perjantai 10. elokuuta 2012

Animal testing list updateHeipä rakkaat synkiäiseni, tänään vähän puhetta eläinkokeista, eli päivitin pitkästä aikaa listaani, käykääpäs tsekkaamassa käytettekö oikeita tuotteita! Pahisten listalle on päätyneet tällä kertaa Mary Kay ja Yves Rocher (harmi!), sekä Caudalie ja L'Occitane, jotka ovat alkaneet jälleen käyttämään eläinkokeita, koska valmistavat tuotteitansa Kiinassa ja Kiinassa eläinkokeet ovat pakollisia. Prkl. Lisäksi sain uutta tietoa Lime Crimesta, vaikka sivuillansa väittävät olevansa vegaanisia ja eläinkokeettomia, näin ei ilmeisestikään ole, hmph. Lisätietoa tästä myöhemmin, kun saan faktat kunnolla kasaan. 


 Translation:
Hey my little darklings! Today I update my animal testing list, go on and check do you use right products on your daily life! Unfortunately my one of my favorites like Mary Kay and Yves Rocher have begun to use animal testing again, because they are making their products in China and China force to anyone to use animal testing in there. Damn! Also what on the bad list: Lime Crime, Caudalie and  L`Occitane.

/Leena

7 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kiitos tästä tosi paljon! Ja voi vitsi, miten olen pettynyt että suosikkimerkkini L'Occitane on siirtynyt pahojen puolelle! Olin ihan siinä luulossa että eläimillä eivät testaa. Eipä tartte sitäkään merkkiä enää ostaa...mutta kiitos sinulle, että sain tämän tietooni! Ja vielä kerran onnea avioitumisen johdosta! :)

Heather Wielding kirjoitti...

Käsitin tuon uutisen silleen, että nuo firmat eivät itse edelleenkään testaa tuotteita eläimillä, mutta kiinaan menevät tuotteet testataan sitten kiinalaisten toimesta. Mikä todistaa lähinnä kiinalaisten kummallisuutta. Vaan ikävä juttuhan toi tietty on, itte en kuitenkaan tämän takia setäYvestä hylkää.

Jenny kirjoitti...

Kiitos ko uutisoit näistä. Ite heräilin kanssa vastuuseeni jonkun aikaa sitten tutkittuani PETA:n listaa ja järkytyttyäni kuinka vitun monta tuttua tuotemerkkiä testaa. Siinä meni tulevat hankinnat uusiksi.

henni kirjoitti...

Kiitos listasta! En siis ookaan täysi pahis jos käytän Lumenen mineraalipuuteria :P
The Body Shopia ei näkynyt missään.

Kysymys vielä: mitä deodoranttia suosittelisit? Täytyisi kohta ostaa uusi, mutta kuulin että ainakin Body Shopin dödöt on huonoja.
Mieluiten joku, jonka löytäisi marketista/Anttilasta/Sokokselta tms., ettei tarttisi netistä tilata, koska tarviin sen pian!

Elzy Vomit kirjoitti...

Valitettavasti suurinosa meikkiketjuista käyttää eläinkokeita. Ja harvemmin yritykset mainostavat asiaa, pikemminkin yrittävät pitää sen salassa. Meilkein oon sitä mieltä että jos meikinvalmistuksessa ei ole ihan täys luomu raaka aineet niin ne testataan eläimillä. Harmillista se tietenkin on enkä ole missään tapauksessa asian puolesta. Luulisin myös että Caudalie ja L'Occitane(kuten monet muutkin kosmetiikka yritykset) ovat käyttäneet pitemmän aikaa eläinkokeita mutta asia on vasta nyt saatu julkisuuteen.

Leena kirjoitti...

Natassja: Kiitoksia hurjasti ja näinpä se on, pahat rahat pyörittää maailmaa..

HW: Mun mielestä se on sama asia kuka sen tuotteen testaa, mutta jos se testataan eläimillä ennen kauppaan laittoa, se on testattu eläimillä. Se on sen yrityksen vika jos se päätyy tekemään halvemmalla paikassa missä testataan.. ei anna mielestäni kauhean hyvää kuvaa.

Jenny: Petasta voi muuten lukea vanhemmasta postauksestani täältä: http://luurankojakaapissa.blogspot.fi/2011/11/peta-what-is-real-truth.html

henni: Et välttämättä, itsekin sorrun käyttämään noita Janin mulle ostamia Lumenen tuotteita. Multa on tulossa piakkoin dödöpostaus! Koitas sinnitellä hetki, teen arvioita tai jotain.. Näin äkkiseltään suosittelisin ainakin niitä mineraalikiviä, ne on aivan mahtavia. Ne on siis kividödöjä xD Kokeilepa jos löydät.

Elzy vomit: Niinpä, raha valitettavasti pyörittää maailmaa..Samaa mieltä sun kanssas.

Leena kirjoitti...

henni: Niin ja The Body shop kuuluu Lorealin alaisuuteen, eli vaikka TBSin tuotteita olisi ehkä turvallista käyttää, sieltä ostettujen tuotteiden tuotot menevät Lorealin muiden tuotteiden eläin kokeisiin. Pitääpä muistaa lisätä tämä listaani ensi päivityksessä kun oli unohtunut.