torstai 22. joulukuuta 2011

Year 2011

Tää on sitten kilsan mittanen, toivottavasti kaikilla aukeaa! Ja tähän meni semmonen n. kolme tuntia.

Tammikuu

Olin jo viikkoja ilman vaakaa ja päätin palkita itseni lipulla Burlesque festareille.

Mentiin Janin kanssa Helsinkiin ja juhlittiin Irenen synttäreitä oikeen mukavasti (ja omalta osaltani dramaattisesti)


Blogille ilmestynyt 120 lukijaa ja päädyn ihmisten lemppariblogi listoillekin.

Yksi parhaimmista vuoden musiikkilöydöistä löytyi tässä kuussa:Die So Fluid.


Helmikuu

Kävin taas Irenellä, samalla tuli koettua ensimmäiset Burleski esitykset. Olipa mahtavaa! Tapasin myös monia bloggari tuttuja ensimmäistä kertaa ja Mystiksen synttärit oli erittäin hauskat! Voitin myös monipuolinen bloggaaja palkinnon.








Voitin vielä pari blogipalkintoa lisää



Sain innostuksen Marilynistä ja ihastuin thinspon sijasta senseen.


Hiukset ovat olleet mustat ja ihastuin gothabilly tyyliin. Juhlin Nikon ja Pian synttäreitä kaveiden kesken, hauskaa oli sielläkin!


Vietettiin elämäni ihanin ystävän päivä. Sain lahjoja, ruusuja (joita oli yksi jokaiselle yhteiselle ystävänpäivälle) ja mentiin vielä syömään kiinalaiseen ravintolaan. Kaikki oli superromanttista, enkä ole varmaan ikinä tuntenut itseäni yhtä nätiksi.




Pidin blogiarvonnan josta voitti Seppälän lahjakortin


Rakastuin Burlesque elokuvaan. Oon katsonut tän elokuvan tän vuoden aikana varmaan yli kymmenen kertaa, oikeesti. Eli toisin sanoen joka kuukausi xD


Turmareiden uusi levy ilmestyi


Olin Against Pro Anan päivän näinen :)

Kävin Turmareiden keikalla. Mahti keikka, harmi, että olin totaalisen sekasin sen koko illan.


Maaliskuu

Värjäsin hiukset


Kävin Turussa Suvilla tatskattavana ja lepakoita tuli jalkaan (helmikuussa toiseen jalkaan samanlaiset). Käytiin myös Caritan synttäreillä, jotka oli teemabileet. Oli absinttikeijua ja hobittia ja vaikka mitä. Join ekaa kertaa absinttia ja rakastuin.



Kävin Anskun kanssa kattomassa Kaksin karkuteillä, apua kuinka paljon nautein siitä!


Vietin ihanan Oestaran kultani kanssa ja Laura muisti mua kesken kuvailujen. Rakastan sitä, kun ihmiset soittelee mulle. Nykyään niin monet muistaa enää nyyh xD


Kävin kyseisen Lauran kanssa katsomassa Black Swanin. Ajatuksia herättävä elokuva. P.s rakastan balettia! Tää meidän yhteiskuva on nykyään Lauralla ihan kehyksissä hyllyllä, sain onnellisuuskohtauksen, kun tajusin sen. <3




Maalasin pitkästä aikaa. Mulla oli vaihteeksi Emilie Autumn vaihe.


Käytiin meidän luokan kanssa risteilyllä. Kylläpä sitä draamaa taas riitti, mä en ikinä opi.. oli kyl hauskaakin!


Huhtikuu

Sain tarpeekseni anonyymien kommenteista. Ei se muuten olis ollut niin raskasta, mutta ei sitä joka päivä jaksais kuunnella jonkun tyypin ainaista valitusta täysin turhista jutuista. Huoh.

Värjäsin hiukset sinisiksi


Pistettiin Anniinan kanssa bileet pystyyn jotka alko ensin ulkokeinussa juopottelulla, koska luonnollisesti kesää odotettiin enemmän ku mitään muuta ja sitten tultiin sisään juopotteleen lisää ja laulamaan Singstaria. Jarkko löysi ilmeisesti Minnin jota rapsutella. Mainio ilta!





Löytyi internetin kätköistä The Walking Dead. Nykyään yksi lempparisarjoistani.


Sain tunnustusta jälleen.


Leikkasin otsikseni ekaa kertaa V-mallikseksi.


Toukokuu

Taas arvonta ja tällä kertaa arvoin pois yhden vampyyriluonnoksistani. Lukijoita oli tuolloin 170.


Päätettiin Janin kanssa, että mennään naimisiin heinäkuussa 2012. Tähän mennessä on päätettynä musiikki, ruuantekijä, puvun tekijä, käteenliittäjä, paikka ja vielä olis paljon suunnittelua!


Hiukset muuttui taas: sinistä alla ja vihreää päällä.


Ollaan oltu Janin kanssa vuosi kihloissa!



Pidin hurjasti sen aikaisesta vaatetuksestani


23. toukokuuta mun pääni sai värinpoiston ja pääni muuttui suorastaan keltaiseksi.


28. toukokuuta koulu loppui ja kesäloma alkoi. Satoi vettä ja piristin ihmisiä sateenvarjollani. Itse näytin kyllä oudolta. Ja oli outoa, että muu luokka valmistui, mutta minä en vielä.. Illalla juhlittiin rankasti koko luokan voimin ja luokkalaisten rakkaidenkin voimin. Mulla oli seuraavana päivänä ihan kauhea darra..




Kesäkuu

Janin kanssa 2 vuotta yhdessä!

Ja tyylinä toimi mm. cyber.



Käytiin myös Anniinan kanssa piknikillä ja päädyttiin leikkimään leikkipuistoon, voi että rakastan tuota tyttöä <3


Käytiin Janin kanssa Talolla hautaamassa Vincent- rottani.


Ja nyt mä oon tehnyt tätä jo ainakin puolitoista tuntia, huuuhhh..

Juu ja käytiin mökillä ja vietettiin siellä oikein mitä ihanin juhannus!


Kävin taas Turussa Suvilla ottamassa kaksi uutta tatskaa. Walmistettu Suomessa ja ystävätatuointi Suvin kanssa päätyi Disney aiheiseen jotenkin mystisesti.. 0_o Ja me puhuttiin tuntikausia, syötiin tuoretta ananasta ja katottiin leffoja. Ton metikkö kuvan saamiseen nähtiin paljon vaivaa, kamera oli aina huonosti ja kaikenlisäksi hyttyset söi melkein meidät ja koirankin elävältä. Näin myös Beaa ekaa kertaa.






Samalla reissulla käytiin myös Turun keskiaikamarkkinoilla, joka olikin ensimmäinen käyntini.


 


Heinäkuu

200 lukijaa!

Päätin, että deathrocker tyyli on eri nasta tyyli. Hameen sain Suvilta ja käytin sitä koko kesän.


Halusin ison tukan ja tukkakin on vain vaalennut.


Cyber palasi taas.


Ja kuuntelin paljon industrial musaa ja Angelspittiä. Opettelin myös tanssimaan goottitansseja, mutta tunsin itseni vähän hölmöksi, ei taida olla ihan mun juttuni..


Ja käytiin taas vaihteeksi mökillä. Sain heti suurimman mielenrauhan mitä ihminen voi saada. Saunottiin yhteensä 11 tuntia ja syötiin pötsit töyteen grillisapuskaa. Luettiin ja kirjotin kirjaani. Ihana reissu kyllä. Auringonlaskut oli upeita, kun oli just tullu saunasta, sai röökin huuleensa ja oli siideri kourassa. Oli erittäin suomalainen ja puhdas olo voin sanoa xD




Ja kuukauden kohokohta taisikin olla sitten (no jos tuon mökkireissun nyt voi muka päihittää) taas reissu Irenelle. Juotiin koko viikonloppu, oltiin ihan gini ja absinttihuuruissa. Ihan parhaat tyttöjenillat koskaan, eikä varmaan olla koskaan olla puhuttu niin paljon ja oltu niin rehellisiä toisillemme. Kyllä tuli vuodatettua kyyneleitäkin ja naurettua ja popitettua ysärin parhaimmistoa. Käytiin myös Prahassa porukalla ja söin siellä aivan loistavaa pizzaa. Tyypillistä, että käytiin ekaksi kaikki paikat läpi ja sitten ruokaa löytyikin jo sieltä missä alunperin istuttiin xD





Elokuu

Seurasin 132 blogia, nyt seuraan 192 blogia..

Olin innoissani Lydia Kannisesta (joka kotioutui minulle Ireneltä) ja kasvis plus dippi yhdistelmästä.



Olin aika klassinen gootti


Katottiin Janin kanssa eka kausi sarjasta Game of thrones. Mahtava!


Blogini täytti vuosia joten pidin taas arvonnan, tällä kertaa vanhoja leffojani ja yksi peli.


Janilta murtui nilkka ja mä autoin kultaani sitten parhaani mukaan. Opin tekemään ruokaa ja meillä oli mahtavia keskusteluja. Tyyli halusi olla tässä kuussa corp-gothia. Ainiin ja Jani tahtoi kipsinsä violetiksi ihan minun ilokseni aww <3




Olin Alice in Wonderland huuruissa. Katoin myös paljon ihmissusi ja vampyyri leffoja. Gingersnaps tuli yhdeksi uudeksi suosikikseni.

Suunnittelin ja piirtelin sarjistani ja päädyin viimein viimeiseen tyyliin ja nimeen. Garnacia on kyllä nyt jäänyt vähän vähemmälle ololle taas..


Olin innoissani luurankokirkoista.

Loin kirppisblogini, argh pitäisikin muistaa päivitellä sitä!


Harjottelin victory rollssien tekemistä ja hiuksetkin on vaan taas vaalentuneet. Olin totaalisen ihastunut taas gothabilly tyyliin. Katsoin myös Insidiouksen ja pelkäsin kuollakseni.


Syyskuu

Jani osti mulle vaikka kuinka paljon synttärilahjoja jo etukäteen. Voi sitä tavamäärää ja ihanuuksia <3 Kyllä, olen materialisti ja tykkään siitä.

Tajusin, että Elvira on todella upea.

Nyt mä oon tehnyt tätä jo kaks ja puol tuntia.. apua!

Leikkasin otsikseni. Ja meikkini oli suhteellisen Elviramainen.


Jani teki tämän nykyisen Steampunk bannerini.

Ja pidin aivan mahdottomasti tästä tyylistäni.


Sain top ten awardin.


Sain Janilta lisää lahoja, mm. hameen ja bustierin. Uusi Varjojen kirjani sai minut aivan sekaisin. Sain myös kaksi Victoria Francesin lasia, joista jo toinen on mennyt osittain rikki =(


Selkeesti mun kiinnostuksen kohteeni näkyy aina silloisessa tyylissäni. Menin taas vaihteeksi sekaisin kasikyt luvun gothrockista ja sain kuulla koko ajan kuinka kummallista musiikkia kuuntelen. Halusin olla täysin sukkiksien peitossa.


Mabonina saatiin Janin äidiltä omenia ja mä leivoin omenapiirakkaa ja nautein sitä kaakaon kera. Oikein ihanan tuoksuinen sapatti tänä vuonna. Sain Janilta keijukoruja sapattilahjaksi ja leikin kissojen kanssa.




Ja sain taas pari palkintoa.


Lokakuu

Hiukset muuttui valkoisiksi


Kyhäsin vähän nukkista.

Päädyin Anniinan kanssa Korpiklaanin keikalle. Vaikka silmäni oli taas täysin paskana, tungin vain puudutusta silmään ja kipulääkkeitä. Oli pakko nähdä! Hopeinen hameeni pääsi vihdoin käyttöön, musta se oli aivan upea mun päälläni. Vähän kyllä pelotti, että vilauttelen ylimääräsiä xD



Ostin keikalta paidan joka on nykyään melkein aina käytössä. Nytkin päällä oho!


Hiukset sai vaaleenpunasia raitoja, kun mulla oli tylsää kylvyssä.


Rakastuin uuteen mekkooni.


Ihastelin haamukaupunkeja.

Hiukset sai lisää väriä ja uutta otsista samalla kun olin täysin rakastunut uuteen musiikkiorgasmiin nimeltä Mono Inc.



Kävin Annan kanssa Kinossa kattomassa Chisua. Rakastuin! Oli mahtavat päättäjäisjuhlat! Valmistuin siis vihdoin ja viimein maalariksi, hyvä minä!


Tunnustusta.


Käytiin taas pk-seudulla juhlimassa vaihteeksi Samhainia! Syötiin pötsit täyteen ruokaan ja humalluttiin kynttilän loisteessa. Olinpa Geisha ja hauskaa oli! Kuvassa minä ja Irene. Käytiin myös porukoilla Janin kanssa ja äiti meni aivan sekaisin asustani, isän piti ottaa siitä monta kuvaakin. Näin myös monia kavereita tällä reissulla, Janin pitäessä seuraa vanhemmilleni. Meinasin taas hermastua, kun suunnitelmat eivät menneet aivan niinkuin piti. Ja matka kotiin oli kauhea, koska oltiin ihan darrassa. Vaihteeksi xD


Marraskuu

Viimein, oon tehny tätä jo kolme tuntia!

Anniina värjäsi mun hiukset sinisiksi, tein itse oman Halloween asuni ja tein koristuksia kotiimme. Toi sininen oli aivan mahtavan sävyinen!




Juhlat olikin sitten tosi hauskat ja ens vuonna taas uusiksi!



Radio Rockissa soitettiin aamusella kello yhdeksän Nightwishin Storytime. Vain tän takia jaksoin herätä yhtenä aamuna niin aikasin ylös.

Ihastuin siihen, että siniseen sopi yhdistellä mustavalkoraitaa. Ja ihastuin myös hämähäkin seitteihin meikissäni. Näitä oli koko kuukauden mun silmäpielissä. Kokeilin myös ensimmäisiä tekokynsiäni ja jäin ihan koukkuun.


Mua ärsytti ihmisten hyväksi käyttö eläinten kustannuksella (peta)

Sain Janilta Storytime paidan ja levyn!

Tykästyin jälleen sen hetkiseen tyyliini. Jos Nightwish paita ei ollut päällä, niin toi raitapaita kyllä.


Olin myös taas sekaisin steampunkista, katsoin Last Exilen loppuun, katsoin myös Steamboyn ja jännitin hurjasti mallikeikkaani.

Käytiin Janin kanssa kirpparilla ostamassa uusi lamppu. Ihan mahtava kirpparikierros, käytiin kaikilla uusilla kirppareilla, missä ei olla koskaan käyty. Löyty pari uutta lemppariakin! Maalasin myös uusinta maalaustani.

Katottiin Janin kanssa Rare Export. Ihan mahtia. Sain jouluinnostuksen ja maalasin vanhan kynttelikön.

Täytin 23 ja juhlin sitä tämännäköisenä ystävieni kanssa. Illan mennessä täysin ei niin kuin suunnittelin. Hauskaa oli silti, jes! Sain ihania lahjoja ja kaikki oli tosi ihania.. ihanaa ihanaa <3


Päätettiin Annan kanssa juhlia vielä erikseen mun synttäreitäni pari päivää myöhässä ja pidettiin kunnon tyttöjen ilta. Päätettiin ottaa tää yleiseks tavaks tehdä joka kuukausi. Oho, sitten pitäisi ehtiä vielä tässä kuussakin!

Joulukuu

Näin taas mielenkiintoisia unia.

Olin innoissani vanhoista vaatteista ja uusista meikeistä.


Sain uusia lahjoja joista suurin ilo oli kyllä Nightwishin uusin levy! Kiitos kulta <3 Tätä odotettiin sitten monta vuotta. Eka biisi on suosikkini.



Oltiin kullan kanssa paljon puhutuissa pikkujouluissa. Synttärilahjaksi saatu kukkajuttu päässä ja raitaakin luonnollisesti. Ollaanpa me rakastuneita <3 Kilojakin ilmeisesti vuoden varrella kertynyt. En silti kadu yhtäkään sipsipussia xD


Värjäsin hiukseni violetiksi ja olen edelleen taas täysin steampunkin lumoissa. Ja mun hiukset näyttää ihan järkyn herkullisilta! Olen myös ihastunut tekemään kiharoita. Hiukseni taas eivät ole niin ihastuneet niihin. Ja sain vihdoin takkini, joka on todella upea!


Ja olin mallina Sannan näytöksessä huiii! Ja se kuuluu kyllä mun elämäni hienoimpiin kokemuksiin. Itsetuntoni on jo suhteellisen hyvällä mallilla. Kaikinpuolin.


Tänä vuonna luvassa vielä Yule lahjat, uutta vuotta ja noita lemppari levyjä ja mitä tässä nyt keksii!

/Leena

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähän kiva postaus, tykkäsin, koska en oo tätä blogia seurannu muutaku vasta ehk 3kk, ja tässä sitten tiivisty mukavasti tää sun vuosi ja silleen :D jos ymmärsit mitä meinaan x) ja mikä se sun kirppariblogin (tai se ihme?) osote on (:
mä rakastan noita sun piirroksia/maalauksia... <3

marmiakierrätys kirjoitti...

Ai se loppui jo! :<

Mrs Munster kirjoitti...

Mukava postaus. Paljon on sun vuoteen mahtunu ja monen monta tyylia! Deathabilly tyyli on kylla makee.

sinnasonia kirjoitti...

Ihan mahtava postaus Leena! :) <3
Ai että nuo sun viimeisimmät hiusvärit, tuo sininen ja lila, on herkullisia :P

Leena kirjoitti...

Saara: No hyvä, että miellytti! Koosteet on kyllä kivoja :) Ja mun blogi on http://marketgothica.blogspot.com/
Kiitoksia!

Riuna: Heh joo!

Mrs Munster: Kiitoksia ja niinhän niitä on mahtunut! Tarkoitatko deathrocker tyyliä vai gothabilly tyyliä?

Simba: Kiitoksia hani <3 Ne on suorastaan ihania värejä kyllä <3