sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Pinup sensepiration

/Leena

P.s Eilen tuli taas oltua vähän viihteellä, vaikka piti vaan kahville mennä.. Päädyttiin Cocoon alottelee ja sit mentiin laulaa karaokee ja tanssimaan DU: seen pitkästä aikaa. Ihan mielenkiintonen ilta, mutta pääasiassa oli kyllä tosi kivaa, pian uudestaan! Jos vaikka sais laitettua bilevaatteetki päälle, ettei tulis vaan topis, farkuis ja hupparis mentyä. No, väliäkö tuolla kumminkaan, kyllä mua silti tanssimaan pyydettiin (en kyllä mennyt ku mun tyttöjeni kanssa<3) ja oli tosi hyvä ja itsevarma olo. Sipsinestekertymätki on aika lailla pudonneet pois, vois ehkä jäädä vähän vahtimaanki, ettei tuu takasin.

Niin ja toivottavasti kuvat inspiroi nauttimaan kehostaan ja menemään hakemaan vähän jälkkäriä!

13 kommenttia:

Usva kirjoitti...

Kiiiiitos tästä postauksesta. <3 Tuli niin hyvä mieli noista kuvista. Just what I needed today. :)

Leena kirjoitti...

Aurelie: Hyvä että piristi<3

Milka kirjoitti...

Voi Leena, ihania kuvia! Kiitos paljon niiden laittamisesta.
Kuten Auréliekin sanoi, tämä oli minunkin päivääni täydellisesti sopiva ja piristävä postaus :)

Bea kirjoitti...

Ihania kuvia <3 Vaikkei noi nyt ainakaan mun kohdalla toimita sitä virkaa mitä oot niillä tarkoittanut :D Koska nuo kaikki on kuitenkin langanlaihoja (paitsi tuo blondi ja toisen kuvan tyttö) :D

Leena kirjoitti...

Milka: Hyvä kun miellytti :)

Beatamarie: Ei ne musta kyllä ihan langalaihoja ole xD Ehkä meillä on erikatsonta kannat.. eikä sensepiration ole pelkästään täysin isojen tyttöjen kuvia, vaan siinä on myös normaalipainoisia. Todella muodokkaita, kauniita, tyyliltään sopia ja sellasia kuvia missä on hyvät ilmeet, on tosi vaikea löytää =/

Bea kirjoitti...

Uskon.

Mutta siis no joo, noi tytöt on mun silmään tosi tosi laihoja. Sellaisia normaalipainon alarajoilla keikkuvia. Paitsi ne edellä mainitut.

Unknown kirjoitti...

Ei jälkkäri oo terveellistä..

Leena kirjoitti...

Beatamarie: No ei kaikkia voi miellyttää xD

karmakills: Ootko kuullu vaikkapa sellasesta jälkkäristä kuin hedelmäsalaatti?

Nimetön kirjoitti...

"Mutta siis no joo, noi tytöt on mun silmään tosi tosi laihoja. Sellaisia normaalipainon alarajoilla keikkuvia. Paitsi ne edellä mainitut."

Sie et varmaan tiiä mikä on normaalipainon alarajalla? Normaali paino BMI 18.5 - 24.99. Ja veikkaisin että hoikimman (tuo ensimmäinen) BMI noista olisi jotain _vähintään_ 19.5. Ja BMI 18.5 ei ole langanlaiha vaan normaalipaino :).

Tietenkin kuka mitäkin pitää minäkin. Mutta minun mielestä on hyvä että Leena laittaa kaikenlaisten naisten kuvia tänne (ei tietenkään anorektikkoja, vaikka ovathan hekin ihmisiä..) koska kaikki voivat olla omalla tavallaan kauniita, painosta viis!

Ja niistä jälkkäreistä Leena :P, kävin justiinsa filmtownissa ja 270 g karkkipussukka oottaa mua ;P.

Riikka kirjoitti...

Blogissani on ylläripylläri sinulle ♥

Unknown kirjoitti...

Mmmmm, toi vikan kuvan lause vois vaikka olla mun motto! Ihana :D

M kirjoitti...

Ei noi munkaan mielestä ihan langanlaihoja ole. Yritin vertailla omiin kuviini, mun bmi on 23,20. On noissa pari hoikempaa, mutta alipainon rajalla keikkuvia tuskin.

Tuossa toiseksi ylimmäisessä kuvassa on kovin kiva paita. 8)

Leena kirjoitti...

Ano: Nimenomaan, musta erikokoset naiset on kauniita, laihatkin, eikä silti tarttee olla mikään luuranko, mielellään nimenomaan ei.. Ja hyvä niistä karkeista! Jokanen tarttee herkutteluhetkiä ;)

Riikka: Kiitoksia tästä!

Jasu: Khih mainiota!

M: Kiitoksia :) Ja se on tosi kiva :)