torstai 24. helmikuuta 2011

Blogit esittelyssä part 2

 Subcultural Girl

Saara

Tietoja minusta

18-vuotias pikkukaupungin rokkarineitonen paljastaa elämänsä sitä pinnallisempaa puolta. Useimmiten minut tunnistaa vahvasta meikistä, shokkivärihiuksista ja tummanpuhuvasta vaatetuksesta muutaman lävistyksen kera.

Saaran blogia aloin alunperin lukemaan jälleen taas aika samoista syistä, kuin luen muitakin blogeja, eli samanlaiset mielenkiinnonkohteet, tyyli, musiikkimaku, tatskat/lävärit.. ja niitä tältä naiselta löytyy. Samoja suosikkileffoja meill on esim. Cry-baby, Edward Scissorhands, Alice in wonderland ja Sleepy Hollow. Musakukin menee samoilla paikkeilla, eli punkkia, jazzia, rockabilly ja psychobilly. Ja kirjoista minäkin rakastan Coraline a :) Eli aika samanlaisia ollaan! Muutenkin hurjan suloiselta vaikuttaa, käy myös kirppareilla. 

Blogi on monipuolinen, sieltä löytyy päivänasuja, videomerkintöjä, mitä elokuvia ja kirjoja hän lukee, kodin sisustusta ja ostoksia, näin esimerkiksi. Mä jään aina mielenkiinnolla odottamaan minkälaiset tai väriset hiukset Saaralla seuraavaksi on.

Nyt en kyllä taida esitellä tässä muita, koska mä löysin niin paljon ihania kuvia, että tästä merkinnästä tulis reippaasti liian pitkä minunkin makuuni xD  Eli tässä ihanaa Saaraa, rakastan sun tyyliäsi!Niin kaunis ja ihana mekko!
Harvalle tällänen mekko sopii, en kyllä ees itte välttis käyttäys, mutta Saaralle sopii paremmin ku hyvinOh yeah mikä tyyli<3

Ihana kokonaisuusVoiku söpö! Ja ihanat kynnetOon aatellu perehtyä, onks monikin lukenut nää?Että näissä tunnelmissa tällä kertaa, ens kertaan taas!


Leena

9 kommenttia:

Kettu Saarinen kirjoitti...

Mielenkiintoselta vaikuttaa, ihana tyyli varsinkin!♥
Noista Stieg Larssonin kirjoista mainitsisin, että itse luen ensimmäistä osaaa tällä hetkellä, ja takuulla luen kaikki. Aivan mahtavia kirjoja! Sijoittuu parhaimmistoon. :)

Saara kirjoitti...

Hihii voi ihana, kiitos paljon :) <3

Leena kirjoitti...

Carrie: Jepsis :) Ja kaipa niitä vois harkita seuraavaks kirjastolainaukseksi!

Saara: Eipä mitään ihanainen!<3

BrokenCinderella kirjoitti...

Vähän kiva,että esittelet näitä sun suosikkiblogejas paremmin!:) Hyvä idea.

Tiia A. kirjoitti...

Millenium-trilogia on ihan huippu, niin kirjana kuin leffana - kannattaa kyllä tutustua, dekkarien parhaimmistoa ja Lisbeth Salanderista on tullut fanitukseni kohde :)

mawi kirjoitti...

noi larssonit on ihan parhaita :D

Nimetön kirjoitti...

Luin Milleniumit just uudestaan, kuuluu ehdottomasti lemppareihin!
-Mörri

netteraven kirjoitti...

AAAAAAA oot ihana. *-*

Leena kirjoitti...

Apprehensive: kyseessä on itseasiassa haastemerkintöjä, merkinnästä johon ihmiset sai osallistua :) mutta tuleehan tässä samalla esiteltyä suosikkejakin, koska osa niistäkin osallistui! xD

Miss Angel: Okei pitää tosiaan tutustuu

mawi: ilmeisesti! uusia kirjoja siis mulle luvassa

Mörri: Ai säkin luet tätä xD No joo mun on kans pakko sivistää itteeni tässä!

Nette: No kui mä nyt niin ihana olen? xD