tiistai 12. heinäkuuta 2011

Cocteau Twins

Todays outfit
Shirt: Flea market
Stockings: From Sale somewhere
Skirt: From Suvi
Shoes: From friend

Eiliseltä mulle jäi kauhea into deathrocker tyyliin, nyt on kone täynnä inspiraatiokuvia ja on pakko lisätä tyyliin deathrocker meininkiä. Mä veikkaan jääväni aika pitkälle tälle tielle, mutta aina mä innostun millon mistäkin tyylistä, voin näyttää joka päivä täysin erilaiselta. Nyt 80-luvun goottirock on jäänyt soimaan kaiuttimista jatkuvalla syötöllä, onneksi mies ei tunnu välittävän mitä musaa kuuntelen (kunhan se ei ole Lady Gagaa). Olen täysin rakastunut Cocteau Twinsiin tällä hetkellä.Se on tämän viikon kova sana.

Yestaerday I got so inspired by deathrocker style that my computer is filled with inspirational images and I need to add some deathrocker style in to my own style. I guess I'm going to use this style very long and make it my own. Now the 80- centery gothic rock has been playing on and on and I'm happy that Jani does not seem to care what music I listen (only if its not Lady Gaga). I am completely in love Cocteau Twins at this moment. It is THE music this week for me.


/Leena
6 kommenttia:

Kylänmahti kirjoitti...

Ihana asu. :)

Tiina kirjoitti...

tää on kaunein kuva sunsta mitä oon ikinä nähny!!! :))

Ellu kirjoitti...

aivan tajuttoman upee asu <3

Usva kirjoitti...

Kiitos, kun kerroit tosta bändistä. Nyt mulla on uus lempi bändi! En oo ikinä kuullu vastaavaa, saan kylmiä väreitä tosta musiikista.. Ihan mahtavaa.

Usva kirjoitti...

Ps. Oon samaa mieltä ku Tiina

Leena kirjoitti...

Demonilesboankka: Kiitos :)

Tiina: Ääh elä ny, punastun vielä! Oli kyllä ihana päivän piriste tää sun kommenttis.. ihana nainen<33

E-: Kiitos<3

Aurélie: Eipä mitään, siksi mä noita tänne laittelenkin, jos vaikka joku muukin sattuu tykkäämään :) Ja kiitoksia <3