perjantai 16. marraskuuta 2012

Kitchen inspiration picturesKoska tällä hetkellä mulla on ihan mieletön sisustus ja remppavimma on pakko jakaa vähän inspiraatiota siihen huoneeseen, jonka kimppuun tahtoisin nyt hyökätä tapetin ja maalin voimin. Vaikka en pahemmin kokkailekaan, kyllä minäkin silti leivon ja vietän aikaa keittiössä. Onhan keittiö sentään kodin sydän. Vieraita on ihana pyytää teelle ja teet juodaan meillä yleensä aina keittiössä. Tahtoisin siis jakaa teille muutamia kuvia millainen olisi unelmakeittiöni.

Ensinnäkin silmääni on aina miellyttänyt kovasti mustavalkoinen keittiö, punaisilla yksityiskohdilla. Myös tumma puu ja marmoripinnat tuottaa suurta silmänautintoa. Haluaisin keittiöön uudet rosteriset kodinkoneet ja ehdottomasti kattokruunun myös keittiöön. Seinään kaunista mustavalkoista tai mustahopeaista damaskitapettia. 

Jos ei asuttaisi vuokralla, maalaisin ikkunapokat ja ovenkarmit mustiksi ja jättäisin kaikkiin paitsi tehosteseinään valkoiset maalatut seinät. Jos jotain rakastan, niin kontrastia. Myös ruokakaappien ovet olisi tosi ihanat mustina, mutta nyt taidan maalata ne vain kirkkaan valkoisiksi. Etsitään niihin nätit mustat uudet vetimet jotka voidaan viedä mennessämme jos menee kalliimmaksi. Kun joskus saadaan oma talo niin saareke olisi myös pieni unelma minulle.. Kuvat olen poiminut tässä tänä vuonna ympäri nettiä, joten lähteitä on turha kysellä, niitä kun en muista. Millainen on teidän unelmakeittiönne?


Translation:
So I have been having this big decoration inspiration. I want to make big changes in our home, starting with kitchen. I want damask wallpaper, new white walls, white capin doors etc.. these pictures shows what kind of kitchen I would like to have. What is your dream kitchen?

/Leena

5 kommenttia:

Insomniac's Attic kirjoitti...

I think my dream kitchen might just be that first one you've shown! With a set of those little skulls teacups, of course ... ;o)

Miss Moorlicht kirjoitti...

Toi eka! O_O <3 Niin ihana. Tumma puu ja sekoitettu eleganttius ja "tupamaisuus" ois niin mun juttu ja kumpaakin löytyy tuosta ekasta kuvasta. :) Hyvä maku sulla näyttäis muutenkin olevan!

nonna kirjoitti...

Eikä miten ihana tuo ensimmäinen keittiö! Tahdon!

Itseäni kiehtoo sisustuksessa kaikki puu, sillä puu on materiaalina lähellä sydäntä. Massiivinen kokopuinen pöytä ja itse tehdyt tuolit. Puisia jakkaroita, joissa kaunis karvapeite päällä(ei kiksukarva vaan luonnollinen). Olisi mahtavaa saada kotiin hirvenkallo sarvineen. Meillä on jo yksi iso sarvi ja vähän pienempi sarvi, en vain tiedä mitä keksin niistä. :) Väreinä harmaa, valkea, ruskea. Mustaa vain tehosteena joissain paikoissa. Itse viihdyn kotona paremmin kun kaikki ei ole mustaa. :) Pidän siis kodista joka on luonnollinen (vert. ikean lastulevy tuotteisiin).

Johanna kirjoitti...

Ihan mielettömiä inspiraatiokuvia, tykkään todella paljon :D Pitää palata katsomaan kuvat vielä uudelleen :)

Leena kirjoitti...

Insomniac's Attic: The first one is so homie <3

Ida: Taidanpa siis metsästellä teille lisää kuvia tuollasella toisellakin keittiötyylillä :) Itsekin tykkään meinaan, on niin kotoisa ja lämmin tunnelma.

nonna: Se on kyllä <3 Itse tykkään myös tummasta muusta ja että sitä on laitettu sopivissa määrin, kunhan ei ihan kokonaan ole.

Johanna: Ehdottomasti! Ihanaa kun tykkäsit <3 Upeaa että sä olet löytänyt tiesi mun blogiini, taisin hihkuakin täällä hieman..