sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Behind my style: Deathrocker



Elikkäs on vuorossa ensimmäinen tyyliesittelyni, deathrocker tyyli. Tänään kasasin puolentoista tunnin tälläytymisellä itseni tämän näköiseksi. Ja miten tämä tapahtui? Hiukset tupeerasin isoksi sekavaksi läjäksi, pirusti lakkaa, silotin vähän harjalla päältä (jotten ihan metsänpeikolta näyttäisi), tunkaisin otsiksen pään päälle. Otsikseen tupeeraus alle, silotus päälle ja pinneillä kiinni. Harmikseni kuvat jotka otin tästä hiusprojektista olivat tosi sumuisia =/ Ja näytin metsäpeikolta, sinänsä hauskoja..


Deathrocker meikkini alkaa tästä. Eli pesen naaman, laitan lärvirasvaa, puuteria ja valkoisella luomivärillä kulmakarvojen alle ja alaluomelle. Mustaluomiväri menee tuohon mihin nyt onkaan mennyt ja muoto on tällä kertaa tälläinen.


Etappi kakkosessa olen lisännyt nestemäisellä kajalilla sisäkulmiin muotoa, samaten rajaukset ulkokulmiin.


Sitten lisäsin ripsivärin ja mietin minkä muotoiset kulmakarvat haluan. Molemmat kulmat hieman erilaiset. Päädyn kuvan oikean puolimmaiseen kulmakarvamuotoon (kuten aina heh).


Ja tältä näyttää kulmat ja silmät valmiina.


On huulten vuoro. Tuovathan ne viimeisen silauksen. Eli kajalilla länttään huulten tämän kertaisen muotoidean.


Ja rajaan huulet kokonaan


Ja tadaa, siinä on valmis meikki, johon meni ikä ja terveys, enkä siltikään ole täysin tyytyväinen, kauheeta suttua..


Asukokonaisuus käsittää seuraavat

Today's oufit:
Necklace: From Jani
Fishnet shirt: My old stockings (Tiimari)
Top: Fleamarket
Corset: From friend
Skirt: From Suvi
Belt: From Jani
Stockings 1 & 2: H&M
Shoes: From Veera



Hame on tosiaan Suvilta saatu, ostin sen parilla (tai kolmella?) eurolla ja se on tämän hetkisistä minihameistani kenties suosikkini. Pikkuiset Jacknaamat piristävät aina päivää. Päätin myös laittaa tänään kahdet sukkikset. Yleensä verkkosukkisten alla käytän jotain värillisiä, mutta en ole niin värikkäällä tuulella ilmeisesti.. Vyö on Janilta, sain sen pari vuotta sitten, kun alettiin seurustelemaan. Ostettu Vyömestasta, hinta taisi olla jotain vähän päälle pari kymppiä, nahkaa, jotta kestää! Ihan kuin uusi, ei näy pahemmin käytön jälkiä vieläkään. Halpisvyöt on mennyt tässä ajassa jo käyttökelvottomaksi.


Käytettynä saa ostettua hyviä ja melkein uusiakin korsetteja, paljon alkuperäistä hintaa halvemmalla. Perusvyötärökorsettini ei ole mikään poikkeus. Olen tainnut yhden ainoan korsetin ostaa ihan kaupasta, sekin oli tosin alennuksessa.. Tämä maksoi neljäkymppiä ja kestänyt hyvin tehokasta käyttöäni. Perusvaatteita kannattaa aina hommata kaappiin, koska niillä saa kehitettyä jokaiseen asuun sopivan lisän. Kuten nyöritoppini, jota käytän yleensä korsetin kanssa. Sekin on kirpparilta ja maksoin hurjat puolitoista euroa. Demoniat löysivät luokseni Veeran luota, maksoin niistä muutama vuosi takaperin nelisen kymppiä myöskin ja ihmeen kestävät ovat olleet! Luottokengät, aina ryyppäysreissulla käytössä!


Deathrockarit on oikeita sukkisten kierrättäjiä. Eli parhaimmat tyylit tulee revityistä sukkahousuista, joita voidaan laittaa päällekkäin miten sattuu. Tietenkin mitä revityimmät, sitä parempi. Tämän päiväisen sukkahousupaidan tein vanhoista Tiimarista ostetuista sukkiksista, juuri tätä tämän päiväistä tyyliä varten. Yleensä paidoiksi päätyy ne, jotka ovat liian rikkinäisiä käytettäväksi normaaleina sukkiksina. Niistä nipsaistaan saksilla varvaskärjet pois, katsotaan käsiin sopiva pituus ja haaroihin tehdään reikä (ei liian isoa, sukkahousuthan venyvät muutenkin). Tadaa, kierrätys kunniaan, sinulla on hieno uusi paita!



Vaikka tämä nyt ei tämän postauksen aiheeseen kuulukaan, pakko vaan mainita: Anniina toi ulkomaanreissultaan tuliaiseksi pikkuisen punaisen vesipiipun, joka pääsi heti hyvälle paikalle hyllyn päälle. Eikö se vaan olekin suloinen?

Translation: 
So here is my deathrocker style, once again. You need big hair, dark makeup and lots and lots of stockings. You need to rip them, make a hole in the crotch and cut off toe parts. Now you have new cool shirt! Recycling rules!
And Anniina gave me a cute little souvenir from her trip!

/Leena

14 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Kivannäköinen asukokonaisuus :) Sun meikkikin on tosi kiva, varsinkin vähän kauempaa näyttää tosi hyvältä!

Anonyymi kirjoitti...

Love the makeup dear!!! <33

Hele kirjoitti...

Tosi hyvin sopii sulle toi tyyli! Varisnkin ihana toi mini <3 Mä käytin hirveesti sukkahousuja paitoina pari vuotta sitten eikä kukaan kavereista oikein tajunnut miksi :P
Muuten, eikös tuo "bongi" ole oikeastaan vesipiippu (shisha)? En tiedä onko niissä eroja mutta oon ymmärtänyt että bongit on erinäkösiä kuin nuo vesipiiput... Kuitenkin, tosi suloinen <3

sinnasonia kirjoitti...

Oikein hyvältä näyttää :) <3

Haparoiden kirjoitti...

Se on kyllä shisha eli vesipiippu :) Kaunis kylläkin :3

Unknown kirjoitti...

Minun mielestä musta huulipuna ei oikein sovi sinulle, saa kasvosi näyttämään tosi turvonneilta.

iii kirjoitti...

Bongi on bongi ja vesipiippu jotain ihan muuta :)

Ravenoir kirjoitti...

Hih, mullakin vesipiippu, tosin mustahopeainen ja hieman isompi kuin sinun. Nyt vaan sitten sinäkin siellä polttamaan makutupakkia!

Ja kiva asukokonaisuus, pidän ^^

V kirjoitti...



en minäkään tahdo ihan vielä kuolla, ainakaan ennen kuin kirjani on valmis.

henni kirjoitti...

Sut on haastettu! http://extreme-fool.blogspot.com/2011/09/2o10-vs-2o11-haaste.html :)

Satua kirjoitti...

tää oli (jälleen) mielenkiintoinen postaus! on huikeeta, miten jaksat nähdä noin paljon vaivaa (positiivisessa mielessä siis!) laittautumiseesn! ...kumpa itsekin ees joskus kykenis / jaksais / osaisi :)

Leena kirjoitti...

Saara: Kiitoksia :) Ja joo kaikki näyttää aina paremmalta kaukaa xD

Ellone: Thanks honey <33

Indiana Rex: Kiitos :) No eipä moni munkaan kavereista aina tajua mun tyyliä, saati sitten ventovieraat xD Aina joku jaksaa olla muistuttamassa, että mun sukkahousut on rikki. Sitten ne hämmentyy, kun sanon, että ne on tarkotuksella rikki xD
Ja juu onse vesipiippu, en näköjään tiedä noista mitään xD

Simba: Kiitos <3

Julian: Niinpä taitaa olla :)

Karma: No minun mielestä ei ja tuskin tulen lopettamaan sen käyttöä tollasen mukatrollin takia, hah!

IrishTentacles: No niinpä on. Kunpa joku ois sitten kertonut mitä varsinaista eroa niillä on.. XDD

Ravenoaris: Heh nojuu, oon vaan lopettamassa polttamisen, eli.. xDD

Viikka: No ei se nyt voi olla ainut syy elämiseen.

henni: Kiitoksia, teen sen pikapuoliin! <3

satua: Kiitoksia :) Ja ei mulla oo elämää, joten.. no ei ny, laittaituminen on kivaa :)

iii kirjoitti...

mielestäni vesipiippu makutupakoiden tuprutteluun kun taas bongi pajautteluun.

Leena kirjoitti...

IrishTentacles: Näinpä se taitaa olla! Joka päivä oppii jotain uutta :)