maanantai 27. elokuuta 2012

Black wedding: The wedding party

Newlyweds

No niin, kauan odotettu hääjuhlapostaus! Jos kuvia on jälleen liikaa, ei kaikkia tarvitse selata, luulisi sen olevan itsestäänselvyys.. Tässä kuitenkin teille parhaiten onnistuneita otoksia, kuvat on siis häävieraiden ottamia, koska kuvaajani auto hajosi, eikä hän päässyt itse häihin. Toivottavasti näistä huokuisi jotenkin häiden tunnelma, nauttikaahan!

So here is the wedding party post, finally! Hope you enjoy and there is not too many pictures to watch, if it is, there is x-putton. But here is pictures from my dream wedding.
My dress at the back

My wedding ring, it is silver and the stone is amethyst

Dining area was at the cellar and there was lots of candles, red lights and medievel music at the backround.
Ruokailutilassa soi keskiaikainen musiikki, laiteltiin paljon kynttilöitä ja saatiin upeat punaiset tunnelmavalotkin. Tila oli luonnollisesti kellarissa. Kiviseinät oli aivan mahtavat keskiaikateemaan liittyen. Ruoka oli perinteistä suomalaista, harmi ettei tullut ainuttakaan kuvaa. Ruoka noudettiin noutopöydästä maatasolta. Niin ja se tehtiin ihan itse. Kiitos auttaneille!


Wedding cake(s) and desserts with coffee and tea

Kakku oli aivan mahtava, juuri täydellinen; iso, upean näköinen, mehukas ja marjaisa. Vegaaneille oli musta kakku kiekuroilla ja meillä oli myös mansikkainen gluteiiniton kakku. Kahvi ja tee maistui myös mustavalkomuffinssien kera.

Cutting the wedding cake

Let them eat cake


Kakuntekijänä toimi Insanity.  Eikö olekin täydellisen näköinen?

The cake was made by my friend Insanity. Look how perfect it is!

Oli myös hurjasti toiveita puvusta. Eli puvun tekijänä toimi Sanna von Steam. Pukuun kuului korsetti, huntu ja hame tylleineen. Kerroin ideani Sannalle ja puku valmistui juuri sellaisena kuin suunnittelinkin, taino.. taisi se kyllä ylittää isoimmatkin toiveet. Sai kyllä niin paljon kehuja, että en olisi ikinä uskonut. Olikin mainiota osoittaa kyselijöille suunnittelija, kun niin kovasti tekijää kyselivät. Korsettikaan ei ahditanut missään vaiheessa. Vessassa käynti oli kyllä mielenkiintoista.. Tukan laittoi kaasoni Anniina (kiitoksia) ja meikkasin itse kauheassa kiireessä.

The dress was made by Sanna von Steam. I told her what kind of dress I want and she made it even better than I would have ever dreamed of! Corset, skirt with the tulles and the veil made me feel like a princess the whole day. The corset didn't feel uncomfortable at any point of the day. But going at the bathroom was a kind of a adventure.. My maid of honor made my hair and I do it my make up myself.

Me and Sanna von Steam
My wedding bouquet was made red roses and it had black ribbon on it.

Kukkakimppuni valmistettiin Janin sukulaisen kukkakaupassa (luonnollisesti). Se oli tehty punaisista ruusuista joka oli kiedottu mustaan nauhaan. Pidin siitä aivan hirveästi. Kimpun heitto oli hurjan hauskaa, lauma kirkuvia tyttöjä kiljuu haluavansa sen. Laura, tuo punapää taaimmaisena sen sitten nappasi, hieno koppi olikin!

Laura got my bouquet with cool strategy and style. It was so fun to hear horde of screaming females, I will remember that my whole life..Jewelry was Alchemy gothic


My maid of honor and bridesmade
Musiikkiakin löytyi, Lily Flies ja Sisare. Molemmat esitykset oli tosi mahtavia, olin niin mahdottoman onnellinen, mulla on niin ihania ystäviä. Tiinan laulu sai aikaan kylmiä väreitä ja Sisaren esityksen ajan tansittiin tyttöjen kanssa hengästykseen asti.

We got music too. Lily Flies and Sisare was awesome. Tiina's voice got me cool chills and when Sisare played we danced with my friends until we almost pass out because of the heat.
My family
Oli ihanaa, kun oltiin koko perhe koolla pitkästä aikaa. Kaikki piti mun siskostani ja sain kuulla koko ajan miten me kaikki ollaan ihan samanlaisia.

I love my family, people told me all the time that we are all the same kind.


Illlalla musiikkien, syömisten ja kaiken juhlinnan jälkeen oli luvassa vielä kerrontaa Anniksen historiasta ja Laura kertoi hurjia kummistustarinoita tytöistä jotka olivat kuolleet Anniksella.

After all the music and eating we heard something about history of Annis (the place) and cool ghost stories about the girls that have died there.


Häälahjaksi puvuntekijältäni Sannalta sain tämän upean viitan jota pidin koko illan päälläni sään viilentyessä. 

I got this beautiful cape from Sanna von Steam, I wore it the whole night.


Seremonia alkoi tosiaan siinä kolmelta, kauhealla kiireellä, syömiset olivat neljän ja seitsemän välillä, musiikki alkoi kahdeksalta ja bileet loppuivat yhdeltä, kun lähdettiin Janin kanssa taksilla kotiin viettämään hääyötä. Olipas ihanaa, kun Jani kantoi mut kynnyksen yli ja tajuttiin todellakin olevamme naimisissa. Ihmiset päätyivät jatkobileisiin baareihin ja Sisare ja äänimies sekä valomies viettivät jatkoja Anniksella vielä viiteen asti aamulla, kunnes kaikki sammuivat. Kahentoista aikaan taisi vielä ukkosen jo jyrähdellessä olla paikalla vielä yli puolet vieraista.. Joten tosi onnistuneet pirskeet kyllä oli, en unohda ikinä, kaikki meni täydellisesti ja sain unelmahääni! Kiitoksia kaikille jotka kuvasivat ja jos on vielä kuvia niin pistäkää leena.flinck@gmail.com.

The wedding started at 3 pm and ended 1 am. At midnight there was more than half of guests still partying so I think our party wasn't that bad! I am so happy that I got my dream man, who gave me my dream wedding and I.. I don't have anything bad to say about anything. Thank you all for your greetings and hope you enjoy the pictures!

14 kommenttia:

The HouseCat kirjoitti...

Your wedding looks fabulous! Was it a Pagan/Wiccan wedding? The dress and the corset are GORGEOUS! You look stunning! As does your man :3 Congratulations to the both of you! I want stripy cake at my wedding too! :P Live music must have been brilliant :D

Nimetön kirjoitti...

AWWW! Honey, you look AMAZINGLY gorgeous! And you're party looks awesome! Everyone is so ... well, darkly happy. ;) Congratulations! Welcome to the married club.

Maija H. kirjoitti...

Upealta on teidän häät kuvien perusteella näyttänyt. Fiilis välittyy. Yleensä tuppaa nämä hieman erilaiset häät vedettyä liian överiksi, mutta näissä näköjään ei! :) Onnea vain kauhiasti.

Sharron kirjoitti...

Congratulations! :)

Louhakka kirjoitti...

Voi että tuo hääpuku on upea! Hurjan kaunis morsian olit!
Olisit osallistunut siihen iltalehden kaunein kesämorsian -kisaan. ;)

Marjut M. kirjoitti...

Hääpukus on kyllä ihan uskomaton. :)

linnea-maria kirjoitti...

You are soo beautiful, you glow! Thank you for sharing this beautiful moment to us :)

Hiidenneito kirjoitti...

Aah mikä viitta!! Ja sormus! Ja kakku, jajaja :D Kerrassaan upea goottirinsessa<3

Jokin keskiaikateema tulee kyllä ehdottomasti omiinkin häihin, jos sellainen ihme joskus pääsee tapahtumaan.

Karoliina kirjoitti...

Näyttää siltä että oli mahtavat juhlat, onnittelut! Upea paikka, upea puku ja ihanaa että kaikki näyttävät viihtyvän :)

henni kirjoitti...

Oi, rakastuin tohon viittaan! :)
Ihan mahtavan näköistä on teidän häissä kyllä ollut :)

E kirjoitti...

Puku on kyllä tosi kaunis! Minulla oli samantyylinen, mutta pitkällä laahuksella ja luunvalkoisena :) Sen jälkeen olemme olleet niin monissa häissä, että olenkin vihjaillut, että pitäiskö meidän uusia valat, että saadaan järjestää uudet häät uusilla mahtavilla ideoilla ;D

Tuo viitta on ihana <3

Saara kirjoitti...

kaikkee hyvää teille<3

Mama D kirjoitti...

Ihana tuo viitta. Makean nakoset haat. Varitys ihan sama kun omissani.

Leena kirjoitti...

THANK YOU ALL!! <33

KIITOKSIA KAIKILLE <333