perjantai 11. helmikuuta 2011

Sensepiration - You can be beautiful with any size

   Thinspon (ihaillaan laihuutta) vastaisku, jos joku ei tunne termiä. Sense (ihaillaan muotoja ja naisellisuutta) on löytänyt tiensä mun elämään thinspon tilalle jo tässä about puolentoista vuoden ajan jo ihan kivasti. Keräilen innostavia kuvia koneelleni, ihan itseni takia, koska pidän kuvista, ne on muutenkin kauniita tai niissä on jotain mua kiinnostavia juttuja, kuten kampauksia, vaatteita ja tatuointeja. Koska pin-up on jälleen mulla tosi kova juttu, tässä teille taas lisää. 

   Ja ihan randomina vaan Lady Gagan uus biisi on aika tsemppaava olemaan oma itsensä, kuunnelkaapi tästä jos kiinnostaa. Ei että olisin mitenkää kauhea fani, mutta kyllä Gaga omaa kivoja tyylejä ja ei se musakaan nii pahaa ole, vaikka en tykkääkää kun parista biisistä. Senseä siis:

   I hate this "thinspiration" moves and "pro-anas". I like prefer more sensepiration, which just embrace women.. who looks like women, not a skeleton.
  Of course, some people aren't able to to raise the weight , or they are naturally thin.. it is not the same as praise the disease.
  I collect pictures of beautiful hairstyles with tattoos, or clothes I like. Now I have a crush with pinupstyle blended with gothic style. So here is some pictures from my collection. Enjoy!

I think I have a thing for a blondes these days..


Just look at her legs, damn she's hot!
I just love this picture<3Look at that hair and attitude!

Just beautiful

Do you know who this is? <3I love her smile
Look at that couch

I just love this.. black and white pictures are hot

And little gallup to the end.. 
Which one do you like most: the bottom or top pictures? I like the top. I don't understand why I liked the bottom pictures some while ago../Leena


Stay strong, stay healthy, love yourself! Don't give up for ED!

10 kommenttia:

Tiia A. kirjoitti...

Aivan ihania kuvia <3 Oon jo pitemmän aikaa lukenut blogiasi, mutta nyt vasta innostuin kommentoimaan. Erityisesti toi "I love her smile" kuva nousi lempparikseni - itse kun en ole ollenkaan sieltä hoikimmasta päästä niin kiva katsella ja inspiroitua :)

Scary Mary kirjoitti...

Totally agree!! Lovely photos:) Girls nowadays in the fashion industry are so-O skinny, I allmost get worried.. Not sure if I should feel sorry for them or if they are naturally skinny sometimes... I love the 50's pinups for their fantastic curves;)

Leena kirjoitti...

Miss Angel: Kiitoksia<3 Haha juu ei sillä koolla ole niin väliä (no terveydellisesti ehkä) vaan se miten kantaa itseään! Monet isommat naiset on nousseet mun silmissä inspiroiviksi, koska niillä on niin ihana itsevarmuus<3 Kunpa mullakin olisi.. Nimenomaan tälläset kuvat inspiroi, lisää tulossa lähiaikoina :)

Scary Mary: Thanks :) Yeah, they are too skinny, I dont like it.. or the reasons why they get so skinny.. damn. On pinups are soooo great!<3

BrokenCinderella kirjoitti...

Ihana postaus!<3 Kauniita ja upeita naisia!:))

Leena kirjoitti...

Apprehensive: Oletpas sinä ihana kun oot aina kommentoimassa xD Ja juu noi on ihania naisia<3

M kirjoitti...

Täytyy tunnustaa etten ole koskaan tullut niin ajatelleeksi noita nykyisiä muotikuvia. Kai niihin on vaan tottunut ja ne ohittaa miettimättä. Tuossa kun ne on vierekkäin vertailtavana vanhoihin kuviin, niin erohan on valtava! Noissa vanhoissa kuvissa naiset on terveen ja hyvinvoivan näköisiä, sädehtivät oikein. Nykykuvissa näyttää että ruokavalio koostuu röökistä ja koksusta.

Leena kirjoitti...

M: Tosiaan.. ero on erittäin huomattava. Toivottavasti pian tajuttaisiin taas, että muodot on in<3

Nimetön kirjoitti...

hei en tiedä mistä muualta kysyä,mutta tiedätkö voiko hampaat liikkua tai vääntyä bulimian takia,kun musta tuntuu että mun on ovat bulimiani myötä?;o niin ja sitä kysyisin että tiedätkö voiko olen ihan normi painonen ni silti olla tämän takia sydänvikaa ja muuta kun hiusket tippuu melkein päästä ja tuntuu että olisi sydämmessä jotakin vikaa ja hengitys on välillä vaikeaa ja iho kuiva ja ääneni oon pilannut jo..enen haaveilin laulajan urasta mutta se jäikin nyt vaan haaveeksi:'( mutta niin oisin kiitollinen sun mielipiteestäs...että mun tekis mieli tutustuu suhun..vaikutat nii mieleenkiintoselta ja ihanalta ihmiseltä<3 tsemppiä sulleki lisää! minkäkin yritän tästä päästä eroon jo ennenkun vaikka tapatan itteni~

Leena kirjoitti...

Ano: Mulla on ollu jossai vaiheessa ihan samanlaisia tuntemuksia, perjaatteessa se ei oo mahdollista, ellei sulla ole ikenissä sitten jotain suurempaa ongelmaa. Kannattaisi muutenkin käydä hammaslääkärissä heti! Mä käyn vuoden-kahen välein, pakko, koska en kestä tota vihlontaa ja mulle tulee nykyään yhä helpommin reikiä. Sama juttu, mee lääkäriin tutkituttamaan itsesi. Tietenkin voi olla sydänvikoja ja muitakin ongelmia, bulimiassa esim munuaiset (muistaakseni) joutuu tosi koville. Ei se katso painoa, että ei saisi oireita, muista se! Kyllä sulla on mahollisuus vielä laulaa, jos vaan laitat itsesi kuntoon, elä menetä toivoa! Voidaankin tutustua, pistä sähköpostia tai jtn leena.flinck@gmail.com Yhdessä me voitetaan bulimia!

Nimetön kirjoitti...

Tosi ihania kuvia, oon itte ostellu välillä kans pin-up-kirjoja kun oon sopivaan hintaan löytäny.

Mut hei sen verran haluisin sanoa et KYLLÄ voi hampaat, hiukset ja iho ja kaikki kärsiä vaik ei paino olis matala tms! Mul lähti puolet tukasta eikä koskaan kasvanu takas, atopia sentään on parempi nykyään ja hampaita en ehtiny lopullisesti tuhota.

Jos oon käsittäny oikein niin oksentaminen sekottaa kehon elektrolyyttitasapainon niin et sydärin voi saada minkäpainosena vaan. Jatkuva happohyökkäys suussa vetää ikenet koville ja voi löysyttää hampaita.