torstai 1. marraskuuta 2012

After Halloween


Päiviä rakkaat lukijaiseni! Ensinnäkin on hienoa sanoa, että 400 lukijaa on tavoitettu jeii! Toisena asiana, blogiani on käyty lukemassa nyt yli 300 000 kertaa ja se on aika monta kertaa se. Hieno homma, toivottavasti kiinnostaa pysyä myöhemminkin menossa mukana! Kuulumisista sen verran, että tänään oli taas terapiakäynti ja oli se vaan hienoa kuulla miten ylpeä terapeuttini onkaan minusta. Viime käynnistä olikin jo jonkinmoinen tovi ja minä päjätin kaikesta niin innokkaasti, että terapeuttini sanoi "eihän tässä ehdi edes sanomaan mitään väliin". On se vaan hienoa edistyä edes jossain asiassa. Pian on työkkäriinkin asiaa ja mietitään opiskelu- ja tuo mahdollisuuksiani, vähän jännittää mitä ne siellä sanoo. Joskus sitä vain tarvitsee lisää aikaa ja mulle tämä välivuosi onkin ollut erittäin tarpeen.


Olen täällä kolme päivää kekkuloinut tälläisissä meikeissä ja liehupaita on Lauralta saatu (vaatteiden vaihtobileistä, joista tuli köyhät osallistujien suhteen, mutta mulla oli kyllä erittäin hauskaa) ja aina se vaan eksyy uudestaan päälle. Ihanaa, kun on sopivia ja siistejä vaatteita. Vaatekaappi on kokenut kyllä ison muutoksen, samaten makuuhuone, sain vihdoin siivottua turhat laatikot pois ja vaatteita menee pesuun varmaan kolme koneellista. Uusi haasteeni onkin pitää paikat siistinä, helpommin sanottu kuin tehty, ainakin minun kohdallani.

Eilen viettelin Halloweenia suht rauhallisissa merkeissä omenapiirakan ja kaakaon merkeissä (kuten sapattina tulee aina tehtyä). Polttelin kynttilöitä ja katselin kaikkea kivaa. Ja luin Harry Potteria. Huomenna 7-8 tunnin matka Joensuuhun, saa nähdä miten hyvin selviän kun joudun aamusella jo heräilemään, en ole aamuihmisiä. Mutta Halloween pippaloihin käypi matkani prinssini kera! Ja jo on ikävä Sussuakin, voi että. Olin ajatellut kertoa Samhainista ja Halloweenin juurista teille vähän tarkemminkin, mutta tajusin, että niistä on jo ehditty kirjoittamaan blogimaailmaan aivan hyvät postaukset eli lukekaapas:Translation:
So I had a very lovely Samhain yesterday. I made apple pie and ate it while I read Harry Potter. Now I must say, I am really happy that my blog reached 400 readers and over 300 000 times you have come to read my blog, aweeesome! I was in my therapy session today and my therapist was really proud of me, it is nice to do even something right in my life and it's cool when someone noticed it. I have been doing this kind of makeup and using this shirt for 3 days now, absolutely loving them!

/Leena

6 kommenttia:

Ravenoir kirjoitti...

Hihii mun antama paita <3 Sopii ja istuu sulle kyllä huomattavasti paremmin. Ihanaa, että pääsi vihdoinkin hyvään käyttöön!

Louhakka kirjoitti...

Huu, sun silmät on suorastaan lumoavat!

Elzy Vomit kirjoitti...

Heii! mulla ois haaste sulle mun blogis http://vomityxq.blogspot.fi/2012/11/haaste.html

linnea-maria kirjoitti...

You look lovely in this shirt and makeup <3. Blessed Samhain

Louhakka kirjoitti...

Annoin sinulle tunnustuksen :)

Leena kirjoitti...

Ravenoaris: Kiitoksia kun annoit, se on yks mun tän hetkisistä lemppareista!

Myrika: Oh kiitoksia <3 Ja kiitos myös tunnustuksesta!

Elzy Vomit: Oujee, pitää tehdä se pian!

linnea-maria: Thank you so much and you too <3