sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kaupunginpuisto

Today's outfit

 Tänään oli mitä mahtavin päivä! Päätettiin isännän kanssa mennä Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoille (postausta luvassa siitä luultavasti huomenissa) tänään! Päiväni alkoi sillä, että Jani tuli repimään irti mua sängystä "Kello on 8, nyt ylös! Oon tehnyt sulle aamupalan jo valmiiksi." Mikäs siinä sitten väittämään vastaan, kun koneella odotteli jo teetä hunajan kera, sekä kurkkuvoileipiä. Päästiin vihdoin matkaan puoli kymmenen aikaan, käytiin kaupassakin ja kaikkea, kyllä olen aamuisin todella hidas, en ole aamuihmisiä.. Matka taittui hauskasti rikkinäisen radion, kolmiovoileipien, tupakan ja kaksimielisen huumorin voimin. Tampereen kohdalla satoi jo kaatamalla vettä, oli pakko soittaa Jennille sataako Hämeenlinnassakin. Paikan päällä linnalla ja linnapuistossa oltiin vähän ennen 12, lisäseikkailuihin lähdettiin neljän maissa.Oon jo muutamia vuosia tahtonut mennä Kaupunginpuistoon, joka sijaitsee Hämeenlinnassa. Siellä on mahtavat sota-aikaiset rauniot kaarikattoineen. Tänne on pakko päästä uudestaankin kuvailemaan. Tunsin oloni erittäin kotoisaksi ja jollei olisi puolta päivää satanut, olisin tahtonut jäädä kiville hetkeksi istumaan ja rauhoittumaan. Päädyttiin myös pienelle Hämeenlinnan kierrokselle, pongattiin Sibeliuksen vanha koti (puistoineen), joutsenlampi ja lisää sotatorniraunioita. Kaikinpuolin päivä oli aivan loistava, en olisi voinut toivoa enempää. Paitsi luuesineitä markkinoilta, mutta eipä sitä kai kaikkea voi saada..
Translation:
After medievel market (I am posting about it tomorrow) we went to a little adventure to City Park in Hämeenlinna. There was awesome old war ruins which just make me feel like home. The place just screams "take photos!". I would have like to stay there for a while longer but there was really wet because it rained almost the whole day.. We are going back next summer to get more pictures.

/Leena

10 kommenttia:

Andromeda kirjoitti...

Siis missä ihmeessä tuollainen kaupunginpuisto on?? Todella rauhaisan ja kauniin näköinen.. oikein sielu lepää <3 toisin kuin sen vankilamuseon jälkeen.. Sie se olet hyvä poseeraamaan, ihanan söpö <3

Narhu kirjoitti...

Mä taisinkin bongata sut sieltä :)

L kirjoitti...

Hienoja kuvia ja hieno paikka!

Leena kirjoitti...

Andromeda: Ihan extempore lähettiin siinä kotimatkalla siellä käymään, kun se on joku muutama kilsa ihan siitä linnasta. Käydään siellä yhdessä ensi kesänä, tuu säkin kuvailemaan keskiaikakuvia sinne! Ja tosiaan sielu lepäsi tuolla sen vankilareissun jälkeen huh! Ja hih kiitos hani<3

Ruoju: Mitäää?? Ja niin minäkin ehkä sinut xD Näytät kumman tutulta hmm..

L: Kiitoksia <3 Se on ihan sika mahtava paikka, voisin käydä siellä vaikka joka päivä.

Mama D kirjoitti...

Kyllapa on kaunista!

linnea-maria kirjoitti...

Oh that place is wonderful! I hope you have the chance to come back and maybe do a photosession. It really is a lovely backdrop for gothic photos.

Noora Maria kirjoitti...

Mä oon kotoisin Hämeenlinnasta, ja Kaupunginpuisto (ja Aulankokin:) on kyllä ihan mahtavia ja kuvauksellisia paikkoja. Niissä oikeesti on jotain vanhaa aikaa ja historian havinaa. Nämäkin tosi hienoja kuvia !

TomVi kirjoitti...

Hyvinkin tuttuja maisemia, tullu itekki käytyä useampaan kertaan kuvailemassa tuolla :)

Narhu kirjoitti...

Jos en ihan väärin muista, juteltiin joskus kauankauan sitten jossai irc-galleriassa :D

Leena kirjoitti...

Mama D: Tosiaan on <3

linnea-maria: Yep maybe next year!

Nora Maria: Niissä on kyllä taikaa <3 Kiitoksia :)

TomVi: Se on kyllä ihan mahtipaikka kuvailuun :)

Ruoju: Voi olla mahdollista, juttelen paljon kaikkien kanssa :)