keskiviikko 8. elokuuta 2012

Black wedding: Gifts part 3


Paulilta ja Veeralta saatiin A4 kokoinen kuva meistä kehyksissä. Jos joillain on hyvä muisti, niin tietääkin jo, että kuva on parin vuoden takainen kuva, joka on täällä blogissakin näkynyt. Voi miten ihastuneen rakastuneita me tuossakin ollaan. Kuvaan on laitettu vähän omaa kätten jälkeä kirjoituksella ja kukkasella. Mukana tuli myös aivan mahtava seinälippu jolle olen jo valinnut paikankin, mutta en ole saanut paikalleen, koska pitäisi ostaa sinitarraa.. 

We got picture and wallflag from Veera and Pauli. If you have good memory you might remember that the picture has been seen here. I love the picture (because we both seems to be so happy in it) and the flag, I have even choose place for it!


Good luck for bride and groom!Sussulta ja Peteltä  (Sussun moni tuntee varmaan paremmin Insanityna) saatiin aivan mahtava viinipulloteline! Kyseinen lohhari on niin hauskan veikeä selällään maaten. Kun syliin asettelee pullon, lohikäärme vaikuttaa viettävän aivan mahtavia, jatkuvia kekkereitä. Juoda pitää kunnolla, jos sen kerran aloittaa. Tosi kaunis ja siisti, luonnollisesti aiheuttaa mulle aina levän virneen sitä tuijottaessa.

From Insanity and Pete we got awesome wine bottle holder who seems to think that if you start drinking you need to do it well. It always make me smile! It is so cool and beautiful. Awesome details.


Card says (this is really hard to translate):
Lucky golden fetter
a wonderful human connection
beautifully shine will tell
heart has found a heart

Good luck!
Jarkolta ja Anninalta saatiin kans tällänen missä on parikin lahjaa yhdessä. Eli tuli isot satiinilakanat (ihan sika mahtava juttu, näille kyllä löytyy käyttöä! olo tulee olemaan taatusti ku parhaimmallakin upper class gothilla) ja sikahieno kynttelikkö mustalla pöytäkynttilällä. Aivan mahtavat yksityiskohdat tässäkin, kelpaa kattella. Annina oli vielä söpösti askarrellut korttiin lepakoita, sydäntä ja tykkään ihan sikana kuoren sulkijasta, josta löytyykin kuva Janista ja minusta (kuva otettu viime pikkujouluista), sydämen keskellä tietty! Kuorikin on mahtava, mistä lie löytänyt noin kauniin. Itse kortin kannesta tulee ihan mahtava fiilis. Mistä te ihmiset tunnette meikän noin hyvin??

Jarkko and Annina has found beautiful dragon candle holder and satin sheets that fits our giant bed, awesome! Sheets are pure love, I think I feel like upper class goth while I am sleeping. I can stare the cangle holder for hours, it has so cool details. How do my friends know exactly which things I like? Annina made cool crafts on the card; bats, hearts and even envelope has cool detail, us in a heart!


Is fortunate continue together life-long journey. Heartiest congratulations to newlyweds!


/Leena

3 kommenttia:

Andromeda kirjoitti...

Niin ihania lahjoja, aivan teidän näköisiä! <3

Phoenix kirjoitti...

Onnea vielä näin jälkikäteen, ihanat häät ollut teillä ja tosi hienoja lahjoja! Omat häät oli 29.6. ja just samanlaiset pienet mutta rennot, tosin mulla oli valkoinen puku ja juhlapäivänä satoi kaatamalla! Mutta naimisissa on kiva olla. Onnea!

Leena kirjoitti...

Andromeda: Oon samaa mieltä <3

Phoenix: Mutta sadehan tuottaa hääpäivänä rutkasti onnea, sehän on vain hieno juttu xD <3 Naimisissa on kyllä kiva olla, onnea sinnekin!