattava hirviö kaikkine kauneuskirurgioinensa, mut jos ei nii tarkkaa katellu ko. naikkosta, ni pysty iha hyvi nauttii muusta leffasta ja uppoutuun upeitten pukujen ja musiikin mukaan :)

BrokenCinderella kirjoitti...

Ihana postaus tästä leffasta!<3 Haluan todellakin nähdä tän!:)

netteraven kirjoitti...

Pitäis itsekkin katsasta, mutten oo viel saanu aikaseks. :<

Ps; Fin-Tv:ssä on ollu jo pidemmän aikaa katsottavana. ;)

Leena kirjoitti...

satua: Joo ihan ihmeellistä, että se oikeesti osaa näytellä! Ehkä sitä tullaan näkee lisääki valkokankaalla.. ja kyllä se oli kaikes kokonaisuudessaan tosi hyvä leffa :)

Apprehensive: Kannattaa!

Nette: Aijaa on vai? Oon kyl kattellu sielt paljo kaikkii leffoi, aika hyvä sivusto.