maanantai 12. syyskuuta 2011

Top ten cosmetics & a few more..

Sorry, only in Finnish.. But here is my favorite cosmetic products.

Voitin Nonnulasta mitä ihanimman blogipalkinnon! Läjän kosmetiikkatuotteita, joita itseasiassa pitikin jo itse mennä ostamaan, mutta sainkin ne arvonnan kautta, jippii! Eli tähän mennessä saatu tämä paketti ja koru ihanalta Papercutsilta. Tähän samaan syssyyn ajattelin tehdä vihdoin ja viimein sen haasteen, jonka olen jo saanut monelta blogilta, en edes muista keneltä kaikilta, muistuttakaas itseänne tähän niin lisäilen teidän blogeja sitten.. Tosiaan siksi haaste tähän samaan postaukseen, koska sattumoisin suurin osa näistä puteleista mitä voitin, sattuu olemaan sellaisia mitä kuitenkin laittaisin haasteeseenkin, joten mitä sitä turhia kahteen kertaan kertoilemaan!

Alkuperäinen kuva Nonnulan sivuilta, kaikki tuotteet eläinkoetestaamattomia
1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog. 
3. List your top 10 cosmetics. 
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.


Eli kiitoksii nyt niille jotka tämän minulle antoi (kunpa muistaisin ketkä.. köh hyvä minä) ja tuotteet tulee satunnaisessa järjestyksessä.


No ihan ensiksi on pakko sanoa, että olen totaalisen rakastunut näihin Sugarpillin luomiväreihin. Vaikka violetti sisältääkin glitteriä, niin se on silti niin ihana.. Tosi laadukkaita, pysyy hyvin, väri on voimakas eikä haalistu kesken kaiken. Yks luomiväri maksaa 9,95 Nelly.comissa. Jani osti ja Jani on ihana<3


Seppälästä kävin ostamassa tässä muutama päivä sitten uutta nestemäistä kajaalia, edellisen ollessa jo vähissä. Mulla on Wet & Wildin vastaava vedenkestäväkin ja tykkään hurjasti molemmista, hyvin kulkee iholla, on erittäin mustaa ja varsinkin vedenkestävä kestää kyllä niin hyvin, että pitää hangata pois. Ei se tosin minua haittaa, koska useimmiten mulla on muuten kajaalit pitkin naamaa ja tulos on mitä kamalin. Suosittelen Wet & Wildia itse kovasti, erittäin halpaa, tämäkin taisi olla jotain kolme neljä euroa?


Ja uutta ripsiväriä tietenkin. Tämä on hurjan hyvää, kaartaa ripsiä ihan itsestään ja tekee niistä erittäin kivan näköiset :) Harmi vain mun aiempaa suosikkia ei enää löytynyt Seppälän tuotevalikoimasta.. Tällä oli hintaa jotain kuuden euron verran, halpaa ja hyvää. Erittäin mustaa lukee korkissa ja niin se onkin.


Nonnulasta voitettu Avonin ihana hajuvesi. En oo aiemmin oikeastaan käyttänyt hajuvesiä, mutta tämä on niin ihana, että oon alkanutkin käyttämään.


Ihanalta tuoksuvaa kokovartalon kosteusvoidetta, erittäin riittoisaa ja kosteuttavaa, ei tarvitse koko ajan olla lisäämässä.


Uusi suihkugeeli on ollut kovassa käytössä. Löytyy tuolta The body shopinkin, mutta tämä on nyt tämän hetkinen suosikki, luonnollisesti.


Shampoo joka ravitsee minun superkuivia hiuksiani niin hyvin, kuin shampoo pystyy.


Suklainen kokovartalokuorintavoide. Onko tarvetta sanoa enempää?


Pähkinäinen naamakuorintavoide, kivantuoksuista ja tuntuista, iho kuin vauvanpylly kuorinnan jälkeen.


Syväpuhdistava lärvimaski, aivan loistavaa myöskin.


Tätä, kun pitää hiuksissa viitisen minuuttia niin ei tarvii pahemmin hiuksia harjailla.


En nyt pahemmin käytä tälläsiä vartalosuihkeita.. onko ne jotain parfyymien tapasia hä? Tuoksuu silti tosi kivalta, ei kovin voimakas tuoksu, mutta naisellinen. Tämä nyt ei kuulu varsinaisesti kymmenen parhaaseen, kunhan mainitsin. Taisi muutenkin mennä vähän ylitse.. ääh, ihan kuin ennenkään olisi tullut välitettyä mistään säännöistä..


Ja minun irtopuuterini joka on osittain kaupasta ostettua irtopuuteria ja osittain ruusuntuoksuista talkkia. Sopii mitä mainioimmin atooppiselle lärville. Lähes ilmaista, koska tälläinen purkki kestää vuoden päivät. 

Tietenkin mä unohdin ottaa kuvaa Ceridal öljyputelistani, jota ilman en selviä, mutta siitä mä olenkin jo lätissyt aikaisemmassa postauksessani. Mikään muu ei mulla auta tähän atooppiseen ihoon, superkuiviin halkeileviin käsiin, joihin stressin ja käsienpesun/hikoilun/allergisien oireiden yhteydessä ilmaantuu superihania vesirakkuloita.  Hmm ja hiuslakkakin on tärkeä, mutta eipä mulla nyt ole ollut vähään aikaan sellaista superhyvää joten.. Ja kynsilakatkin on tosi hyviä olla, mutta eipä mulla nyt ole nyt sellasiakaan mitkä ois tosi kestäviä, pöh. Halpispaskoja vaan. Lista jatkuis pitkälle jos alkaisin oikeen kunnolla.

/Edit:
Unohdin mainita kenen haluan tän tekevän ja öööhh.. Toivottavasti ette ole jo tehneet tätä.
/I challenge:











Leena

5 kommenttia:

Nonnulan Jonna kirjoitti...

Mä olen tosi iloinen, että palkintoni tuli sulle tarpeeseen ja olet tykännyt tuotteista <3 :)

Nuo Sugarpillin luomarit ovat laav <3 itse kirjoittelin niistä näin:
http://nonnula.blogspot.com/2011/03/sugarpill.html

Mun on pitänyt sanoa, että sun blogi on noussut ihan mun lukulistan kärkeen <3 Keep up the good work! :)

Jenni L kirjoitti...

Sugarpillin visuaalinen ilme on kyllä ihana!
Kiitos haasteesta, tämän olen jo toteuttanut jonkin aikaa sitten :)

Lady Anarchy kirjoitti...

http://anarchyandguns.blogspot.com/2011/09/pukeudut-kauniisti-palkinto.html

jendina kirjoitti...

Suklainen kuorintavoide, nam :P

Leena kirjoitti...

Nonnu: Mäkin olen iloinen xD Ja kappas niinpäs oletkin kirjoitellut :) Ja on ihanaa, että ihmiset pitää mun blogista, välillä tulee sellanen fiilis, että tää on ihan paska muihin verrattuna xD Kiitos ihanasta kommentista <3

Jenni L: Pitää paikkaansa, en voisi olla tyytyväisempi.. Ja aijaa oho, enpäs huomannut, sori xD

Lady: Kiitoksia, teenpäs tämän pikapuoliin, ehkäpä tänään!

jendina: Se on naammm<3