lauantai 16. heinäkuuta 2011

Walitus Wirsi

Pictures 5.10.2009

Terve. Mun karmassa on tällä hetkellä jotain kummasti pielessä, tai minussa. Ensinnäkin eilisen illan oltiin Janin kaa kiinni yhdessä maailman ärsyttävimmässä tyypissä. En yleensä tykkää haukkua ihmisiä mun blogiin, mutta siis tsiisus! Sieltä tuli niin paljon kaikkea dissausta koskien joko sitä, etten ole käynyt yliopistoa, ollut ulkomailla, pukeudun liian vahvasti ja olen liian kalpea, mun sisustus on perseestä, enkä saa juoda sen takia drinkkejä, en tule ikinä saamaan kirjaani myydyksi, saati että kukaan ostaisi sitä, koska kirjoitan sen suomeksi, no olenhan kirjailija niin siksi olen fiksu, olenko 13-vuotias?, mainitsin ohimennen olleeni koulukiusattu (miksi pidän sitä tekosyynä kaikelle?!), en tiedä mitään kissoista (luonnollisesti).. Nyt kun mietin, en ymmärrä miksen suuttunut ja heittänyt kyseistä sälliä pihalle meidän kämpästä. Ylimieliset ihmiset on niin ärsyttäviä.. toisekseen, tosi kiva paikan emäntää dissata täysin, tarjottiin sille kuitenkin juotavaakin ja kaikkea (nyt mietin, että olipa typerää). Noh, ehkä itsevarmuuteni on siinä määrin noussut, että suhteellisen ventovieraiden epämääräset kommentit ei enää loukkaa minua, vaan voin vastata samalla mitalla takaisin. Kenties turha loukkaantua tyypistä, joka ei ilmeisesti kuitenkaan ole valmistunut ja on deeku.

Tänään oli tarkoitus mennä kaupunkiin juomaan, käymään jazzeilla ja nähdä kavereita. No eikö tänään sitten ole jo satanut ja tulee varmaan satamaan lisää. Heräsin tietysti siihen, että silmäni on jälleen tajuttoman kipeä, onneksi kestää jonkin tovin koneella oloa. Ja tietenkin saan vaihteeksi dissauskommentteja, ihan kuin olo ei olis muutenkin kurja. Noh, pointtina oli olla tänään kännissä, joten tulen olemaankin, Anna tulee meille (koska olen monivammainen, käpäy käpäy) ja se on maailman hienoin asia tänään! Anna piristi mua viimeksikin, oli niin hauskaa ja juttua riitti niin, ettei neito meinannut päästä kotiin lähtemään laisinkaan.

Ilmeisesti nenänikin on hauskan persoonallinen, ikinä moista kuulluutkaan.. no onko?

Päivän elokuvawinkit:
Nelonen 00:15 Creepshow
Sub 21:00 Orpokoti
Tv Viisi 20:30 Lumottu Ella

/Suhteellisen kyrpiintynyt Leena

P.s Niin ja yritti sitten jätkäporukka eilen tappaa mun kaverinikin.. onneks jäi henkiin. Vitun ihmiset, en tajua miks porukalla pitää lähteä yhtä vastaan?

6 kommenttia:

sinnasonia kirjoitti...

No huh huh .... kyllä meitä ihmisiä riittää jokaiseen junaan.

Oot just ihana iomana itsenäsi :) <3

Se kelle et riitä semmoisena, voi painua etsimään niitä 'täydellisiä' ihmisiä jostain muualta tai vaihtoehtoisesti katsoa peiliin, ja miettiä, että näkyykö sieltä täydellinen kuva takaisin.

Anna kirjoitti...

moooi, löysin tän sun blogin tänään ja ei kai täs voi muuta sanoo ku et oot upee nainen! :) oot sellane ihanan persoonallisen olone ja ihan helvetin kaunis! jään todellaki seurailemaan sun blogia, tykkään siitä et välillä kirjotat vakavampii asioita ja toisinaan on sit jotai ulkonäköjuttua (:

Anna Gramm kirjoitti...

Ensi kerralla vain härkää sarvista ja idaria niskapersotteella ovea kohti! Se on helppo sanoa näin ruudun takaa, tiedän, itsekin painin välillä tuollaisten ongelmien kanssa ettei vaan saa sanottua kaikkea pskaa ääliöille takaisin. Se ei johdu hyvästä itsetunnosta (ainakaan omalla kohdallani) vaan siitä että toisen huonosta käytöksestä vain lannistuu. Lisää veemäisyyttä peliin vaan, se kannattaa!! :)

Hyvät nuo sun leffavinkit, Orpokoti ja Lumottu Ella. Sopivat hyvin yhteen. ;)

El kirjoitti...

That corset is amazing! Love it <3 You look super pretty ^^

Andromeda kirjoitti...

Olisit mokoman urpon heittänyt ulos kämpästänne, ei kenelläkään ole oikeutta tulla haukkumaan ketään toisen katon alle. Älä lannistu moisista :)

Leena kirjoitti...

Simba: Jep niinhän meitä on kaikenlaisia.. ja pidänkin nykyään itsestäni juuri tälläisenä, en tajua miksi täysin ventovieras yhtäkkiä väittää tajuavansa kaiken musta xDD

Anna: Aww kiitoksia! Kommenttisi piristi mua hurjasti, varsinkin kaiken draaman jälkeen xD <3 Yritän pitää blogini monipuolisena, koska itsekin olen samanlainen. Tuskin pystyisin keskittymään aina täysin samaan asiaan kaiken aikaa.

Anna Gramm: Jep niin kyllä otan! Ehkä jotenkin olen taantunut siihen, että jengi vaan saa kaataa paskaa mun niskaan ja mä vaan hymyilen takaisin.. siitä tavasta on päästävä! Leffat sopii hyvin yhteen?

Ellone: Oh thanks again! <3 You are too<3

Andromedan: No eipä ole ei. Ehkä tää taas vahvistaa mua, että en todellakaan anna näin käydä enää. Kai mä hämmennyin ku se vaan jäi meille vaikka sen kaveri lähti.. xD