torstai 7. heinäkuuta 2011

200 readers!

Huomenna uusia kuvia ja videopostaus 200 lukijan kunniaksi! (ja uusia toivepostauksia voi tunkea, vaikka hukun edellisiin, joita teen aina inspiraation sattuessa xD)

Tomorrow new pictures and video post because I have 200 readers already! Thank you all! (If you have post ideas, tell me!)

Picture is from 2009, casting shoot for Crimson Magazine
Makeup - Me
Clothes- Lellu
Photographer- Sini Kallia

Stay tuned..

/Leena

4 kommenttia:

Eva kirjoitti...

Pakko sanoo, että sun blogia on mukava lukee siksi että täällä on niin kaikenmoista juttua: vakavaa asiaa ja sitte vaatteista yms materiastakin. Ja nuo kuvat..ensinnäkin että jaksaa etsiä netistä oikeesti siistejä kuvia, niin siitä propseja -aina kun haluaa inspiroitua niin tietää tulla kattomaan siun blogias :D Ja toiseksi, nää kaikki sun omat kuvat -nainen sä olet ihan mielettömän muuntautumiskykyinen ja valokuvauksellinen! :) Juu ei mulla muuta tällä kertaa, hehee :>

L kirjoitti...

Ihana kuva

<3

Tau kirjoitti...

Ihana kuva susta (: Muutenkin tykkäilen näistä blogin kuvista tosi paljon. Niinkuin Eva sanoikin, täällä on tosi paljon ispiroivia kuvia :)

Jos en väärin muista, sulla oli joskus käynnissä kysymyspostaus, mutten oo bongaillu niihin kysymyksiin vastauksia? Voi olla, että multa on mennyt jotain ohi, tai sitten et oo vielä vastannut niihin? :P

Leena kirjoitti...

Eva: Mulla on ollu mielessä, että moni ei varmaan tykkää seurata näin sekavaa blogia, mutta ilmeisesti just tää vaihtelevuus tekee tästä mielenkiintosen. (kuka olisi uskonut) En usein itsekään tiedä mitä postausta oon seuraavaksi tekemässä, kaikki menee ihan fiiliksillä ja tää blogi on mulle tosi tärkeä, onneksi ainakin joku tykkää! Kiitoksia hurjasti sun kauniista sanoista, pelasti mun eilisen päivän, kun olo oli kurja ja ruma <3 Ja harva taitaa ymmärtää, kuinka paljon aikaa blogin pitäminen vie, en ees oo varma kuinka monta kymmentä tuntia oon ettiny ja keräilly noita kuvia (joita löytyy koneelta ihan kivasti, yritä nyt keksiä mitkä sopii hyvin yhteen kun niitä on satoja xD) ja sitten vielä valitseminen ja laittaminen nettiin ja ääh.. tajuttoman aikaa vievää, mutta tosi kivaa!

Laura: Kiitos kultsi<3

ttau: Ihanaa, että ihmiset inspiroituu löytämistäni kuvista<3
Ja juu olihan mulla se vastauspostaus tekeillä, mutta osa kysymyksistä tuottaa vielä vähän ongelmaa, mutta voisin uusien kuvien sekaan liittää vastaukset tänään. Tosin netissä on vähän ongelmia arf, eiköhän toi mies saa silti taas kaiken kuntoon!