perjantai 17. elokuuta 2012

Package from Finland

Tiedän ettette te välitä täällä kattella noita ei gootillisia tai kauhullisia videoita, mutta piruvie, kyllä mä tälle nauroin ihan sikana. Tyypit saa (vissiin jenkeistä) paketteja ihmisiltä jotka sisältää paikallista ruokaa ja tällä kertaa paketti on tullut Suomesta! Itse tykkään kaikista noista paketin jutuista, mutta on se hassua nähdä miten ne lausuu etikettejä ja veikkailee sisältöjä.. ja ei tykkää salmiakista sitten yhtään..

I know you don't mind my random non gothic videos but man, I laugh so hard.. These people (I think they are from USA) get food from other countries and they taste all of the items in the box. This time the box came from Finland and it was so fun to hear how they said all the labels and how they hate salmiakki (Finnish candy). I love all the items so it was really odd to see that someone doesn't..


Fazer commercialJapanese people does not like salmiakki..I dare you to eat the whole salmiakki candy!

/Leena

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

olipa hauska video, kiitos että laitoit tän tänne, en ois muuten ees tienny noista jätkistä :D:D

Louhakka kirjoitti...

Toi ensimmäinen video oli huippu. :D Pisti vaan miettimään, että eikö niillä jenkeissä ole KUNNON karamellejä, ku kettukarkeistakaan ei tykänny :D

Saara kirjoitti...

just näin ton ylimmän videon ja sitte ku olin kattonu sen tulin lukee tänne tätä uutta postausta ja sä olit laittanu sen tänne :D ja voi että ku mä nauroin, varsinki niitten ääntämyksille xd

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Salmiakki ei tosiaan oo ulkomaalaisten lempparia. ;) Pakko muuten mainita, että miun käsittääkseni salmiakki on enkuks black liquorice, "mustaa lakritsia". :D Tätä ainakin käytettiin Euroopassa useammassakin maassa, kun tuli siellä reissattua. ;)

L kirjoitti...

Kiitos näistä! Naurettiin systerin kanssa hysteerisesti noiden jenkkien reaktioille!

HajaMiel kirjoitti...

Kiitos, kyllä naurettiin täälläkin parin ihmisen voimin :'D.

Leena kirjoitti...

HANI: Erikoista että joku kerrankin kommentoi näitä random videoita xD Ja juu en mäkään tienny ellei Jani ois vinkannu.

Myrika: No niinpä, mitä ne siel sit syö?

Saara: Haha nonni xD Ja juu ääntämykset oli hauskinta.

Vivian: Näinhän se on, musta se ei silti ole ihan oikea nimitys sille, koska salmiakki on salmiakkia eikä mitään mustaa lakritsaa xD

L: Haha hienoa xD

HajaMiel: Loistohomma jos piristi xD

Mama D kirjoitti...

Salmiakki - salty liquorice. Taalla alkuaikoina asuessa (Englanti siis) oli huvittaa nahda paikallisten ilmeita ku ne maisto salmiakkia. Nykyaan en viiti enaa kenellakaan maistatuttaa ku nehan sylkee sen vaan pois. Minun Suomesta asti raahaamaan arvokasta salmiakki! No way. Yks englantilainen tyokaveri tykkaa salmiakista ja turkkaritkaan ei oo liikaa.
Suosittelen tsekkaan youtubesta video, missa Gordon Ramsay maistelee suomalaisia perinneruokia. Hauska!

Leena kirjoitti...

Mama D: No mulle salmiakki on aina salmiakki. Ja oishan se hauska nähdä, eikös se jakso oo tulossa huomenna telkkarista?