lauantai 18. elokuuta 2012

Black wedding: Wedding gifts part 4


Saaralta ja hänen miehekkeeltään tuli kaunis valokuvakehys. Ajattelin laittaa  tähän jonkun hääpotretti kuvan musta ja Janista. Korttikin on hurjan kaunis. (jostain syystä blogger ei hyväksy sydämiä nyt mihinkään väliin)

We got a lovely photoframe from Saara and her boyfriend. I think I am going to put our wedding photo in it. The card is beautiful too.Anniinalta saatiin Janille viskilasi ja minulle viinilasi. Ne on tehty kristallista ja kuviot on käsintehtyjä. Janin lasi on päätynytkin jo kovaan kulutukseen, siitä on naukkailtu sulhaslahjaviskiä. Anniina muisti jopa, että olen maininnut meiltä uupuvan viinipullon avaajan ja mitäs sielä paketista löytyikään.. kyllä käyttöä ainakin löytyy vastaisuudessa.

We got whiskey and wine glasses from Anniina, they are made of crysal and details are hand made, got to love them. She even remembered that I wanted wine bottle opener so that is what we get.
Tyytyväinen isäntä / Happy manJessicalta ja Juhalta tuli tällänen paketti vähän kaikkea, rakkaus nappuloita (voi että nyt himottaa syödä noita), huopa joka sanoo "All you need is love", pari violettia pyyhettä ja karkkeja tarjottimella. Karkit tuli muuten syötyä tosi nopeaan, no voiko minuu muka siitä syyttää, näyttääkin niin herkulta, että söisin uudestaan jos voisin.

From Jessica and Juha we got this and that; blanket which says "All you need is love", towels, candy and tray.
/Leena

P.s Aika lyhyttä siksi, koska oon nyt tosi väsynyt. Huomenna pääsenkin pitkästä aikaa ulos, mennään Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoille!

P.s This became short because I am tired.. But tomorrow we are going to Hämeenlinna's medievel market, can't wait!

4 kommenttia:

henni kirjoitti...

Pakko sanoa, että kaikki noi tollaset karkit, mitkä tiedän olevan kirpeitä, niin pystyn maistamaan sen kirpeyden suussani kun katson tota kuvaa. Syljeneritys lisääntyy, ja kirjaimellisesti melkein kuolaan täällä :D
Käykö tätä muille?

linnea-maria kirjoitti...

Nice gifts! the glasses was beautiful!

Andromeda kirjoitti...

Niin upeita, ihania lahjoja.. <3

Leena kirjoitti...

henni: No mä söisin noi karkit uudestaan jos voisin xD Pelkkä kuvien kattelu tekee makeannälän..

linnea-maria: Yeah the glasses are awesome!

Andromeda: Jep <33