keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

30.7.2008
Oltiinpa taas vaihteeksi mökillä kolme päivää, tahdoin päästä pois kaupungin äänistä ja ylipäätään kaikesta sisällä vellovasta ahdistuksestani. Toimi kyllä loistavasti. Rauhotuin heti matkalla ja paikalle päästessä oli niin rauhallinen olo, että päätin pitkästä aikaa meditoidakin. Syötiin kuvut täyteen grillisapuskaa ja saunottiin taas monta tuntia. Sain jopa kirjotettua kirjaanikin täydellisessä inspiraatiopuuskassa. Valitettavasti minusta ei muistettu ottaa kuvia, mutta eiköhän tossa, kun (luultavasti) huomenissa lähden Helsinkiin päin, Irene taas räpsii musta muutaman otoksen ja päivän asuja. Ehkäpä ryövään lainaksi muutaman vaatteen siltäkin kuvia varten kihhiii.. Pitkä postaus Hesan reissusta suunnitteilla ja vähäsillä roposillani ajattelin ostaa uusia vaatteita joita kipeästi tarvitsen (esimerkiksi ehjiä housuja ei enää löydy..). Tässä silti pari kuvaa mökiltä.

Siinä se meidän saari on

Ja sinne mennään soutupaatilla, Jani tietenkin soutaa, koska minä olen lady

Siellä se vähän näkyy

Etupihalla istuttiin pihakeinussa ja grillailtiin, nautittiin tuulesta joka vei hyttyset

Ostin ittelleni tosi pahoja nakkeja

Maistoin palan ja heitin kaikki nakit samantien mäkeen. Koostumus oli hirveä ja nää maistu kummallisesti  yhiltä karkeilta (?) Elkää ostako.

Mutta veden mukana oli rantaan ajautunut maailman käheintä sytytysnestettä, Pirun hyvin sytyttää!

Mun herkkuni ennen Janin lihamarinoituja pihvejä. Eli parempia nakkeja, Cheddar jalopenoja ja Mozzarella sticksejä, namia!

Kivilaituria, joka on pienentynyt vuosien varrella

Savustuspönttö joka kaipaisi vähän kunnostusta. Vedenlämmitin on ihan sad.

Laiturin rappuset

Mökin kulmaaEtupihaa
Pöh. Enskerralla enempi ihmistäyteisempiä kuvia. Mutta mutta, minä täällä jään haaveileen, että saisin paljon vaatteita ja näen pian Ireneä! Industrial musaa kuunnellessa tietty.

Leema

P.s Dialla on arvonta blogissaan.

2 kommenttia:

mAlice kirjoitti...

Noi tofugrillerit on aivan järkyttävän pahoja, yks mun kaveri syö niitä kylmänä xP Suosittelen Hälsans Kökin tofunakkeja ja soijapihvejä, maistuvat :)

Leena kirjoitti...

mAlice: Joo ne on ihan kauheita. Hyi miten niitä voi ees syödä, saati kylminä? XD Hullua. Mä syön yleensä niistä missä lukee sojakorv vai mitä onkaan, ne on ihan perusnakkei. Ja kiitos vinkistä :)